silmäneula kulttuuri on muutosta

Ritva Elomaasta hyssyttelemättä

  " ”Ihmisten mielissä kuohuu, koska esimerkiksi maahanmuuttopolitiikkaa on hyssytelty kauan, vaikka siitä pitäisi puhua avoimesti. Tällaisia lopputuloksia sitten tulee, mikä on ihan järkyttävää”, Elomaa sanoo. " Helsingin Sanomat 18.9.2016 kommenttina ja selityksenä natsiväkivallalle.

      

     Kansanedustaja  Ritva Elomaa PS on sitä mieltä että kuolemaan johtanut kaato johtui maahanmuuttopolitiikan hyssyttelystä.

       Jos nyt hyssyttely on pahasta niin en halua peittää sitä että minusta Elomaan teesi on natsistista väkivaltaa normalisoiva ja myötäkarvaan silittävä. 

      Avaan kommentoinnin kun palaan hiljaisesta muistotilaisuudesta joka alkaa aseman tuntumassa klo 20.

       

 

 

   

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Puolueen joka ei osaa muusta puhua kuin maahanmuutosta edustaja siis on sitä mieltä että maahanmuuttopolitiikan hyssyttely aiheuttaa natsien väkivaltaa.

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

Käsitykseni mukaan syynä on jonkin aivan muun hyssyttely, kuten kirjoitin kommentissani toiseen blogiin: http://naama.puheenvuoro.uusisuomi.fi/222981-autis...

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Sinä kirjoitat että keskiluokan kurjistuessa tavallinen kansa kääntyy fasismiin. Voi olla. Tässä blogissa reagoidaan siihen miten valtaeliitin jäsen myötäilee fasistista toimintaa.

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo Vastaus kommenttiin #3

Kuten Trotski kirjoitti kirjoituksessaan; siinä, missä sosialismi edustaa vallankumouksellista toivoa, fasismi edustaa vastavallankumouksellista epätoivoa. Se on epätoivoinen yritys tarrautua kapitalismiin, joka ei enää toimi.

Kapitalistisessa yhteiskunnassa valtaeliitti kannattaa kapitalismia. Silloin kun kapitalismi ajautuu sellaiseen kriisiin, että sen olemassaolo on uhattuna, valtaeliitti valitsee mieluummin fasismin kuin sosialismin.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #4

Ja sosialismin ajautuessa kriisiin Neuvostoliitossa Venäjä valitsi mieluummin fasismin kuin demokratian.

Käyttäjän JarmoHalttu kuva
Jarmo Halttu

Persut ei koskaan yllätä. "Pitäisi puhua avoimesti maahanmuutosta" lausuu Kikke ihan pokkana. Eihän tässä muusta juuri Persutkaan ole puhuneet kuin siitä ja sen tilasta. Ihan kuin se ois jotain Suomen valtion tilaamaa toimintaa, joka on vahingollista kansalaisille. Tai syntipukkina on myös ollut vasemmisto sekä vihreät. Mutta eiköhän ne ihmiset ihan omin päätöksin ja hätää kokeneina lähde paremman elämän perään. Aikanaan täältä lähti paljon ihmisiä ensin Yhdysvaltoihn ja sitten Ruotsiin. Mutta sehän oli ihan yes, kun ei ollut vääräuskoisia.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Näin on. Ritva Elomaa luultavasti ymmärtää henkisen petoksensa mutta jatkaa vaan koska hämäys ja sumutus kannattaa poliitisen vallan näkökulmasta. Vaan ei kunnioituksen tai arvokkuuden näkökulmasta.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Ja näin asiat koetaan (SlungaP) :Ritva Elomaa tuottaa poliittista puppua jolla huijaa suomalaisia natsismin hyväksyjiksi.
Ja näin asiat koetaan : Ritva Elomaa on tästä lähtien laskettavissa SVLn tukijoihin kuten Immonen on pitkään ollut.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset