silmäneula kulttuuri on muutosta

Far Right Styling

  • Trolli varustautuu
    Trolli varustautuu

           Lievästi provosoituneena eräästä trollauskampanjasta tuli tehtyä oheinen piirustus.

           

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (15 kommenttia)

Jukka Mäkinen

Onhan tämä asiallinen kirjoitus, onhan.
Varovasti Sini.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Tämä pitää jakaa naama(ri)kirjassa ...

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Kuvallisia blogeja on hyvä jakaa kun naamarikirja poimii niistä kuvat framille! Minun kohdallani tämä oli vasta alkua, toivon että pilakuvia syntyy jatkossakin.

Jarno Liedes

Asiakas ei ilmeisesti ostanut mitään kaupasta vai miksi hän tulee suojakypärä ja peltorit ympärillä ulos sielä ?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

No onhan se vanhan miehen klovnitupeekin jonkinlainen suojakypärä. Mutta en kai ihan kaikkia tavoita piirustaidoillani. Pitää harjoitella vielä.

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Kankaanpää Jyrki

Ketä se klovnitupee kuvaa? En oikein saa kiinni tosta ulos kävelevästä heebosta. Jussi ja Putin naamari äärioikeistokaupassa ok (jos asian haluaa näin ilmaista), mutta kuka tuo kolmas on?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #8

Se on näitä jotka tottelevat kun komennetaan trollaamaan.

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Kankaanpää Jyrki Vastaus kommenttiin #9

Niin jos se on just ostanu Jussi-naamarin (Halla-ahohan tosiaan kaljuuntuu). Ok nyt homma avautuu paremmin.

Tuosta Ylen jutusta kyllä sai sen kuvan, että Honkasalo itse aloitti mustamaalamisen ja sitten kun häntä ei otettu tosissaan, niin itkupotkuraivareita jatkettiin Ylen toimittajan avustuksella. En kyllä pidä missään tapauksessa tyylikkäänä jonkun facebook-sivujen trollausta tai siihen kehoittamista. Vielä vähemmän tyylikkäänä pidän sitä, että kun ollaan jostain asiasta erimieltä, muttei keksitä mitään vasta-argumentteja, niin leimataan vastapuoli rasistifasistipaskaksi, jonka ajatuksia ei tarvitse ottaa huomioon.

Jukka Mäkinen Vastaus kommenttiin #8
Käyttäjän amgs kuva

Ihmisiä lokeroidaan helposti, jos on eri mieltä tai haluaa katsoa asioita eri näkökulmista. Otan riskin sillä ystävät ovat joka tapauksessa vähissä. Ylen uutisesta sen verran, että ihmetyttää, että moni moittii Halla-ahoa ja samalla unohdetaan, että jokainen trolli itse päättää toimiiko niin tai näin. Erikoista on, että moni ryhtyi toimimaan, kuten Halla-aho kehotti. Onko se Halla-ahon vika, että trollit, kuten itse heitä kutsut toimivat niin? Luulin, että ihmiset jaksaisivat pohtia asioita eikä uskoa suorasti mitä heille sanotaan. Toiseksi kuinka moni kansanedustaja nyt nukkuu tai hänestä on tullut kuin jumala, joka ei laskeudu kuolevaisten parissa?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Niin, kuvassa onkin henkilö joka naamioituu muodin mukaisesti.

Käyttäjän jannemuhonen kuva
Janne J. M. Muhonen

Jos koskaan niin nyt voi sanoa, että Honkasalo sai mitä tilasi. Mitä lähtee itse provosoimaan kuvittelemaansa vihollista tuolla iänikuisella ja vailla mitään todellisuuspohjaa lepäävällä hysterisoinnilla fasismista ja rasismista.

Miten irtisanoudut sellaisesta, jota ei ole?

Honkasalo saa syyttää itseään siitä, että kävi tuona päivänä perinpohjaisesti ylikierroksilla. Ei ollut muutenkaan ensimmäinen kerta, että juuri kyseinen henkilö on maahanmuuttokriitikoiden kimpussa osoittava sormi hysteriasta väristen.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Jaaha, H-a puolustautui sillä että somessa ollaan pahasuisia. Mutta Veronika Honkasalon pitäisi mielestäsi olla sanomatta mitään särmikästä.

Käyttäjän jannemuhonen kuva
Janne J. M. Muhonen

Iänikuinen ja hysteerinen rasismista ja fasismista syyttely ei ole särmikästä nähnytkään. Se on yksinomaan vainoharhaista, leimaavaa, mustamaalaavaa, stigmatisoivaa, vähättelevää ja demonisoivaa hullun horinaa. Piste.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #17

No trolliarmeijojen usutus ihmisten kimppuun ei persujen mainetta paranna.

Toimituksen poiminnat