silmäneula kulttuuri on muutosta

Koivukylän sydän sykkii

  • Vaalimökillä
    Vaalimökillä
  • Vähän ihana
    Vähän ihana
  • Asiat ovat miltä ne näyttää
    Asiat ovat miltä ne näyttää

          Vaikka ei itse ole demari niin hattua nostan Koivukylän demareiden vaaliväelle. Pieni punainen mökki on jatkuvasti auki ja kaikki Koivukylän demarit tuntuvat olevan pelkkää lämpöä ja joviaalisuutta täynnä. On myös myönnettävä että tänne Koivukylään vasta eläkepäivien kynnyksellä muuttaneena täytyy olla kiitollinen paikalliselle työväenliikkeelle joka levittää turvallisuutta ja toimivuutta ympäristöönsä. Minä vaan poimin niitä hedelmiä joitten eteen ihmiset täällä ovat erittäin pitkäjännitteisesti panostaneet.  

           Vaalit tuovat myös ihmisiä lähemmäksi toisiaan, juttu luistaa ja pulla maistuu. Pullaa rohmuamaan tulevat lapsilaumat saavat ystävällisen mutta tiukan kohtelun. "Te haitte jo pullaa- nyt saatte karkin, stop stop yksi karkki per nenä"

           Lähiö on hyvä paikka elää ja lähiö myös tekee meistä itsensä näköisiä. Sitä olen yrittänyt tavoittaa näissä luonnoksissa joita olen Koivukylä Alepan vieressä yrittänyt tehdä. Välineenä on vanha tietokoneluiskapaperi ja vesivärit ja sivellin jossa on vesisäiliö. Osallistuvan piirtämisen-kit.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel

Hyvä, Sini. Kirjoitit: " Lähiö on hyvä paikka elää ja lähiö myös tekee meistä itsensä näköisiä."

Lähiöasukkaat ovat samassa asemassa kuin pohjoisselkosten korpiasukkaat. Hieman ylenkatsotut, mutta itse aivan tyytyväisiä omaan elämäänsä. Koivukylä tuli tutuksi 1970-luvun alussa koska siellä asui siihen aikaan pitkäaikainen ja mieleenpainuva heilani (Lapista etelään muuttanut).

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Noin se menee. Ehkä pitäis seuraavaksi muuttaa Lappiin.:-) Toisaalta lähiössä asuu koko Suomi ja osa Viroakin jne, kun tänne tullaan kaikkialta ja usein jäädään.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset