silmäneula kulttuuri on muutosta

Nettihitit Hommaforum ja ISIS

http://jirinieminen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/177336-kulttuurimarksilaise...

Jiri Nieminen pistää sormen hermopisteeseen kun se nostaa esille Hommaforumin ristiriitaisuuden.

  Hommaforum joka värvää äänestäjiä nuiville poliitikoille ja ISIS-nettivärvärit ovat paljossa samanlaisia ja samoja keinoja käyttäviä. Molemmat viis veisaavat ristiriitaisuuksista. Hommaforum ei piittaa siitä että se naittaa jatkuvasti arvoliberaalin talousoikeiston ja arvokonservatiivisen  kansallismielisen antiliberalismin. Ei sillä väliä kunhan saadaan valtaa ja ylivaltaa. 

 ISIS taas puhuttelee länsinuoria niiden vastakulttuurissa joka perustuu läntiseen ajatteluun ja läntisiin ilmaisumuotoihin ja läntiseen narsismiin vaikka se kuten Jukka Huusko HS´ssä toteaa "tähyää profeetan aikakauteen.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Usko yhden totuuden ehdottomuuteen lienee universaali ilmiö. Ja itseään vahvistava ryhmäkurin avulla ...

http://fi.wiktionary.org/wiki/pennalismi

Hommalaiset kurittavat erimielisiä herjaamalla ja ISIS vähän rankemmalla kädellä.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Tavallaan netti on iso houkutus joka myös ryöstäytyy käsistä. Hommaforumilmiön takana olevat voimat joutuvat jossain vaiheessa kasvokkain sen kanssa että ovat piiskanneet esiin kaksipäisen lohikäärmeen siis otuksen joka on sekä arvokonservatiivinen että talousliberaalinen. ISiksen takana olevat tuskin välittävät.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Kuplilla on tapana puhjeta.

Itse olen mielestäni tehnyt sellaisen havainnon, että Hf on viime vuosina menettänyt otettaan ja muuttunut entistä enemmän pienen sisäpiirin "timekilleriksi". ISIS on haasteellisempi uhka tosiaan.

Jouni Nordman Vastaus kommenttiin #7

Onneksi vasemmistolainen utopia on jo puhjennut.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Kun hommaforumilaiset herjaavat erimielisiä he kuitenkin sahaavat omaa oksaansa koska kuten Jirin Kolumni näytti samoissa liemissä me ollaan kaikki keitetty eikä kulttuurimarksisti olekaan mikään kaukainen pahis vaikka häntä on sellaiseksi helppo herjata vaan herjauksen nautinnosta. Jossain vaiheessa hommaajien on pistettävä asioita arvojärjestykseen ja mietittävä mitä naapurin lapsia he pesuvesissään ovat heittämässä veke.
Heidän pitäisi kertakaikkiaan päättää ollaanko arvoliberaaleja taloususkovaisia vai ollaanko arvokonservatiivisia impivaaralaisia. Ja PS puolueen olisi myös otettava sama haaste vastaan.
ISIS tekee saman henkisen kuperkeikan käyttämällä lännen kieltä houkutellakseen nuoria taannuttavaan lahkosotaan.

Käyttäjän tuomasheikkila kuva
Tuomas Heikkilä

totta! ihan samanlaisia ovat! juuri katselin netistä videota siitä kun hihamerkein varustautuneet hommafoorumilaiset katkoivat maahanmuuttajien kauloja kauppatorilla ja huusivat yhteen ääneen että "Halla-aho on suuri!!!"

kuin kaksi marjaa!

Käyttäjän OulaLintula kuva
Oula Lintula

Sikäli kuin sinä tai Jiri ei sitä vielä nimestä sisäistänyt, Hommaforum on foorumi. Siis sellainen paikka, jossa erilaiset ihmiset vaihtavat keskenään mielipiteitä.

Voisit varmaan löytää ristiriitaisuuksia myös Uuden Suomen Puheenvuorosta. Täällähän on kokonaan eri puolueita edustavien ihmisten blogituksia!

Käyttäjän tuomasheikkila kuva
Tuomas Heikkilä

Itse löysin loistavan pyttipannureseptin hommafoorumista.

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Hyvä, että löysit sieltä noinkin hyödyllistä!

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Puheenvuoro on kyllä myös foorumi ja sillähän on myös ylläpitäjät ja sen historia. Jos Puheenvuoro lähtisi kehittymään johonkin suuntaan josta ylläpitäjät ja omistajataho ei pitäisi se varmaan suljettaisiin. Esimerkiksi jos se alkaisi sisältää jonkun tuotteen piilomainontaa tai siitä tulisi jonkun uskonliikkeen temmellyskenttä.
Minulle hommaforum on se paikka mistä ihmiset tulevat kun esiintyy laumamaista tiettyjen teemojen ja tiettyjen argumentaatiotapojen toistoa.
Keskustelua PS-kannattajakunnan sisäisistä ongelmista ja nuivan liikkeen jakolinjoista käydään nimenomaan Puheenvuorossa joskus. Liike itse ei omissa foorumeissaan ole halukas tarttumaan ristiriitoihin joista suurin se joka kulkee talousoikeiston (Halla-aho, Terho) ja arvokonservatiivien välillä.

Käyttäjän OulaLintula kuva
Oula Lintula

"Minulle hommaforum on se paikka mistä ihmiset tulevat kun esiintyy laumamaista tiettyjen teemojen ja tiettyjen argumentaatiotapojen toistoa."

Hommaforum nyt vaan on Suomen korkeatasoisin puolueellisesti sitoutumaton poliittinen foorumi. Tuskin on sattuma, että iso joukko keskustelijoita, joita kohtaat muualla, toimivat myös siellä.

"Keskustelua PS-kannattajakunnan sisäisistä ongelmista ja nuivan liikkeen jakolinjoista käydään nimenomaan Puheenvuorossa joskus. Liike itse ei omissa foorumeissaan ole halukas tarttumaan ristiriitoihin joista suurin se joka kulkee talousoikeiston (Halla-aho, Terho) ja arvokonservatiivien välillä."

En edes tiedä onko PS:llä mitään omaa foorumia.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Onhan niillä verkkosivut ja lehti. Kysymys on sensuurista ja että johtoporras ei tartu kritiikkiin tai jakolinjoihn.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset