silmäneula kulttuuri on muutosta

Napitus on Kremlistä

   http://www.hs.fi/politiikka/a1426648204841

  Nyt sitten kaatui Matti Vanhasen fb-sivu. Kremlistä kopioitu ja Ukrainaa vastaan Kremlissä omaksuttu napitus haluaa nyt osoittaa valtaansa.

   Meidän tavallisten "mädättäjien",  jotka ainoastaan saamme kuhmun sosiaaliseen elämäämme kun sivumme kaatuu, kaataminen ei riitä napittajille. Pitää näyttää kuka määrää. Rikollisuus on aina voitolla. Suomi on ollut jonkinlainen poikkeus maailmassa kun me olemme pystyneet luomaan suhteellisen vapaan poliittisen toimintaympäristön ihmisille. Suurimmassa osassa maailmaa erilaiset jengit kuten tämä napitusjengi hallitsevat yhteiskuntia ja ihmiset joutuvat maksamaan suojelurahoja jengien jäsenille vain voidakseen elää normaalielämää eli voidakseen pysyä hengissä.

    Meidät "mädättäjät" on leimattu höpsöiksi kukkahatuiksi koska emme ole tienneet sitä että rikollisjengit mm Venäjän turvallisuuspalvelun avustuksella ovat pala palalta ottaneet Suomenkin otteeseensa sillä aikaa kun olemme keskustelleet palstoilla ja ilmaisseet uskoa siihen että sanoilla on merkitystä ja että keskustelu on hyvästä.

     Toisaalta se että kasvava  Keskustapuolue on joutunut rikollisten häirintäkerhon listalle on mainosta puoleelle. Tavalliset mädättäjiksi leimatut yksityishenkilöt, Nasima Razmyar ja nyt Matti Vanhanen. Ei paha yhdistelmä. Samalla Juha Sipilä antaa haastattelun raittiudestaan. Keskusta on nyt keskellä myös minunkin maailmassani mitä en olisi koskaan osannut aavistaa.

    Terveisin kekkosvihaan kasvatettu pikkumädättäjä.

     

    

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

PS En ole itse absolutisti mutta pidän sosiaaliseen syrjäytymiseen kietoutunutta alkoholinkäyttöä alueena johon mikään poliittinen taho ei ole uskaltanut puuttua. Jos johtava poliitikko ilmottautuu absolutistiksi sillä on hyvä vaikutus yleiseen mentaliteettiin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset