silmäneula kulttuuri on muutosta

Sinulle rouva kansanedustaja

                  Rouva Elomaa, puhutaan tänään kaupunkitilasta.

                  Kaupunkitilassa on kerrostumia ja kertomuksia. Paikkojen nimet kantavat usein viestejä ja symboleita.

                  Me kiiruhdamme paikkojen läpi päivittäin, yli siltojen, puistikkojen halki. Yhtälailla joskus flaneeraamme samalla sillalla tai aukiolla ystävän käsikynkässä jolloin paikan ja sen sisältöjen kertomukset tukevat hyvää hetkeä. Meidän kertomuksemme ja kaupungin kertomukset sulautuvat yhteen.

                   Mutta Rouva Elomaa on näinkin: Kaupunki näkee meidät. Kaupungilla on meille kysymyksiä, se saattaa kaiuttaa askeliemme ääntä vaivaavasti ja vaativasti.

                   Sanon sinulle Rouva Elomaa, kansanedustaja, että jos rautatieaseman edessä oleva aukio, kun maahanmuuttoa ei enää hyssytellä, ristitään Kike EloMaan Aukioksi  voi kuitenkin käydä niin ettet, Rouva Elomaa, tunne askeliasi sillä aukiolla kevyeksi.

                     Sanon sen oman identiteettini perusteella. Minun juureni eivät poikkea sinun, Rouva Kansanedustaja juuristasi paljoakaan. Minussakin virtaa mm länsisuomalaista porvarisverta. Minäkin olen liikunnallinen eikä kuitenkaan sillä söpöjen ja kilteinpien tyttöjen mallilla. Minäkin tykkään aukoa suutani kaiken maailman asioista.

                     Toivon että kotoutuisit kotkotuksistasi.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Käyttäjän heke kuva
Heikki Paananen

Laittaisitteko Sini linkkiä tai muuta referenssiä aiheeseen.Tässä on vähän tyhjän päällä siitä, että mistä tässä on ylipäätään kyse.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Tämä on kommentti Ritva Elomaan tapaan kommentoida natsiväkivaltaan. Laitan illalla linkin pöytäkoneelta.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Täältä http://suburbian.puheenvuoro.uusisuomi.fi/222975-r... , edellisestä kirjoituksesta löytyy niitä kansanedustaja Elomaan kommentteja joihin reagoin. (Jollet tosiaankaan ole töemännyt niihin muualla. Elomaahan sai lisää palstatilaa tänään ensimmäisten kommenttiensa selityksille jotka olivat, siis selitykset, ihan samaa rappakaljaa.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Iltalehti: SVL:n ex-johtaja tyrmää Elomaan teorian

Kansanedustaja Ritva Elomaa (ps) on arvioinut, että Asema-aukion tapauksen taustalla olisi hyssyttely maahanmuuttopolitiikassa. Holappa pitää teoriaa "melko naurettavana".

- Syy-yhteyttä maahanmuuttopolitiikkaan ei ole olemassa.

Holappa uskoo, että tapauksessa on kyse järjestön kunnian puolustamisesta.

- Perusviesti on, ettei kannata ryttyillä ja jos ryttyilee, voi käydä näin.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016091922341291_u...

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #5

Mielenkiintoinen lisä tähän. Kunniakulttuuri.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Elomaan, myös Eerolan ulostulot osoittavat Soinin, Terhon (äskeisessä A-studiossa) vakuuttelut kielteisestä suhtautumisesta SVL:n, Rajat kiinni, Suomi ensin, tapaisiin liikkeisiin ontoksi. Persut, joiden politiikan perustana on negatiivisuus, kaiken vastustaminen, antaa toiminnallaan poliittisen "sateenvarjon" näille ääriliikkeille.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Voihan se myös olla niin että kun persut ensin ajattelivat että hyödyntävät epämääräistä radikalismia nyt heräävätkin siihen että roolit ovat päinvastoin. Erilaiset fasistioidit tahot ovat alausta asti hyödyntäneet nimenomaan persuja ja persut ovat olleet niiden hyödyllisiä idiootteja jotka nyt ovat lirissä sekä konkreettisesti että henkisesti.
Esim Elomaa vakuuttelee ettei tiedä tipan tippaa SVL´stä vaikka kotimaisiin natsiliikkeisiin edes auttavasti perehtyminen kuuluu jokaisen kansanedustajan vähimmäistietoisuuteen!!!
Suomen kaupungeissa ja taajamissa ei liene paljon ihmisiä jotka eivät ole nähneet patrioottitarroja mutta Kike Elomaa ei tiedä tipan tippaa! Mikä surullinen farssi.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Ilmeisesti on sisäministerin asia selvittää onko lainsäädäntö nykytilanteessa kohdallaan:

Oikeusministeri Jari Lindström (ps.) kieltäytyi Ylelle kommentoimasta Asema-aukion väkivallantekoa tai hallituksen toimia asiassa.

http://yle.fi/uutiset/orpo_kieltaisi_vakivaltaiset...

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Väkivallan tuomitseminen minkä tahansa aatteen nojalla on maalaisjärjellä ja perinteisellä suomalaiselle sivistyksellä varustetulle kansalaiselle itsestäänselvyys.
Yleisellä tasolla tuomitseminen on sensijaan tietyille poliitikoille henkireikä välttää ottamasta kantaa ääriliikkeiden keinovalikoimakseen valikoimaan väkivaltaan, eri mieltä olevien kurinpalautukseen.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Juuri näin. Ja kun tarpeeksi monta kertaa toistelevat raukkamaista "tuomitsemme KaIkEn väkivallan"-salasanaansa synninpäästöön heidän ponnettomuutensa tarttuu muuhun yhteiskuntaan. Kunnioittakaamme natseja, älköömme lausuko heidän nimeään.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Soini kuittasi tuomitsemisen plokissaan viidellä lyhyellä lauseella ja sisällytti toki niihin Otanmäenkin. Edelliseen bloggaukseensa Iivisniemen tekonurmesta sen sijaan on riittänyt aikaa.

http://timosoini.fi/

Toimituksen poiminnat