silmäneula kulttuuri on muutosta

Turkkila, Niinistö ja halpa makkara

         Koska PS keulakuva Putkinen harrasti Pressiklubissa poliitikon kiusaamista ruokavaliolla toistellen vitsiä luomuporkkanoista joita hänen uudelleenkoulutustilaisuudessaan tarjottaisiin Ville Niinistölle on syytä vähän tarkastella persuja ja heidän jatkuvaa makkaransyönnin esilläpitoa.

          Toisaalta on valistunut ja mediaeliitissä pyörivä persueliitti joka syö mitä mediaeliitissä syödään ja keskustelee toimittajavaimojensa kanssa milloin mistäkin erityisdieetistä. Tämä persueliitti ei välitä siitä että puolue haluaa konservoida makkaransyönnin kansalliseksi ikoniksi ja että puolue myös levittää kuvia johtajistaan esim Soinista ja Lindströmistä nakkimukien kanssa. Tämä persueliitti hyväksyy sen että itse tietää ja pystyy syömään monipuolisesti, kalliisti ja terveellisesti mutta että kansan huomion vievä puolueensa saarnaa kansalle seuraavaa: "te olette makkaransyöjiä, pysykää sellaisena, kaikki muu on ituhippien hapatusta, makkara on paras vihannes heh heh". Minä siis syytän persueliittiä paitsi Soinia ja Lindströmiä (jotka elävät kuten saarnaavat) syvästä kyynisyydestä. Pysyköön kansa huomoissa ruoissa koska sillä saadaan heidät voimaan vielä huonommin ja sättimään pakolaisia ja pakolaiskeskuksia ja ennen kaikkea pysyvät niin tyhminä että äänestävät meitä.

           Sitten olemme me tavalliset ihmiset jotka yllätys yllätys kyllä myös keskustelemme dieeteistä mutta tarvitsemme tukea siinä että kotimainen elintarviketeollisuus muuttuisi vastuullisemmaksi ja nopeammin reagoivaksi. Me etsimme gluteenittomia tai sokerittomia tai vähemmän prosessoituja tuotteita rajoitetun bubjetin ja normikauppojen maailmassa. Ja koemme että elintarviketeollisuus ei tule meitä vastaan. Persujen pelkästään huoltiksen äijiä huomioiva läppäkulttuuri voi siinä vaiheessa olla meitä lisää lannistava.

           Kansallisaate ei ole elintarviketeollisuudelle mikään velvoite vaan persujen tapaan se myy epäterveellisiä tuotteita vedoten suomalaisuuteen. Lasten välipalat ovat terveyshaittoja täynnä ja ne kuuluisat karjalan piirakat on vuosikymmenien ajan tärvelty kovetetuilla rasvoilla. Eliittipersut rientävät Dienapuistosta kätevästi Stockmannin herkkuun ostamaan piirakoita ilman lisäaineita ja viis veisaavat siitä että niitä ei muualta juuri saa.

          Otin Turkkilan mukaan tähän juttuun koska kansanterveysvihollinen Putkonen hänet eilen näissä yhteyksissä mainitsi. Muuten olen sitä mieltä että Turkkila olisi voinut istua studiossa Putkosen sijaan. Turkkila ei sentään käytä livenä niin roiseja ohipuhumismetodeja kuin Putkonen. 

           Keskustelkaa mielellään keskenänne, minullakin on tänään kerrankin muuta elämänsisältöä kuin tällä palstalla notkuminen joten tarkoitukseni on vain poistella pahimpia ylilyöntejä jos niitä tulee.

Aamiaisen koostui tattaripuurosta, itse poimituista mustikoista, kananmunasta ja luomusalaatista, ei ihan halpaa, ai niin kahvia tietty myös.

       

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

En ikänä unohda englantilaista äitiä jonka pikkutyttö kuoli hullun lehmän taudin aiheuttamaan komplikaatioon. "Kadun että säästin ruoissa ja ostin halpoja hampurilaisia." Eihän hän tiennyt.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Laitatko salaattiisi myös tuoreita nokkosia kuntosi säilyttämiseksi ?

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Et sitten ymmärtänyt Putkosen viestiä buffetista huikopaloineen jolloin voidaan keskittyä keskusteluun menemättä nakkiputkaruudun kautta vaikkapa jatkoille täydellä vatsalla ja hyvällä mielellä. Saatiin hullu lehmäkin vielä kytkettyä kutsun analyysisi.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset