silmäneula kulttuuri on muutosta

Joukkoliikenne on iloinen asia

  • Yhteydet uusiksi, allekirjoittaneen visio
    Yhteydet uusiksi, allekirjoittaneen visio

     Pääkaupunkiseutu ja varsinkin radanvarret ovat joukkoliikenteen mansikkapaikkoja. Virastoissa istuu virkamiehiä jotka osaavat työnsä ja hallitsevat pitkän linjan suunnittelun.

     Koska uusi kehärata joka yhdistää Tikkurilan seudun lentokenttään ja lentokentän Helsinkiin on loppumetreillään tulee monet linjat muuttumaan Vantaalla. Me koivukyläläiset tulemme kulkemaan uuden Leinelän aseman kautta enenevässä määrin. 

    Rekolan seudun vasemmisto järjesti eilen 23.10 liikenneillan jossa pääpuhujana oli HSL´n joukkoliikennesuunnitteluosaston johtaja Tero Anttila. Me tavalliset koivukyläläiset saimme nähdä tulevia linjakarttoja  ja todeta että Iso Veli onkin meidän puolellamme ja tuntee meidän tarpeemme ja on muutenkin kaikin puolin asiallinen, jopa pidetty!

    Saimme myös tietoa suunnitteluprosesseista, lippujen hinnottelusta suhteessa rahoitukseen, sekä tulevista vyöhykerajoista. Ja kärsivällisiä vastauksia sellaisienkin murheittemme suhteen jotka eivät ihan osuneet suunnittelujohtajan pöydälle. Paikalla oli jopa kulttuurimaantieteilijä Rekolan vasemmistosta! 

    Ei voi muuta kuin kiittää mahtavasta tilaisuudesta ja onneaan siitä että asuu alueella joka ei ole joukkoliikennekatveessa!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset