silmäneula kulttuuri on muutosta

Persut ensimmäisinä voisivat hillitä donetskilaisten agitaatiota

              Kaikki jotka vähänkin seuraavat asioita tietävät koplaukset Suomi Ensin liikkeen mittavan agitaation ja muun toiminnan sekä Johan Bäckmannin henkilöimän donetskilaisuuden välillä.

             Koko Forssan kaupunki istuu hätäkokouksissa mutta persut aina vaan lähettävät epäselviä viestejä suhteessa tähän ilmiöön.

              Persut te olette hommaforumin kautta ja koko historianne kautta velvollisia ottamaan selväsanaisesti kantaa tähän petoon jota olette huomassanne ruokkineet ja kasvattaneet.

               Jossain pitäisi teidänkin rajat kulkea etenkin ajatellen että teillä on sekä eduskunnan puhemiehen paikka että Puolustusministerin salkku!

                Niin kauan kuin Persut ovat hiljaa ovat myös poliisikunnan persuäänestäjät sokeita tälle ilmiölle kuten myös moni moni muu taho.

                Jossain vaiheessa teidän on tunnustettava väriä.

                 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (33 kommenttia)

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

http://suburbian.puheenvuoro.uusisuomi.fi/204585-e... Tässä Halla-aho vielä avoimesti pönkittää donetskin käpykaartia. Nyt istuu hiljaa ja raukkamaisesti hienossa seurassa Brysselissä. Halla-aho on tehnyt henkilökohtaisen irtioton Janitskilaisuudesta mutta poliitikkona ei ota kantaa.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Pikku-Hilkka Laronia

Kuonka tuo Yleki kehhuu ja kuuluuttaa nyt telkkarinki paikallisuutisissa Kajaanin pikkumiekkaria ja joka uutisissa, eikö Ylellä tärkeämpää uutisoitavaa!

Hyvä ploki, kiitos!

Käyttäjän jannemuhonen kuva
Janne J. M. Muhonen

Valitettavasti en ymmärrä tästä kirjoituksesta oikein mitään. Voisitko kenties avata sitä, mitä donetskilainen agitaatio tarkoittaa?

Tästä kysymyksenasettelusta voinet päätellä ainakin sen verran, että tällainen hämäräperäinen käsite ei ole meidän porukoissa koskaan esiintynyt.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Jos olet ummistanut silmäsi siltä miten massiivisesti ja ovelasti Venäjän nykyhallinnon intressejä vahvasti ajavat nettikeakustelijat esim tällä forumilla ovat käyttäneet ps-tahojen asettamaa nettitoimintaa, agendaa jne hyväkseen niin sori nyt vaan, hyvää huomenta. Sinä et kuulu niihin jotka käyttävät trollausohjeita mutta monet persut ovat rinta rinnan pommittaneet meitä jotka eivät ole etnonationalisteja eikä eliittivihaajia jne ja ihan samoin todella samoissa älypajoissa kehitetyillä sanakäänteillä, dissauatekniikoilla yms. Minä aloin jo vuosia sitten ottamaan putinin byyroon puheeksi. Silloin vielä eräskin palstalainen valheellisesti rauhoitti minua ettei ole Venäjän vaan Suomen puolella. Nyt kun mitävitutus on vahva tekijä tämäkään nettikeskustelija ei enää peittele sympatioitaan. Janne sinun kielenkäytöstäsi ja inttämistekijän mataluudesta tietää että olet itse syytön. Moni ihminen on vilpittömästi persu ilman rumaa liitoutumista Donetskiin. Mutta mikä on Halla-ahon ja Turkkilan linja?

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari

Kerro ihmeessä tietosi supolle. Trollien tunnistus ja lähteiden sijainti olisivat kullan arvoista tietoa niille, jotka taistelevat ns. keskusjohdettua kybervaikuttamista vastaan.
Etenkin donetskilaisen agitaation osalta myös Ukraina olisi kiinnostunut po. tiedoista.

Käyttäjän RalfKarlsson kuva
Ralf Karlsson Vastaus kommenttiin #27

Käytä niiden facebookprofiileja hyväksi ja käy katsomassa ketkä kuuluvat ystäviin siellä. Samat naamat joka ikisessä trolliprofiilissa joka puolustelee Venäjän toimia Donetskissa ja Ukrainassa. Ot amikä tahansaUkrainan sotaa käsittelevä artikkeli missä on kommentointi avoin ja käy läpi länsivaltoja syyttäviä ja Venäjää puolustavia profiileja Facebookissa ja katso niiden ystäviä. Siellä löytyvät yleensä kaikki Johan Bäckmanista, Janitskinista ja Janus Putkosesta alkaen. Kyllä SUPO osaa käyttää internettiä ihan yhtä hyvin kuin kukaan meistä ja sitä paisti heillä huomattavsti paremmat työkalut ja resurssit saada esimerkiksi IP-osoitteita ym viitteitä siitä kuka on kuka.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Täytyy myös sanoa, että menee yli hilseen kyllä nämä Sinin kirjoitukset.

Ihan rehelisesti sanoen, taidat olla ainoa ihminen Suomessa joka yhdistää persut, Bäcmannin, Donetskin ja tietysti vielä Putinin. Niin ja pitäähän Homma-forum vielä joka kirjoituksessa mainita. :)

Mitään ajatustahan tässä kirjoituksessa ei ole.

Pitää sanoa, ihan ystävyydellä, että ei ne persut Sini tätä Suomea pyöritä, eiköhän jokainen ihan itse osaa asioista ajatella.

Miten muuten tulet ollenkaan toimeen, jos seuraavien vaalien jälkeen persut eivät ole hallituksessa, miten ne persut sitten oppositiosta käsin tämän Suomen tuhoaa?

Vai alkaako sitten uusi rakkauden aika, jolloin Suomalaiset heräävät pahasta unesta, toivoa on vielä Sini, elämä jatkuu.

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko

Nostan siulle Petteri hattua. Ihan oikeasti. Itse en enää tälläistä juurikaan jaksa, mutta sie vastaat asiallisesti.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Minä yhdistin Donetskin ja Suomi Ensinliikehdinnän. Niiden toiminnalle hommaforum oli kasvualusta.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Mites muuten sitten selität tämän liikehdinnän Tanskassa, Hollannissa, Ruotsissa, Ranskassa, Unkarissa, Puolassa jne.

Samanlaista liikehdintää ja mielenosoituksia maahanmuuttoa vastaan on monessa euroopan maassa, ei kai nämä kaikki euroopan ihmiset ole saaneet alkusysäystä hommafoorumista.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

No kuule niillä ei ole Bäckmanneja ottamassa haltuun vastaavaa liikehdintää. Niiden bäckmannit toimivat eri tavoin jota en tunne. Suomessa tätä liikehdintää masinoi ensin hommaforum sinisilmäisenä Venäjän intressien suhteen , ihan vaan omaa vallanhaluaan. Nämä bäckmanilaiset versot olivat ihan sovussa ja synenergiassa halla-aholaisten kanssa.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Sinihän kertoo ihan selkeästi miten asiat on. Mitäpä sanotte seuraavasta:
Persut/Terho-Suomalaisuuden liitto > Ulkoministeriöstä rahaa > Eurooppalainen Suomi > Irti EU:stä!

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko

Te persut? Olette hommafoorumin kautta?

Kaikki 500 000 suomalaistako? Mitä ihmettä mie taas luen?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Puolue identifioituu aina kärkihahmoihinsa.

Käyttäjän ArtoHeinonen kuva
Arto Heinonen

"Kaikki 500 000 suomalaistako? Mitä ihmettä mie taas luen?"

Mitä ihmettä minä sitten luen? Onko Persuja puoli miljoonaa?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Unohdit lukea vielä että kampakeraamiselta ajalta asti!

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko

Jos persuja äänestäneet lasketaan niin on. 524 054 äänestysikäistä tarkalleen.

Käyttäjän 1 kuva
Freddy Van Vonterghem

Jos se nyt yhtään Sini lämmittää, olen joskus tehnyt v2011 tästä herrasta tutkintapyyntö, se on varmasti joutunut pinon alimaisena.
Homma ei ole edennyt viiteen vuoteen.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

#16 No lohduttaahan se mutta aika monta herraa mainittu ja pari jäänyt nimeltä mainitsematta. Esim yksi etuliitteellinen nimi.

Käyttäjän 1 kuva
Freddy Van Vonterghem

Tiedän kuka tarkoitat, en ole tavannut tätä herra johon viittaat, meille voi olla jopa sama äidinkieli.

Sitä vaistoin toista herra josta teen aikoinaan tutkintapyyntö olen tavannut ja olen sen jälkeen esiintynyt hänen kansa Pietarin TV5 ohjelmassa.

Sopivasti leikkaamalla ja pätkien minusta yritettiin leipoa Suomen Breivikin, myös kyseisen herran arviot minusta edesauttoivat Breivik mielikuvan luomista.

Venäjän kielen olin ohjelman mukaan ainoastaan sen takia oppinut joten minun olisi helpompi kusettaa venäläiset asiakaani.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #25

Jestas, olet tavannut itse dosentin ja saanut tuta hänen metodejaan.
Tuntuu ettei kaikki PSkellokkaat kuitenkaan ihan hahmota missä mennään, tai on menty, eivätkä lähetä sen suhteen selkeitä viestejä

Käyttäjän 1 kuva
Freddy Van Vonterghem Vastaus kommenttiin #26

Kun en ole fanaatikko, saatan olla sama mieltä jostain asioista erimielisten kanssa ja toisinaan eri mieltä samanmielisten kanssa.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Pölläseltä kaksi käsittämätöntä kommenttia. Antavat kyllä kuvan trollaavasta tyylistä ja jollain epämääräisellä tavalla blogia ja keskustelijoita vastaan olemiselta. En vastannut kumpaankaan vastaa-painikkeela. Pöllänen voi muokata niitä kun korkki on kiinni tai muuten vähitellen poistan.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Monet ovat reagoineet käyttämääni termiä 'persut' vastaan kun tarkoitan ps-aktiiveja ja ps-kellokkaita. Puolueen nimi on pluraletantum eli monikko vaikka viittaa yhteen entiteettiin. Vrt 'housut' tai 'sakset'. Jos olisi kysymyksessä tavallinen puoluenimi ei samanlaista sekaannusta syntyisi puolueen ja koko puolueeseen liitettävissä olevan väen välillä. Lukisi esim."Kepu voisi sitä tai tätä."

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Sinillä on tapana vetää vähän suuria assosiaatiolinjoja, mutta tässäkin tapauksessa siinä on jotain perää.

Suomi Ensin-liikkeen pääpäsmäri Marco DeWit on yksi niistä harvoista suomalaisista jotka ovat viettäneet kutsuvierasaikaa Donetskin "kansantasavallassa" Janus Putkosen/Bäckmannin vieraana, ja on myös heidän linjoillaan.

Tämä erikoinen koalitio valemedioita ja ääripopulistisia, antieuro-räyhähenkiä on myös hyökkäillyt perussuomalaisia vastaan, esimerkiksi he haluavat syrjäyttää Halla-ahon Suomen nuivaliston gurun asemasta, koska näkevät siellä mahdollista vapautuvaa valtaa.

Sini on tavallaan ihan oikeassa siinä, että perussuomalaiset aikoinaan lietsoivat EU-vihaa ja muukalaisvihaa, mutta ovat suht maltillisia kun ovat vallan vastuussa. Nyt epämääräisten liikkeiden on helppo kerätä huomiota räyhäämällä ja mekastamalla ympäri Suomea, yrittäen samalla anastaa perussuomalaisten entistä valtaa. En kyllä usko että onnistuu kovin hyvin, sen verran kajahtanutta meininkiä siellä menossa.

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko

Minua häiritsee tämä puhe vihasta. Petra kirjoitti että olisi lietsottu eu-vihaa.

Tunnen paljon ihmisiä jotka eivät unionin tilasta pidä, mutta en minä sitä patologisesti vihaksi väittäisi.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Toteutumattomat populistiset visiot jättävät väistämättä jälkeensä pettymystä ja vihaa. Silloin lentävät korppikotkat paikalle. Olen Sinin kanssa eri mieltä siitä, etteivätkö persut olisi jotain asialle tehneet: ainakin Simon Elo on ottanut kantaa tähän liittyvään. Osalle asia on kiusallinen, sillä entiset omat koirat purevat jalkaan.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

31 EUvastustus esiintyy monenlaisena, sekä keskusteluilmapiiriä myrkyttävänä ja monomaanisena että demokraattista päätöksentekoa myötäilevänä. Esim persuissa häiritsee että he vieläkin, täysin etabloituneena puolueena levittävät käsityksiä median ja eliitin salaliitosta tässä (eu) ja muissa yhteyksissä. Sehän on vihankylventää jota tehdään eliitistä käsin. Persut eivät kommunikoi kannattajilleen tavalla, joka edistäisi näiden osallisuutta demokratiaan. He eivät puhu kun edustaja äänestäjälleen vaan kuin manipuloija uhreilleen.

Käyttäjän 1 kuva
Freddy Van Vonterghem Vastaus kommenttiin #34

Olin Ylen toimittajan mielestä kaikesta EU vastaisin EU vaalien ehdokas täällä Suomessa v 2009.

Sille on kait jotain tekemistä kun olen kotoisin siihen aikaan kaikesta korruptoineista EU:n perustajavaltiosta.

Ehkä Belgian sijoitus on hiukan parantunut Romanian ja Bulgarian liittymisen jälkeen.

Käyttäjän eirikr kuva
Antti Ukkonen

No hitto, tässä vasta tajusin, miten se DeWit on niin tutun oloinen. Olen ilmeisesti törmännyt häneen aikaisemminkin juurikin noissa Donetsk-jutuissa.

Olisi kyllä mukava oikeasti tietää, mitä Suomessa on menossa. Ihmisiä, joilla on kummallinen sukunimi ajavat kaikenlaisia valmiista ylikansallisesta formaatista väännettyjä "kansanliikkeitä" ja kaikkiin tuntuu uppoavan aivan hyvin.

Persut ovat olleet niin tehokkaita soraäänien kanavoinnissa ja mitätöinnissä, että melkein luulisi heidän saavan siitä palkkaa. Paljon tehokkaampia ovat kuin mikään muu taho. Siinä on joiltakin ihmisiltä mennyt vuosia hukkaan persujen kelkassa.

Populistit ovat ehkä väärinymmärrettyjä. Jos pelaisi globaalin eliitin pussiin, mitään tehokkaampaa lääkettä tuskin keksisi, kuin pistää joku kykenevä ja häikäilemätön tyyppi pistämään pystyyn likasankopuolue tai ehdokas, joka teeskentelisi ajavansa niiden ihmisten agendaa, jotka em. poppoo kokee ongelmallisena.

Väyryseltä tulossa seuraava ajanhukka.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Hyviä pohdintoja. DeWit oli julkisuudessa myös taannoin silloin, kun hänen yrityksensä tyrmistytti halpuuttamalla ruumiskuljetukset joka tarkoitti mm. ruumiiden kuskaamista pakettiauton lattialla. Kaikesta päätellen ne liiketoiminnat ovat ohitse.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Vastutus ja viha, niitäkin on monella eri muodolla nähtävissä.

Ydinvoiman vastustaja ilmeisesti vihaa niitä työntekijöitä, kun niiden laitteita rikkovat.

Suomi ensin porukka ilmeisesti vihaa turvapaikanhakijoita kun niitä haukkuvat.

Kettytytöt sitten ilmeisesti vihaavat elinkeinonharjoittajia, koska niiden tavaroita rikkovat.

Rasmus porukka sitten vihaa varmaan Suomea ja yrittäjiä, kun itsenäisyypäivänä paikkoja hajoittavat.

Soldiers of Odinit sitten taitavat vihaavan kaikki tummia.

Monella eri tasolla on siis vihaa, mutta kaipa sitä EU:ta saa myös vihata.

Minä en EU:ta vihaa, joskin tällä hetkellä se on Merkelinkin mukaan henkitoreissaan, monen maan poliitikot ovat helisemässä, koska nykypäättäjät ovat tehneen ison osan mielestä väärää politiikkaa. Varsinkin turvapaikanhakijakaaos on aiheuttanut paljon eripuraa. Tällaisenaan en EU:ta kannata, pöhöttynyt, korruptoitunut, ja rikollisten kanssa sopimuksia tekevä onneton kyhäelmä.

Vihaavatko sitten iso osa euroopan valtioiden kansalaisista turvapaikanhakijoita, kun eivät niitä enää enempää halua, tuskinpa silloin on kysymys vihasta, vaan ymmärryksestä, että joskus liika on oikeasti liikaa.

Politiikka on muuttumassa EU:ssa tiukempaan suuntaan melkein joka maassa, eipä sekään varmaan ole vihaa.

Mikä sitten olisi se vaihtoehto tiukemmalle politiikalle ja yleisesti vaihtoehto maahanmuuttopolitiikkaan, sitä vastausta ei saa miltää oppositiopuolueelta Suomessakaan. Ainoa mitä oppositio tekee, on nykyisen maahanmuuttopilitiikan haukkuminen, mutta sitä omaa erinomaista vaihtoehtoa ei kukaan esitä.

Kyllä EU on oman kritiikkinsä ja jopa vihansa ihan itse aiheuttanut, yksi merkittävä virhe on sopimus diktaattorijohtoisen Turkin kanssa, mitä eroa on Putinilla ja Erdoganilla, ei mitään, yksinvaltiaita ja sotahulluja.

Siinä on meille EU-kanslaisille osoitus hienosta politiikasta, jota nykyään harjoitetaan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset