silmäneula kulttuuri on muutosta

Persut ja SD äänestäjiään vastaan

  • Sampo Terho vihreällä niityllä jossa tyyris tyllerö rikkoi munan ja pupu tupuna pomppi intona.
    Sampo Terho vihreällä niityllä jossa tyyris tyllerö rikkoi munan ja pupu tupuna pomppi intona.
  • Kultapupu ja sinitaivas
    Kultapupu ja sinitaivas
  • Pupumaassa on kivaa
    Pupumaassa on kivaa

                    Kuten aina ennenkin ja kaikissa kysymyksissä SD ja PS toimivat prikulleen samalla lailla, ja tällä kertaa äänestäjiään vastaan.

Niinpä olen piirtänyt heidät samaan kuvaan. Pupu tupunan neonvihreällä niityllä on rikkoutunut muna jonka keltuainen on päässyt ruotsalaisen Pupu Tupunan askarteleman kukan mykiöksi. Päähenkilö niityllä on Sampo Pupun Tuputtaja Puputus-Suomalaisten puoleesta.

Ruotsalaiset Pupun Tuputtajat uhmaavat äänestäjiään ja liittoutuvat oikeistopuolueen kanssa yksityistämisien puolesta . Ja suomalaiset Pupun Tuputtajathan me tunnemme jo hyvin. Sampo Terho on veroparatiisilobbareiden kultapupu ja lopunhan me kaikki tiedämmekin.

 Ai niin Nuiva Manifesti- siitä tuli varakkaiden Huima Money Money Feasti

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (36 kommenttia)

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Joko sinut on hyväksytty jäseneksi, jos on niin onnittelut.

Käyttäjän timovaittinen kuva
Timo Vaittinen

Aimo se on avoimen rehti suomalainen mies, ja siihen itsekin pyrin, mutta tuohon suoritukseen en mitenkään taivu.. (muiden eduskuntapuolueiden kohdalla se kyllä menisi )

Jouni Nordman

Taita Ruotsin oikeisto vain tajuta sen mitä vasemmisto ei tajua, eli jos jollain on lähelle 20% kannatus, niin näitä ei voi vain työntää syrjään ja tehdä niistä näkymättömiä, vaan heidän kanssa on pakko oppia tulemaan toimeen. Toisaalta Ruotsin oikeisto myös näkee millaista politiikka voidaan tehdä tällöin, johon nimen omaan liittyy julkisenhallinnon suojatyöpaikkojen karsiminen ja järkeistäminen.

Eli Ruotsi tulee yhteiseen pohjoismaisen poliittiseen perheeseen, joka on Suomessa käynnissä, joka on jo tehnyt tehtävänsä Tanskassa ja Norjassa. Eli vasemmisto joka unohtaa duunarit on näille yhteinen nimittäjä, joka myös Suomessa tullaan näkemään, sillä vasemmisto ei pysty tuomaan järkevää vasta hallitusohjelma, jossa kumotaan umpeen 9,5 miljardin vaje kuntien ja valtion budjetissa.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Toi on just sitä pupun tuputusta. Ihan tilanteesta riippumatta sama levy käy. Lue blogi Ennenkuin kommentoit.

Jouni Nordman

Tämä sinun vastauksesi on juuri sitä tasoa, johon olemme joutuneet tottua an vasemmistolainen politiikan aikana, eli kaikki on vain " mukava" tai "kauheata", mutta siihen myös että vasemmisto ei pysty hoitamaan järjellä näitä "kauheita" asioita.

Eli ihmiset ovat huomanneet sen, että vasemmisto ei saa tavallaan neuvotella kompromisseja, eivätkä varsinkaan hyväksy tosiasioita, sillä kaikki tilastot ovat vain "kauheita"

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #4

Veropatatiisien hyväksi Brysselissä äänestäminen EI ole mikään kompromissi. Terhon lisäksi vaan kokoomuksen Sarvamaa teki niin. Jos luulet että persujen petokset peittyy vasemmistoa haukkumalla niin olet ihan desperado persujen puolustaja.

Jouni Nordman Vastaus kommenttiin #5

Ei tarvitse kuin kuunnella vasemmistoa, niin ymmärtää sen miksi he ongelmissa on, sillä ei vain voi olla että syy on ongelmiin aina jossain muissa. Eli vasemmisto ei osaa mennä peilineteen ja hyväksyä mitä sieltä näkee, sillä ongelmat normaalisti on hyvin paljon lähenpänä kuin luuleekaan.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #6

Onko vasemmisto edistänyt verovarojen valumista pois Suomesta?

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #7

Vasemmisto oli viemässä meitä EU-paratiisiin ja siitä korjaamme kitkeriä hedelmiä.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #8

Täällä on teitä hyökkäys on paras puolustusmiehiä! Taisin osua arkaan aiheeseen.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #9

Vastustiko vasemmisto ja RKP Eu:niin liittymistä ?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #11

Missä olivat persut silloin? Suurin osa eu-myönteisissä puoleissa. Onko sulla jotain tuoreempaa juttua? Ja vaikka vassarit olisivat kavaltaneet jotain joskus tai nukkuneet sikeästi tai pettäneet mummoja niin se ei muuta miksikään sitä että persut on jopa kokoomuksen mepeistä oikealle. Persuista puolet eli toinen äänesti veropatatiisilobbareille, kokoomuksesta yksi kolmasosa, eli Sarvamaa.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #12

Eihän näitä meppejä ollut olemassakaan kunpäätettiin liittyä unioniin, minä tosin olin silloin jo perussuomalainen, nyt enään vain melko pitkälle mieleltäni, mutta en täydellisesti ja minut on ulostettu puolueesta.
Ei tullut kutsua edes puoluevaltuuston kokoukseen.
Sini, nyt vasta huomasin sinun liittyneen puolueeseen jota ei olekaan puoluerekisterissä.

Jouni Nordman Vastaus kommenttiin #7

Eikö vasemisto ole pääasiassa talouspolitiikka osalta laskemassa veroja 100% alaspäin, jossa valtio antaa verorahoja kansalle, jota todistetaan olevan almujen keräämistä. Eli ihmiset ovat vain päässeet tästä kirkon jatke taloustieteen eroon, ymmärtäen sen että verojen suuruus on johtuva huonosti hoidetusta talouden pidosta.

Jolloin tulee kysymys miksi tarvitse siirtää rahansa vero paratiisiin, johon vastaus on hyvin yksinkertainen, siksi että ei viitsi tavoittaa tehotonta hallintoa, jolloin nämä oikeesti tekevät palveluksen, sillä nopeuttavat hallinnon järkeistäminen.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #15

Sinä siis puolustat veronkiertoa ja rahojen valumista pois Suomesta. Kerro vielä miksi PS on kampanjoinut niin toiselaisin äänensävyin.

Jouni Nordman Vastaus kommenttiin #17

Minä en Tue kuin järkevän tasoista verotusta, jolloin ihmisten ei tarvitse viedä pääomaa Suomesta pois.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Lisäsin kaksi yksityiskohtakuvaa.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Kuinka suuri otoksesi oli kaikista Perussuomalaisten kannattajista?

Vai onko tämä teksti vain sellaista kivaa mustatuntuu tekstiä :)

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Heh siihen aikaan kun mentiin EUhun PS oli minipuolue. Puolueiden sisällä EU-vastustus oli pientä. Mitä vielä pitäisi tietää?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #16

Eipä tietenkään mitään, näin arvelinkin.

Olisi muuten joskus mukava lukea täältä jonkun puolueen jäsenen tai edustajan tekstiä, missä kerrotaisiin mitä me aiomme tehdä ja mitkä ovat meidän suunnitelmamme, näitäpä ei täällä juuri näy.

Keskittyminen on pikemminkin mennyt siihen miten Persut ovat pettäneet kansan tai itsensä, tai hallitus tappaa köyhät, lapset ja eläkeläiset ym.

Tämä on tällainen perisuomalainen tapa huutaa ja mölytä ja haukkua kaikki mikä on omien arvojen vastaista, voisi olla rakentavampaa tai ainakin erilaista lukea muiden puolueiden suunnitelmista, mutta taitaa olla liikaa pyydetty, Persut on niin mehevä saalis :)

Tuolta Ruotsista voisi Suomeen heti tuoda vaikka tuon neuvottelujärjestelmän, siellähän ei ole mitään kolmikantaa yleislakkouhkineen, ja ansiosidonnainenkin taitaa olla 250 päivää, eipä siitäkään täällä puolen lahtea paljon puhuta.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #18

No vihreät yleensä jaksavat olla rakentavia. Itse menin rkp'hen vastalauseena siihen että Lohela ja Lindström valittiin mihin valittiin. Seuraavaksi myös Immonen valittiin mihin valittiin.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #19

Sinähän valehtelet jo itsellesikin,ethän sinä mihinkään RKP:n ole liittynyt, vaan kertomasi mukaan Suomen ruotsalaiseen kansanpuolueeseen.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #22

Joopa joo. Eikö se lyhenne ole RKP?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #19

Aha, no perustuuko politiikkasi vain vastustamiseen, mielenkiintoinen ja täysin perisuomalainen toimintatapa.

No kannattaa päivittää tänne sitten niitä oman toiminnan julkaisuja, ettei kaikki kirjoitukset vaan koske sitä, mitä muut ovat tehneet väärin.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #24

Sysäys puolueisiin liittymisiin tulee kyllä monille vastustamisen kautta.
Mä puolustan esim piirtämistä ihan käytännössä. En usko että se traditio pysyy elossa jollei sitä harrasta. Siinä oli yksi esimerkki siitä miten minä pystyn olemaan rakentava. Kaikki ihmiset haluavat voida olla rakentavia.

Käyttäjän jannemuhonen kuva
Janne J. M. Muhonen Vastaus kommenttiin #25

Minä taas en oikein usko, että minkäänlainen puoluepolitiikka estää ihmisiä piirtämästä. Sananvapaus pilakuvien julkaisua ajatellen toki on toinen juttu.

Itsekin harrastin aiemmin piirtämistä, mutta into lopahti, kun tajusin, miten paljon parempia taitureita löytyi esim. koulutovereista.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #32

No samaa mieltä. Nuorten ihmisten olisi hyvä saada piirtää jossain koulussa tai vastaavassa verstaassa. Piirtäminen on kuin puhumista, se että jollain muulla on näennäisesti varma tyyli ei kyllä tarkoita että hänellä olisi väline hallussaan kaikissa tilanteissa.

Taisto Orre

Entisenä persuna voin vain lyhyesti todeta ettei mitään niistä arvoista ja toimenpiteistä, joihin itse uskoin, ole toteutunut ja hallitukseen meno puhkaisi loputkin unelmat.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Tuntosi lienevät yleisiä. Jotkut persut ovat saaneet hienoja pestejä toki, ne joille se on ollut tavoite ovat tyytyväisiä mutta mahdollisesti myös ymmällään kun eivät enää voi puhua samaa soopaa kuin ennen. Vissi rehvakas asehullu ja varakas äärioikeistsakki lienee nytkin tyytyväinen.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Mä en oo varakas, enkä asehullu, mä oon antikvariaattikauppias :) Mä haluan nähdä mihin tämä hallitus pystyy, en mä arvostele ennenkuin nään tuloksia. Olen liikkuva äänestäjä, ei mulla oo mitään sympatioita persuja tai muitakaan kohtaan.

Tietynlainen naivius on monen puolueen ongelma, tarkoitan tällä Vihreitä ja muitakin ja niiden päättömiä suunnitelmia. Esim. Vihreiden hallituksessoloaikana Suomi käytti enemmän fossiileja kuin koskaan, tämä vain esimerkki siitä naiviudesta.

Minkään puolueen puheet ennen vaaleja ei pidä paikkansa, näin on ollut jo vuosikymmeniä, ei tämä koske pelkästään persuja. Nyt haluan nähdä mitä tapahtuu, äsryttää vaan tuo maailmanlopun huutaminen mediassa, katellaan rauhassa ja jos kaikki menee päin persettä sitte varmaan kansa puhuu.

Piirrä pois, piirrokset oon kivoja, mä en osaa piirtää yhtään.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #30

Antikvaariset kirjakaupat ovat kyllä loistopaikkoja vaikka monet keräilyvimmat ovatkin vähän outoja.

Käyttäjän timovaittinen kuva
Timo Vaittinen

Saapa nähdä miten pitkälle EU-ulapalle se Soini ps-venettä kiskoo, ei se loputtomiin repeämättä kestä. Puolueella ei ole selvää eurokantaa kuten ei EU-kantaakaan. "Löyhä liitto" on yhtä tyhjänjauhantaa. "Missä EU, siellä ongelma". Eikö ongelmista tule päästä pois ja selviytyä?!!

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Taisto,minä jaksan vielä uskoa, että uusi oikeusministeri palauttaisi vanhan oikeudenäymiskaaremme takaisin, sekä puutuisi maaoikeuden perustuslain rikkomiseen, johon Korkeinoikeus ei myöntänyt edes valituslupaa pitäen voimassa perustuslainvastaisen päätöksen.

Juristien oikeudenkäyntiasiamiesmonopoli on purettava pikaisesti "oikeusvaltiossamme".

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari

EU (ja €) on se hissukseen poriseva ja alati lämpenevä liemi, jossa pikku sammakot uiskentelevat. Myös suomalaiset kurnuttajat. Kokkeja on liikaa, liikalämpö ei sovi kaikille ja osa sammakoista on jo henkitoreissaan. Etenkin eteläiset.

Näillä hetkillä demokratian kehdossa keskustellaan maan parlamentissa. Sen maan äänestäjiä vastaan näyttää toimivan koko keittöhenkilökunta, myös Brysselissä. Niinpä joko 1) lämpö tappaa tai 2) on pakko kiivetä kattilasta ulos joko omin voimin tai toisten avulla.

Meneillään oleva prosessi taitaa kumota väitteen siitä osoitteesta, josta käsin on oikeasti "toimittu äänestäjiä vastaan". Euroopassa kurnuttaa sentään noin 500 miljoonaa äänestäjää. Heitä kurmootetaan. :D

Erkki ja Timo taisivat löytää toisensa jo 3 vuotta sitten:
http://www.talouselama.fi/uutiset/erkki+tuomioja+s...
:D

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset