silmäneula kulttuuri on muutosta

Tilatut Perussuomen Setelit joita ei onneksi saatu

  •   Merkkihenkilöitä seteleissä jotka tilattiin muttei onneksi saatu
    Merkkihenkilöitä seteleissä jotka tilattiin muttei onneksi saatu

                    Se että meillä nyt istuu työ- ja oikeus(!)ministerinä kuolemantuomioden ajaja ja mitään oikeustieteen koulutusta lähelläkään olevaa koulutusta vailla oleva persu Jari Lindström on osaksi niiden äänestäjien syytä jotka ajautuivat persupuolueen kannatajiksi palauttaakseen puolueen lupausten ja demagogian ja populistisen öyhötyksen mukaan Suomen Markan.

                  Olen piirtänyt oman visioni siitä millaisia merkkihenkilöitä Perussuomen seteleissä olisi. Onneksi ei sentään saatu markkoja ja tällaisia merkkihenkilöitä päivittäin käsiimme ja silmiemme eteen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (21 kommenttia)

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Kannattaako Lindström kuolematuomiota?

Ei kai me niin hyvää oikeusministeriä ole saatu?

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Pitää osata päästää ajoissa irti, itsesuggestiolla voi olla omalle terveydelle haitallisia vaikutuksia. Minä lennän, lennän, lennän...

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Persuthan täällä ovat lentäneet. Mä oon vaan kemikaalivana.

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Joopa joo. Persut nauroivat persettään repien, kun puolustusministerinä oli armeijaa käymätön.

Kuinka paljon tykönään nyt nauravatkaan, kun oikeusministerinä on paperimies.

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

Ainahan ministereiksi on valittu henkilöt ihan muiden seikkojen kuin pätevyyden perusteella.

Niko Sillanpää

Jari Aarnio ei mahda olla persu? Halla-aho 500 € setelissä ja Peruspomo tonnin setelissä?

Raimo, se on työ- ja oikeusministeri.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Ei kai ole julkipersu mutta samasta poliisipiiristä tai samoista poliisipiireistä kuin tuo Sademies. Ja saman olonen, ja antaa kasvot jollekin ilmiölle joka liittyy persuihin mikä on tietty ilmekieli.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Perlook ei ole enää tabuaihe. Se miten valta ilmehtii ja stailaa itseään on asia josta saa puhua.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Turpeisen blogi on kadonnut. Oli vielä aamulla suosituimpana.

Matias Härkönen

Ehkäpä Turpeinen on opettelemassa kielenhuoltoa. Paskahousupopulisti kun ei varmaan ole sitä kielenkäyttöä mitä usari toivoo edes katkerilta demareilta.

Matias Härkönen

Olen aina ollut sitä mieltä, että kaikkein rajuimmissa rikoksissa pitäisi olla käytössä kuolemantuomio (vaikkapa tapaus Eerika olisi sellainen). On selvää, että Lindström ei ministerinä sitä aja, mutta ajatusmaailma on oikea. Ehkä rikollisten tuomiot vihdoin pitenevät. Etenkin väkivalta ja seksuaalirikoksissa.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

No rikokset ainakin lisääntyvät. Tämän hallituksen myötä yhteiskunnasta katoaa se liima joka pitää ihmisiä poissa rikoksista. Leviää hällä väliä ja köyhät pihistäköön ruokansa ja erikat jääköön ilman päiväkotien välittävää silmää ja kukkahatut pois keräämästä roskia kaduilta ja kirosana on kaunis sana ja kaksinaismpraali on kiva sekä mopojengeissä että huijauslahkoissa että tuomioistuimissa. Poliisi saa lisää rahaa sitä vastaan että ei välitä tekaistuista raiskausilmoitiksista vaan edesauttaa aarnioita.siis ei välitä paljastaa tekaisija koska rasismi on valtakunnan uskonto.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Persujen ainoa motiivi kaikessa on antaa turpiin vihervassarikulttuurimarxilaisille. Siltä pohjalta mennään. Kuitenkaan kukaan vvkm ei koskaan ennen persuja toiminut tuollaiseta primitiivisesta lynkksusmotiivista käsin.

Niko Sillanpää

Sanoisin, että sama motiivi on levinnyt laajemmallekin kuin pelkästään persuihin, eikä se ole persujekaan ainoa motiivi.

Haluatko Sini arvioida, miksi niin on tapahtunut?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #17

Jos minulta kysyt mikä minusta on Suomen mentaliteettiongelma niin sanoisin että se on henkinen jähmeys ja arkuus.

Niko Sillanpää Vastaus kommenttiin #18

Henkinen jähmeys ja arkuus johtavat vastustamaan uusvasemmistolaista progressiivista agendaa? Hyvin on Adornot, Marcuset ja kumppanit luettu.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #19

Ikävä tuottaa pettymys mutta täytyy häpeäkseni myöntää sivistynättömyyteni. Tulen akateemisen maailman ulkopuolelta köykistä ja salonkien kynnyksiltä ja slummeista. Ideologiani perustuu aikakauteeni, sukupuoleeni ja kahden kulttuurin keskellä seilaukseen. Tai ei ideologia vaan maailmankuvan muokkautuminen.

Niko Sillanpää Vastaus kommenttiin #20

Itse asiassa hyvin harva on frankfurtilaisia lukenut, mistä johdosta koko "kulttuurimarxilaisuus"-puhunta tuntuu enemmistölle lukijoista täysin absurdilta (jo siksikin, että kyseinen termi ei tarkoita juuri kellekään juuri mitään).

Mikä ei tarkoita, etteikö puhunnassaan ja toiminnassaan voisi uusintaa heidän (popularisoituja ja poliitiikaksi muodostettuja) ideoitaan.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #21

Mulla oli tuossa isoin juonne kyllä arkuuden ja jäykkyyden havaitseminen suomalaisessa mentaliteetissa suhteessa ruotsalaiseen jossa aktiivisesti opetetaan empatian ilmentämistä. Ennen vanhaan suomalaisilla oli että oltiin herkkiä taas toisella alueella, hiljaisessa luontosuhteessa. Se tippui pois ja vain kylmyys jäi.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset