silmäneula kulttuuri on muutosta

Halla-ahon, Lernerin ja Terhon huoneentaulut

  • Värikäs huoneentaulu
    Värikäs huoneentaulu
  • Pirteä ja raikas huoneentaulu
    Pirteä ja raikas huoneentaulu

                    Tekopyhyys myy hyvin. Ihmiset jotka ovat kallellaan arvokonservatismiin ja muuhun itsepetokseen laittavat koteihinsa kylttejä jotka yrittävät hokea kodin onnesta tai että on maalaismainen keksipurkki jossa lukee patinoiduilla kirjaimilla Cookies. Nämä itsepetosloitsuhuoneentaulut ovat aina värittömiä kuten pyhäkoulun parrakkaat jumalat valkoisissa mekoissa Tärnabyn maisemissa.

                    Tässä raikkaampia huoneentauluja.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (31 kommenttia)

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Yritin kommentoida linkillä tähän juttuun Lernerin blogissa http://pirkkoruohonenlerner.puheenvuoro.uusisuomi.... .
Voi olla että Lerner sen myöhemmin julkaiseekin nyt joutui ennakkotarkistukseen. Ja pistin merkille että blogissa ei ollut ainottakaan kommenttia....... Rakoileeko persujen rivit niin pahasti että vakipäähänsilittäjätkin kaikkoavat?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Kaamea sekin. Keskustan Takkula tuntuu olevan mukana noissa "apogryyfisissä" kannanotoissa.

Käyttäjän MarttiHaverinen kuva
Martti Haverinen

Takkulahan on sen sharia-lakia Suomeen ajaneen uskonnollisen lahkon edustaja Pohjois-Suomesta. Heidän äänillä Väyrynenkin on ratsastellut valtakunnanpolitiikassa... Niin ja Sipilä kanssa...

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #17

Kiitos että tulit valottamaan. Mä olen toivoton kehäkolmen liepeillä (vaikkakin ulkopuolella) asuja. Huomaan etten koskaan oikein noteeraa Keskustaa vaikka sevon iso valtakeskittymä.

Käyttäjän jsalmi kuva
Juha Salmi Vastaus kommenttiin #17

Mitähän lahkoa mahdat oikein tarkoittaa?

Käyttäjän amgs kuva

Noiden kuvien perusteella voi sanoa, että noilla linja pitää, kunnes nyt yrittävät puhua toisin. Soinikin nyt tuomitsee Nordean tekemisiä, mutta hyvin kauan Soinikin on ollut Suomen eduskunnassa. Miksi ei ole tehty mitään? Joku voi sanoa, ettei tiedetty. Kyllä asiasta on tiedetty kauan. Nyt se vain tuli kaiken kansalaisten tietoisuuteen.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Juuri näin. Finanssialalla on muuten ihmeen paljon toimijoita. On pikkuisia veroparatiisiasiamiehiä pilvin pimein. Vaiettu salaisuus.
Ja ärsyttää persujen falski röyhkeys, että kehtaavat puhua olevansa kansallisia etuja ajavia ja pienten puolella. Kuinka pitkälle voi mennä häikäilemättömyydessä!!!!

Käyttäjän jannemuhonen kuva
Janne J. M. Muhonen

Niin, hyvä kysymys. Tottahan toki Soini olisi saanut kaiken veronkierron päättymään ihan koska vain koko eduskuntauransa aikana, jos vaan olisi halunnut, mutta ei vissiin "hotsittanut". On se luojan lykky, että jokaisella kansanedustajalla on tällainen mahdollisuus käytettävissään.

Tämä oli sitten sarkasmia.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Janne hei, persut ovat siis edistäneet veronkiertoa. Ei niin että ovat seisseet tumput suorina vaan edistäneet. Kansan Uutiset nimeääkin Ruohonen Lernerin jesuiittamoraaliseksi. http://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3527001-komm...

Niko Sillanpää

Taustalla näyttää olevan, että ECR haluaa ryhmänä säilyttää kaiken verotukseen liittyvien asioiden säätelyn kansallisella tasolla eikä antaa vapaaehtoisesti EU:lle mitään toimivaltaa siinäkään asiassa.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Johan oli selitys. Persuthan haluavat pysyä EUssa. Enää ei voi noita keppihevosia käyttää. Onko persuilla yhtään mitään missä eivät ole huijareita. On, tunkkainen arvokonservatismi.

Niko Sillanpää

Persut on aika marginaalinen osa ECR:ää, joka on Toryjen vetämä. Nämä eivät varmasti halua antaa EU:lle mitään valtaa Cityssä.

Antipopulistista tuollainen äänestäminen ainakin on, jos nyt ei sitten ajattele EU:n vallan laajentamista vastaan äänestämistä suuremmaksi populismiksi.

Kun asiaa tarkemmin miettii, kilpailukykypaketti/yhteiskuntasopimus/sisäinen devalvaatiokin on perustavalla tavalla antipopulistista politiikkaa. Sehän on jopa avannut vasemmistopopulisteille mahdollisuuden rääkyä tavanomaisia nyyhkytyksiään ja itkujaan.

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

Kansallisliberaalius; markkinaliberalistinen talouspolitiikka yhdistettynä kokoomuksesta oikealla olevaan sosiaalipolitiikkaan.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Turkkilan pitäis maksaa sulle kun teet hänen työnsä. Määrittelet aatteen.

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

Rehellisyyden nimessä on todettava etten minä tätä määritelmää keksinyt. Itseäni viisaammilta lainasin.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #12

Sille jolle kunnia kuuluu pitäis Turkkilan maksaa aatteen kiteyttämisestä.
Kuten Juhani Kleemola huomautti ei puolue voi elää tarjoamalla sillisalaattia, josta kukaan ei ota selvää. Eikä ole ollut kivaa kun sitä sillisalaattia on palstoilla tuputettu samalla kun Turkkila on miettinyt asujaan ja dieettejään sen sijaan että olisi tarttunut toimitukselliseen tehtäväänsä.

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus Vastaus kommenttiin #13

Turkkila voi maksaa aatteen kiteyttämisestä sen ansainneelle. Linjan selkeyttäminen ei varsinaisesti hänen toimenkuvaansa kuulu. Toki hän voisi puoluelehdessä listata kaikki puolueesta löytyvät faktiot ja kartoittaa niiden aatemaailmaa, ettei mene tuet hukkaan.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #14

Aivan. Asiathan selkeytyvät juuri kun niitä käsitellään. Tietystikään hän ei voi "laatia" linjausta mutta sen sijaan olla aloitteellinen sille että linjaus kiteytyisi keskustelujen kautta. Sitten puolueella olisi jotain pysyvää.
Näissä lol valtamedioissa kuten us vapaamatkustaminen on toiminut vastuuttomuuden eetoksen vallitessa.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Markkinaliberalistinen talouspolitiikka yhdistettynä kokoomuksesta oikealla olevaan sosiaalipolitiikkaan - tähän siis päätyi puolue joka villitsi äänestäjiä Impivaarapuheilla. Onneksi Impivaarakäsite on taas vapaa. Suomalaisuushan on kaapattu markkinaliberalisteille ja tyhjennetty persujen toimesta kaikesta sisällöstä. Suomi on tuomittu banaanivaltioksi ja Halla-aho hurraa sitä kehitystä.

Käyttäjän MarttiHaverinen kuva
Martti Haverinen

Meillä Impivaaralla katsellaan maailmanmenoa huuli pyöreänä ja ollaan onnellisia siitä, ettei mikään kosketa juuri meitä koskapa olemme jo pudonneet kelkasta... Mutta tässä suhteessa olemme edelläkävijöitä...

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Teille eivät siis asiat tule shokkina.

Käyttäjän MarttiHaverinen kuva
Martti Haverinen Vastaus kommenttiin #20

Kaikki on koettu... tai se, mikä kasvukeskuksissa on vasta edessä... kiinteistöjen vakuusarvojen romahdus ja rappio, palveluiden häviäminen, 20 %:n työllisyysaste ja suunnaton näköalattomuus sen jälkeen, kun kaikki on jo kokeiltu...
Hienoa, että saatiin Impivaara takaisin :)

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #23

Sieltä ihmiset lähtivät tänne mutta koska alkaa päinvastainen liike. Liekö koskaan?

Käyttäjän MarttiHaverinen kuva
Martti Haverinen Vastaus kommenttiin #24

Nyt on muuten muuttanut tänne Hyrskänperälle ihan lapsiperheitä... itsensätyöllistäjiä... luonto, halpa asuminen ja turvallinen ympäristö houkuttavat.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #25
Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Sini se jatkaa omaa ikuista ristiretkeään, lepää välillä, että jaksat vielä kolme vuotta. :)

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Joku jatkaa sitten. Ehkä sinä ;-). Et ole bloggaillut aikoihin.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Ei ehdi paneutua, pitää ansaita niitä veroraoja valtiolle, ja voikin hyvin olla, että tämänpäiväisen kehysriihen jälkeen saa valtio ehkä lisää 4% minulta verorahoja, jos alempia ALV-verokantoja nostetaan.

En valita, valtio on rahansa ansainnut, koskahan AY-liike suostuisi vastaavaan palkanalennukseen...... :)

Käyttäjän lueskelija kuva
Teuvo Valkonen Vastaus kommenttiin #28

Ei taideta hallituksen esityksen mukaan koskea alviin?

Toimituksen poiminnat