silmäneula kulttuuri on muutosta

Näin siinä kävi Tossavainen

http://www.lansivayla.fi/artikkeli/337478-jo-76-tappouhkausta-ps-pomon-h...

  Valtapuolue Perussuomalaiset ja sen valtamedia Perussuomalainen lehti ovat johdonmuksesti rohkaisseet kannattajakuntaansa käyttämään anarkofasistista MV-lehteä uutis- ja viihdefooruminaan. Omaa valtamediaa ei ole kehitetty kiinnostavaksi mediaksi. Tietoinen laiminlyönti minun mielestäni.

Moni nimekäs persuvaikuttaja on vastuuttomasti ja infantiilisti selittänyt että valtamedia (siis myös oma lehtensä) on elitististä ja siksi ihmiset lukevat MV´tä.

Uuden Suomen Puheenvuoropalstan korkeasti noteerattu emeriitus Reijo Tossavainen on tunnettu ristiretkestään Helsingin Sanomia kohtaan ja MV-lehden laittomuuksien sormien läpi katsomisesta. Samalla palstalla hänen blogistikolleegansa joutuvat pelkäämään MV-lehden kampanjoita joissa henkilöitä mustamaalataan ja heistä levitetään perätöntä tietoa. Tämä on kansanedusjan pulpetissa poseeraavalle Reijo Tossavaiselle yksi ja hailee.

Kun Teuvo Hakkarainen, joka miehuuttaan kehuu vaalimenstyksen tuomaksi meriitikseen, villitsee somekansaa toteamalla että netissä avoimen rasistinen MV-lehti on maahanmuuttaja-asioissa "aivan yhtä luotettava lähteenä kuin valtamediamme – jos ei jopa luotettavampi ( http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/puoluesihteeri-teuvo-hakkaraisesta-pi... ), kiirehtii puoluesihteeri Slunga-Poutsalo antamaan lausunnon jonka pohjalta voi todeta että PS-puplue pitää MV-lehteä virallisena äänenkannattajaan. Hän ilmoitaa näin: "– Säröä, särmää ja erilaisia mielipiteitä pitää olla. Ne ovat rikkaus, sillä olemme tavallisten ihmisten puolue, Slunga-Poutsalo totesi vieraillessaan sunnuntaina Jyväskylässä Keski-Suomen piirin kokouksessa."

Mutta miten sormi nyt laitetaan kun kannattajakunnan ohjaaminen MV-lehden pariin johtaa siihen että oma puolueaktiivikin alkaa saada tuta mihin MV-lehteä käytetään. Näin PS kansanedustajan säröä ja särmää Slunga-Poutsalon siunauksella toteutetaan MV-lehden kautta  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=775528199240407&set=gm.921404684... Ja tähän se johtaa:  http://www.lansivayla.fi/artikkeli/337478-jo-76-tappouhkausta-ps-pomon-h... PS-puolueaktiivi Pekka Sinisalo saa tappouhkauksia hoitaessaan virkaa vastaanottokekuksessa Evitskogissa.

Näin kirjoittaa Länsiväylä yllä olevassa linkissä. Länsiväylä:"

Perussuomalaisten Uudenmaanpiirin puheenjohtaja Pekka M. Sinisalo on joutunut rajun uhkailun kohteeksi aloitettuaan SPR:n vastaanottokeskuksen johtajana Kirkkonummen Evitskogissa.

Sinisalo kertoo, että hän sai viikonlopun aikana yhteensä 76 tappouhkausta. Uhkauksia on kohdistunut myös Sinisalon perheeseen.

Sinisalon mukaan hän ei ole vielä päättänyt, tekeekö hän uhkauksista tutkintapyynnön poliisille. Sinisalo ja hänen perheensä on ovat joutuneet uhkailujen ja ilkivallan kohteeksi aiemminkin Kirkkonummella.

Sinisalo

Uutinen nimityksestä nostatti viikonloppuna runsaasti ihmettelyä, sillä vielä elokuussa Sinisalo arvosteli samaisen vastaanottokeskuksen perustamista.

 

 

alo sanoi maanantaina, että hän seisoo edelleen elokuussa esittämiensä sanojen takana.

Sinisalon mukaan kritiikki osoitettiin ennen muuta Maahanmuuttovirastolle, joka perusti Evitskogin vastaanottokeskuksen nopealla aikataululla julkisuudelta piilossa. Keskusken perustaminen nostatti kritiikkiä myös siksi, että siellä majoittuneet virolaiset työmiehet hätistettiin muihin tiloihin.

....

....

Sinisalo toivoo, ettei hänen nimityksensä johtaisi uhkatilanteisiin Evitskogin vastaanottokeskuksessa. Keskuksen toiminta on alkuhässäkän jälkeen vakiintunut. SPR on ottanut keskuksen johtovastuun Helsingin vastaanottokeskukselta.

– Haluaan lähettää viestin, että täällä on 300 ihmistä ja alaisinani heidän ohjaajat. Toivottavasti tämä [nimitykseni] ei johda uhkatilanteisiin vastaanottokeskusta kohtaan, Sinisalo sanoo." Länsiväylä

Näin siis Sinisalo vienosti esittää toivomuksen ettei hänen ninityksensä johda uhkatilanteisiin vastaanottokeskusta kohtaan. Samalla hän on itse osallistunut, niin minkälaisilla foorumeilla, kampanjointiin keskusta vastaan aikaisemmin kuten hän haastattelussa myöntää. Mutta miten se tapahtui. Miten tapahtui ylipäätään se että PS kasvaessaan valtapuolueeksi ei tarttunut viestintäkulttuuriinsa vaan hyödynsi yhä vain anarkofasistisia väyliä. Teitä ei voi kukaan auttaa PS-puolue tässä tilanteessa. Tämä on tilanne jonka te itse joudutte hoitamaan. Jokainen. Myös Reijo Tossavainen.

 

Edit Poistin viittauksen Matias Turkkilaan toisesta kappaleesta, tarkistettuani muistinvaraisen tiedon.

 

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (22 kommenttia)

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Loistava kirjoitus, Sini. Ja todella ikävää, että Sinisalo on joutunut nettiryönän uhriksi. Omat joukot purevat kyllä, kun johtoasemista annetaan purra. Slunga-Poutsalon tulisi ottaa välittömästi tiukempi ja ryhdikkäämpi linja.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Kiitos. Ihmettelen vaan tätä myöhäistä heräämistä. Mikä on vienyt puolueen leikkimään tulella? Ehkä on kysymys henkilökemiasta. Ja suosion tuomasta hybriksestä.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Puoluehallituksen jäsen Sinisalohan päästelee kovaa tekstiä puoluettaan vastaan, seuraakohan erotus Tynkkysen malliin ?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #20

En minä huomannut. Mikä tuossa oli kovaa puoluetta vastaan? Sekö että toivoo ettei johtamansa keskus joudu ilkivallan kohteeksi.

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

Tuossa ylempänä Petra samaa jo sanoikin, mutta olisi kannattanut herätä ajoissa rasististen öyhöttäjien spämmäilyyn ja uhkailuun. Räksyttävällä hurttalaumalla ei ole järkeä eikä kunniaa.

Matti Kolehmainen

Minua ei netissä ole solvannut ja levittänyt minusta perätöntä tietoa kuin eräs Sini Lappalainen haukkumalla minua natsiksi. Ja kirjoittajalla on otsaa kirjoitella tällaisia puheenvuoroja perään. Kirjoittajalla on jatkuvasti käytössään kirjoituksissaan natsi-, fasisti- ja rasistikortit. Ymmärrän toisaalta jos ei ole kykyä väitellä ja puolustaa näkemyksiään kuljetaan siitä mistä aita on matalin. Tällaisten kirjoitusten jälkeen taidankin vierailla siellä MV-lehden sivuilla. Taitaa siellä jotain totuutta piillä, kun sitä miin paljon pelätään.

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

Silloin kun siinä lehdessä mitään totuutta esiintyy, niin se on yleensä muilta lehdiltä varastettua matskua.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

"..taidankin vierailla siellä MV-lehden sivuilla. Taitaa siellä jotain totuutta piillä, kun sitä miin paljon pelätään."

Kukahan sitä pelkäisi? Ala-arvoiseksi luokittelulla ei ole pelkäämisen kanssa mitään tekemistä.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Kun katsoo ääripersujen kampanjointis spr'ää vastaan tulee miettineeksi ovatko he omaksuneet samat säännöt kuin Jehovan todistajat, jotka kieltäytyvät verensiirroista. Halla-aho kampanjoi spr'ää vastaan. Miten lienee Belgiassa ehkä siellä saa verta ilman kansainvälisen punaisen ristin uurastusta. Mutta Halla-ahon seuraajathan asunevat useimmiten Suomessa.

Käyttäjän amgs kuva

Luulin, että vain Hakkarainen. Kuuntelin kerran tuon vastaanottokeskuksen johtajan radiohaastattelun ja hän kuulosti fiksulta. Mietin silloin, että jos kaikki perussuomalaiset ajattelisivat kuten hän, puolue kiinnostaisi myös minua vaikkapa äänestäjänä, mutta sitten on siellä niitä "hakkaraisia", ym. joiden takia olisin äänestämättä, jos muita puolueita ei olisi.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Puoluehan olisi kiinnostavampi jos sillä olisi kiinostava lehti. Someaskartelu johtaa niin helposti rimanalituksiin eikä johda oikeisiin keskusteluihin. Jos persut haluaa jotain kehitystä itselleen niiden pitää kehittää mediaansa. Helppo olla salonkiradikaali kuten Turkkila ja someaskarella mutta mitään vankkaa ja pitävää ei somessa luoda. Helppous taitaa olla sekä keino että ansa persuille.

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

Ääripersujen SPR-vastaisesta kampanjoinnista puheen ollen viime kuussa perustettiin uusi yhdistys nimeltä Sininen Risti ry. Se keskittyy omein sanojensa mukaan suomalaisten köyhien auttamiseen. Hallituksen puheenjohtajana on eräs persujen kansanedustajaehdokas.

Lieneekö sattumaa?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Ai niinkö. No tietysti hyvä jos oikeasti auttavat ihmisiä.

Käyttäjän amgs kuva
Ana María Gutiérrez Sorainen Vastaus kommenttiin #11

Ja "puoluepoliittisesti" sotoutumaton järjestö ehkä hakee raha-apua valtiolta, veronmaksaajilta siis. Auttaminen on ok, olisi avun tarvitsija kuka tahansa, mutta missä kulke puolueettomuuden rajat?

Käyttäjän markkuhuusko kuva
Markku Huusko

Ylläpidon huomautus: blogiavauksessa uutistekstistä lainattu teksti on liian pitkä, eli sitä pitää lyhentää.

https://oma.uusisuomi.fi/keskusteluohje

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Toivon parin tunnin aikaa lyhentämiselle mikä on kännykällä vaikeaa. Muuten ihan hyvä keskusteluohje, onhan pitkät sitaatit raskasta luettavaa.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Sokea kana löysi jyvän. Jossain summamutikassa onnistuin lyhentämään lainausta junan akkustöpselissä roikkuen. Jälki rosoista toki.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Pelkkää rasismia sanon minä, voisi kieltää koko MV-lehden ja samaan syssyyn koko persupuolueen, pelkkää kurjuutta on kansalaisislle näistä seurannut, sitten vielä tyhmät äänestäjät menevät tällaisia rasisteja äänestämään, ei ole valoisa ihmiskunnan tulevaisuus.

Ei muutama ''parempi'' ihminen kyllä millään pelasta tuota puoluetta.

Suomen uutisten pitäisi ottaa mallia vaikka Kansan uutisista ja Vihreästä langasta, siinä vasta lehdistön ja median aatelia.

Ja nyt pitäisi sitten tulla se nimilista kaikista vaarallisimista persuista, mutta antaa nyt olla, onhan ne kirjoittajan alitajunnassa.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Valperi, on ihan luonnollista viihtyä kahdessa olohuoneessa joissa vallitsee jyrkästi eri normit. Sen sijaan sanansaattajia näiden ympäristöjen väliin voi sijoittautua ainoastaan epäsymmetrisesti. MV ympäristö on hengenvaara sille joka menee sinne että 'toisaalta, toisaalta'.
Harrastat luksussurffailua.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

MV- lehti on oikeasti kuin hörhöjen seiska-lehti, kyllä tuonne linkin laittajat ja sitä siteeraavat, ovat ainakin minun arvoasteikon alapuolella.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Ethän Sini hetkeäkään olettanut Tossavaisen ottavan jotain vastuuta tekstiensä seurauksista?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Tuohon on vaikea vastata. Taisin kuitenkin aiheuttaa sen että hän tänään rakensi itselleen taas uuden naurettavan ansan. Enemmän kuin minun patistelu luulisi sen vaikuttavat että faninsa ovat hänet hyljänneet. Eivät halua tulla sidotuksi vastuuttomuuteen julkisella areenalla kuten tämä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset