silmäneula kulttuuri on muutosta

Holocaustin kieltäjät toimivat Suomessakin

               Ruotsin vastarintaliike SMR joka on Suomessa toimivan Suomen Vastarintaliikkeen katto-organisaatio, on tänään viritellyt kulkuesteteippejä joidenkin toimitusten eteen. Tarkoitus on antaa signaali että toimitusten ei pitäisi raportoida tänään Vainojen uhrien muistopäivään liittyvistä tapahtumista.  SMR´n sivuilla komeilee otsikko jossa holocaustia sanotaan bluffiksi.

              

             

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Elijas Bijur

Jotkut eivät koskaan ymmärrä tai opi menneestä - valitettavati!

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu

....tai jotkut uskovat vain yksinkertaisesti sen, mitä haluavat uskoa.

Käyttäjän OlliTuovinen kuva
Olli Tuovinen

Eniten holokaustin kieltämistä esiintyy arabimaailmassa, ihan valtiotasolla. Juutalaisvastaisuus ja juutalaisiin kohdistuvat hyökkäykset Euroopassa ovat pitkälti näistä maista tulevien ansiota. Koraani itse asiassa useassa kohdassa käskee tappamaan juutalaiset "missä heitä näkyykin".

Alkuperäinen kirjoittaja tuominnee myös nämä henkilöt ja kyseisen antisemitistisen ideologian?

Käyttäjän weareallafricans kuva
Niklas Bergman

Näyttelijä Ben Kingsley kertoo alla olevassa haastattelussa miten häntä lähestynyt mieshenkilö oli tivannut, että holokaustia ei tapahtunut, ja jos te juutalaiset ette pidä suutanne kiinni, se tulee tapahtumaan uudestaan.

https://www.youtube.com/watch?v=iGmxJVlp1lE#t=341

Susanna Kaukinen

Kirjoitin tästä aiheesta erittäin pitkän blogin, mutta en uskalla julkaista sitä täällä. Se joka keksii, missä se on, voi sen lukea.

Ari Kemppainen

Jäi hieman epä-selväksi että "missä" näitä kieltäjiä on? Tarkoitit varmaan persuja? :D vai menikö pupu pöksyyn?

Matias Härkönen

Koitetaas opetella se googlen käyttö...

Mut tässä https://www.nordfront.se/

Sinänsä en ymmärrä heidän toimintaansa. Tuntuvat tekevän itselleen ja aatteelleen enemmän haittaa kuin hyötyä. Mutta kai se vaan on hyvä niin....

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Onhan se tuolla sanottu Suomen Vastarintaliike. Myös keskustelupalstoilla kuten esim Puheenvuoro esiintyy satunnaisesti holocaustin kielrämistä.

Ari Kemppainen

Itse en ole koskaan tavannut henkilöä joka kieltäisi holocaustin tapahtumat, ainoastaan niitä (natsi-rasisteja) jotka kyseenalaistavat sen kuinka paljon ihmisiä tapettiin? 6 miljoonaa vai 5,9? vai?

Ja kuten tuovinen asian ilmaisee, eniten sitä juutalais vastaisuutta esiintyy arabimailmassa.
Ihminen on peto toiselle kun uskonnollinen tai ideologinen ajattelutapa vie järjen päästä.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Ainaki palstalla Perussuomalaisista erotetut palstalla esiintyi naishenkilö joka kielsi koko holokaustin,kertoi olleen turvallisia työleirejä joita on tienuttu eläkekin ja jossa on ollut näille työläisille omat bordellitkin.
Toivottavasti ovat vielä näkösällä, muistaakseni väitti olevansa vielä perussuomalainen.

Käyttäjän erlandsalo kuva
Erland Salo

Montakohan jäsentä tuossa Ruotsin vastarintaliikkeessä on? Entäpä sitten lisäksi vielä ns. sympatiseeraajat? Oikea arvaus lienee 67 + 128 = 195 henkilöä. Kauhean hirveä vaara koko Ruotsin demokratialle.

Susanna Kaukinen

Musta holokaustin kieltäminen on yhtä tyhmää kuin se, ettei ymmärrä että vastaavia joukkotuhontoja ja kansanmurhia on tehty koko ihmiskunnan historian ajan ja tehdään edelleen.

Kongossa tehtiin paljon kauheampi kansanmurha:
=> https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_genocides_by...

U$A lie tapattanut toimillaan 30 miljoonaa toisen maailmansodan _jälkeen_. Stalinin sanotaan tapatteneen 30 miljonaa myös. Kommunismin piikkiin laitetaan 100 miljoonaa kuolemaa ja samoin kapitalismin piikkiin 100 miljoonaa.

Vastaavia "puhdistuksia" on tehty ihmiskunnan aikana tuhansien vuosien ajan. Pidän jossain määrin tähän yhteen tapaukseen keskittymistä 2. maailmansodan voittaneiden liittoutuneiden valtatahojen itselleen suopeana historiankirjoituksena ja intressinä.

Se, että myönnettäisiin, että länsivallat pitkälti itse aiheuttivat ne olosuhteet, jotka johtivat toiseen maailmansotaan ja siten he itse ovat osin olleet prosessissa mukana toki on asia, josta ollaan hiljaa kuin hiiri sukassa.

Tuomitsen holokaustin, mutta vaadin vastaavaa meuhottamista sekä kommunismin että kapitalismin uhreille tai asiasta jatkuvan meuhottamisen lopettamista. Kaikki propaganda kun perustuu siihen, että osoitetaan malkaa toisen silmässä kun omassa silmässä on halko - tai tukki.

Tuomitsen itseasiassa kaikki kansanmurhat, sodat ja kaiken muunkin väkivallan, niin suoran kuin rakenteellisen. Saksalaisten kiusaaminen tällä asialla on mielestäni halpamaista, kun kiusataan ja leimataan vain saksalaisia ja kaikkien muiden pahanteko vaan hyssytellään hiljaiseksi.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Poistin Richard Järnefeltín kommentin jossa hän halusi keskustella natsismin mahdollisista hyvistä puolista objektiivisyyden nimissä. Jos haluaa keskustella natsismin mahdollisista hyvistä puolista blogissa joka käsittelee holokaustin kieltämistä niin haluaa suhteellistaa holokaustin. Poistin siksi kommentin. Natsismin eri puolista voi keskustella jossain muualla kuin tässä blogissa joka ei käsittele natsismia yleisesti.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset