silmäneula kulttuuri on muutosta

Aplodit Duumassa ja yllätys yllätys.....

  • Petteri Leinon tviitti
    Petteri Leinon tviitti

                 Puolustusministerimme jyrkkä mediakäytös ja liioiteltu negatiiviinen kontrolli haastattelutilaisuuksissa ei ole ollut omiaan luomaan sellaista turvallisuudentunnetta jota ministerin, etenkin puolustusministerin pitäisi osata rakentaa. Puolustusministerin olisi annettava tunne että puolustusvoimat ovat sivistyneissä käsissä mikä aina tietää ettei voimaa ihannoida sen itsensä takia eikä anneta primitiivisten tai fasistoiidien yllykkeiden määrätä sitä väkivaltakoneistoa mikä kuitenkin perimmillään on puolustusvoimien hallussa ja määräysvallassa. On vanha perinne että kenraalit ja muu armeijan johto on sulavakäytöksistä ja sivistynyttä.

                  Erilaisissa murrosvaiheissa valtiovalta ja poliittinen eliitti lähettää medialle ja kansalle signaaleja jotka auttavat kansakuntaa navigoimaan uudessa tilanteessa ja tietysti myös antavat kansakunnalle mahdollisuuden arvioida suhdettaan valtaan uudessa tilanteessa. Kun saimme uuden ns SSS-hallituksen tapahtui sekä jyrkkiä että sulavia henkilövaihdoksia. Media ei ole avannut koskaan mistä linjavedoista se jyrkkä henkilövaihdos kertoi tai johtui, jossa Arto Räty vaihdettiin Jukka Juustiin. On vain dementoitu uutisia siitä mistä ei ollut kyse. Voi olla että henkilövaihdos oli normaali mutta juuri puolustusministerin negatiivinen mediahallinta synnyttää epäluulon tunteita.

                   Mutta siirtykäämme päivänpolttavaan puolustusministeriön tiedoitukseen.

Koko perussuomalainen kenttä on ihastunut, jos siis mediakuvaan on uskominen, USAn presidentivaalien tuloksesta.  Laura Huhtasaari on kuitenkin kuin vilpitön ja harmiton koululainen verrattuna Puolustusministerin avustajaan Petteri Leinoon. Huhtasaari iloitsee sanoin että itsekin olisi äänestänyt Trumppia. Kuinka herttaista.

                   Mutta Petteri Leino, Jussi Niinistön erityisavustaja, iloitsee siitä että nainen ei tullut valituksi. Tämä siis on kanta puolustusministeriössä jossa naisten asevelvollisuutta ollaan kannattavinaan ja laajantavinaan. Hän nimittäin kutsuu Hillary Clintonia "Amerikan lianderssoniksi". Mitä Li Anderssonilla on yhteistä Hillary Clintonin kanssa. No ainoastaan että ovat naispoliitikkoja.

                    Hillary Clintonilla ja Li Anderssonilla on toki yhteistä myös että että ovat tiettyjen piirien vihakkeja. Puolustusministerin avustaja liittyy surutta vihaajiin ja mataliin vahiniloihmisiin tällä hetkellä kun suuri osa suomalaisista miettii mitä Suomelle ja Baltialle nyt käy.

                     Duumassa iloitaan Niinistön piirissä iloitaan.

                   En tykkää. Ei jatkoon.

      

                 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (42 kommenttia)

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

"Tarvitsemme inhimillistä, tasa-arvoista ja humaania politiikkaa" - totesi Li Andersson akuutin osuvasti juuri äsken eduskunnan täysistunnossa...

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Ja sen saamiseksi on kyllä oltava aika energinen näinä päivinä. Äärioikeisto on jo iso voima. Kysymys on ketkä lähtevät sen taustatueksi.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Nationalisteilla on vain se ongelma Suomessa, että he eivät tule toimeen edes toistensa kanssa - vuoden aikana äärioikeistolaisten "kovin kärki" on jakautunut jo useammaksi fraktioksi.

Eduskunnan täysistunnossa käsiteltiin tänään opposition vaihtoehtobudjetteja ja myös Vasemmistoliiton ehdotuksessa korostui kritiikki hallituksen harjoittamaa "yritysjohtamista" kohtaan minkä vaihtoehdoksi tarjottiin budjettia, missä päällimmäisinä tavoitteina on tasapuolinen tulonjako ja politiikan painopisteen siirtäminen ns. talouskasvun turvaamisen sijasta hyvinvoinnin edistämiseen.

Trump-huuma haihtuu, kun herra astuu velvoittavaan virkaansa...

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #4

Lohdun sanoja. Itse murretunvärisen kansallismielisyyden ideologiaan on haudattu tuo riitaisuus koska siihen liittyy usko vahvaan johjajaan mikä ei sisällä yhteistyökykyä.

Pekka Iiskonmaki

Yhdysvaltain 45. presidentti on mies, kuten hänen kaikki edeltäjänsä.

Siinä on Suomen naisille roihnaamista koko talveksi.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

No muutamana päivänä tässä. Li itkee opintotuen leikkausta korkeakouluopiskelijoilta. Niin, ne lasketaan samalle tasolle kuin muiden opiskelijoiden. Miksi tulevan maisterin pitäisi saada enemmän opintotukea kuin tulevan sairaanhoitajan? Puolustaako Li, jo etukäteen tulevaisuudessa paremmin tienaavien etuja vai mistä tässä on kyse?

No mitäs media hehkuttaa ensimmäistä naispresidenttiä? Olisiko Clinton pitänyt valita, koska on nainen, mutta sukupuolesta ei saa puhua, kun häntä ei valittu? Kun en edelleenkään näe sukupuolessa eroa, kun pätevin valitaan.

Nyt tosin vaihtoehtona oli kuppa ja kolera. Saimmeko siis kupan vai koleran? Amerikka sai mitä tilasi ja meillä ei ole siihen osaa eikä arpaa.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Niin jos et erota negatiivista ja posoitiivista viestiä niin onhan se kumma. Eikö persuille muka kansallismielisille siis merkkaa mitään että ollaan Suomesta siis toistan Suomesta (eikä mistään kansainvälisen äärioikeiston alamaasta) jossa, Suomessa, on maailman ensimmäisenä saatu naisten äänioikeus. Jossa oli lotat jossa oli Tarja Halonen, jossa nainen saa kulkea myös matalakantaisissa kengissä ja puhua seurakunnassa.
Eikö ole juuri suomalaista iloita etukäteen (vaikka pieleen meni jälkiviisaana katsoen) ensimmäisestä naispresidentistä todella isolla pallilla.
Jotenkin surettaa että sinäkin joka voisit olla siskoni tai kaverini olet ihan väärässä porukassa missä joudut kieltämään monia kasvatuksessasi saamia arvoja ja monia kiitollisuuden velkoja meitä ennen taistelleille Miina Sillainpäille. Rupeisit vaan reiluksi ja suomalaiseksi.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

Voi Sini. Sinun arviostasi en tiedä. Minun arvoni eivät muutu twiittien tai Usan presidentin vaalien johdosta. Oma arvo pohjasi lienee heikommalla tolalla.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #11

Sun puoluevalintasi kertoo sun arvojesi nykytilan.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara Vastaus kommenttiin #12

Näinhän se. Sinun kommenttisi taas kertovat sinun ajatusmaailmastasi. Muuta sinusta en tiedä. Ja hei, tämä toimii myös toisin päin.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #15

Joo ja naispresidentti ois ollut hieno noteeraamisen arvoinen juttu. Naurettavaa iloita siitä ettei naista valittu ja kutsua Hillary Ctä " Amerikan lianderssoniksi" ja vielä enemmän huono juttu että iloitsija on puolustusministerin (ps) avustaja.
Liikun nimenomaan suomalaisella arvopohjalla. Sinä olet äärioikeistomuotivimmassa ja kadotat kosketuksen suomalaisiin arvoihin.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara Vastaus kommenttiin #18

Jee, jee Sini on puhunut. Uhg.

Käyttäjän timovaittinen kuva
Timo Vaittinen Vastaus kommenttiin #18

Ei kuitenkaan vielä kannata heittää kokonaan kirvestä kaivoon, sillä Ranskassa on presidentinvaalit 2017 ja Marine Le Pen!

Käyttäjän Laali kuva
Raili Sergejeff

Kyllähän USA:n tilanne vaikuttaa koko maailmaan, vaikka meillä ei olekaan heidän vaaleihinsa osaa eikä arpaa.

Se, että Petteri Leino iloitsee siitä, että nainen ei tullut valituksi, on kyllä jo niin mennyttä aikaa, että siitä pitäisi jo vähitellen päästä eroon.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

On totta, että Petteri Leinon vertaus on todella outo, vaikka blogisti asian maalaileekin aika karkein pensselinvedoin. Miten tulee edes mieleen verrata Hillary Clintonia Li Anderssoniin? Toinen on entinen ulkoministeri, joka kävi tasavahvan kamppailun presidentin pallista ja kotoisella poliittisella kentällämme sijoittuisi jonnekin Petteri Orposta selkeästi oikealle. Toinen taas, no eiköhän tuo jo tullut selväksi.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Joo. Ontuvia vertauksia tekevät ihmiset joita ympäristö rohkaisee niihin. Tiettyjen poliittisten piirien karkealla ja tylpällä ajattelulla keikarointi on ihan systemaattista. Ja kohteena aina naiset ja vähemmistöt ja ohut sivistyksen vernissa. Sen sijaan prameata sivistystä halutaan ympärille. Sellaista kuin Putin saleissa ja Tukholman Grand Hotelissa tai muussa Walt Disneytasosessa puiteilluusiossa.

Käyttäjän Laali kuva
Raili Sergejeff

Facebookin Rajat kiinni-ryhmässä iloitaan Trumpin voitosta ja haukutaan Clintonia kommunistiksi - silloinhan Clintonia voi ihan hyvin verrata Li Anderssoniin. :)

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

No jos noin arvovaltaisessa ryhmässä asia nähdään noin, olen varmasti erehtynyt arviossani Clintonin poliittisessa asemoinnista.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Näin tää maailma nyt vaan menee, kansa on puhunut ja valinneet itsellen parhaan ehdokkaan.

Ei se itku ja polkeminen nyt kauheasti auta, ja tuskinpa ne kauhukuvat mitä nyt levitellään toteutuvat, ei siellä jenkeissä kuitenkaan mikää diktatuuri vallitse, eikä kongressi ja senaatti sentään maailmansotaan suostu.

Suomessa nämä nyt Trumpin kannattajat saavat hetkeksi virtaa ja se heille suotakoon, eipä tällä Suomenkaan politiikkaan suurta vaikutusta ole.

Suomessa kuitenkin ollaan puheissa sentään suht sivistyneitä, eikä vaalitaistelussa ole sorruttu alatyylin puheisiin.

Petteri Leino on myös antikvariaattikauppias, kuten minäkin, mutta en silti hänen maailmankuvaansa jaa, mielipiteenvapaus saa olla hänelläkin, joskin nuo puheet tuossa avustajan roolissa ovat aika tyhmiä.

Persut muuten varmaan saavat tästä virtaa, ja on hauska katsoa miten seuraavat kannatuskyselyt heihin vaikuttavat.

Gallupit ja asiantuntijat tässä olivat niitä suurimpia hävijäjiä, ei ollut oikeasti tietoa missä mennään.

Suomessakin gallupeissa on liki 40% niitä jotka eivät mielipidettään kerro ja siihen se viimeksi perustui se Soinin jytky, pitääkö taas odottaa persujen nousua?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Helsingin Käpylässä on postimerkkidivarin ikkunassa ollut Vihtori Kosolan korkokuva koko syksyn. Divaripiirit (osa niistä) ovat pitkään toimineet ruskean nostalgiakaman välittäjinä. Puoliharmitonta verkostoitumista jota ei voi olla merkillepanematta.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Toi on sitten taas yhden sortin älyttömyyttä, minäkin myyn Hitlerin Taisteluni kirjoja, IKL:n papereita, merkkejä ja paljon muuta.

Lisäksi myyn Marxin pääomaa, Leninin elämäkertaa, keskitysleirien historiaa ym.

Pitäsisikö Sinin mielestä sensuroida kyseiset julkaisut ja merkit?

Kristalliyötäkö kaipaat, että saadaan historiaa muutettua?

Kuulostaa syvätä tyhmyydeltä.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #14

Kylläpä vedät överiksi. Ihan sama jos kirjoittaisin et Alepassa myydään mätiä avokadoja niin joku huutais kristalliyö.
Se faktaa mitä kirjoitin ja sä kirjoitit itse. Sä saat kirjoittaa mitä myyt mut antifasistinen asiakas ei saa kirjoittaa samaa. Mieti vähän.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #16

Saahan sitä kirjoittaa mitä tahansa, mutta jos haluaa unohtaa historian ja paheksuu historiasta kertovien julkaisujen myymistä, niin veikkaisin, että jollain on todella peiliin katsomisen paikka.

Kysyppä sitten miksi koko ajan isot kustantamot tekevät uusia painoksia natseista ja Stalinista ja sitten vielä ihmiset niitä ostavat.

Paheksutko tutkijoita jotka minultakin on paljon kyseistä kirjallisuutta ja esineistöä ostanut? Jopa eturivin kirjailijat ovat näitä ostanee, nekin joita sinäkin varmaan mielipiteidensä vuoksi ihannoit.

Olen myynyt natsimerkkejä museoonkin, eipä kai sinnekään kohta voi mennä. :)

Surettaa, kun jotkut ovat niin sulkeutuneita, eivtäkä näe metsää puilta, jotkut vaan ovat nuivia, mutta eri asioille :)

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #21

Korkokuva Vihtori Kosolasta ei ole julkaisu. Enkä edes paheksunut myyntiä vaan ikkunassa pitoa monta kuukautta. Kirjoitin nimenomaan natsinostalgiatuotteista. Mulla on postimerkkejä ja nyt yks paikka vähemmän missä voin niitä käydä arvioimassa.
Mun mosaaisista suvuista polveutuvalla ystävällä on hyllyssä Adolf Hitlerin taisteluni. Tiedän aivan hyvin että kirja kirja ja teksti on tutkimuskohde. Ihan turha sun vetää mitään nenään siitä että fakta on että divari- ja keräilytavaramaailmassa toimii myös natsinostalginen alakulttuuri.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #26

Sä olet kyllä suvaitsemattomin ja epäluuloisin ihminen jonka olen pitkään aikaan kohdannut.

Yhden tutkijan kanssa juuri keskustelin, joka tekee väitöskirjaa kansalaissosialisisen ajan talviapukeräyksestä, niin kiitokset olivat suuret, kun divareista ja antiikkiliikeeistä löytyy hyvää tutkimusmateriaalia.

Tuollainen yksisilmäisyys ja ymmärtämättömyys ja oman navan katselu on juuri niitä piirteitä, joita aina esim. Persuissa haukut.

Se on hauskaa tai oikeastaan säälittävää, kun ihmiseltä puuttuu täysin ymmärrys siitä mistä puhuu.

Ja vielä huolestuttavampaa on kun ei ymmärrä omien salaliittoteorioiden lapsellisuutta.

Tuollainen teksti mitä kirjoitat on juuri sopivaa vihapuhetta, joka sopii Trumpin kannattajalle.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #29

Sä väärinkäsität tahallasi mun puheen. Mä toistan edellisen kommenttini sisällön tai siis pyydän lukemaan sen uudelleen. Jos sinusta todellisten ilmiöiden kuvaus on vihapuhetta niin ei voi mitään.
Toki olen vihainen siitä että puolustusministerillä on tuollainen avustaja, sen myönnän. Ja kun sinä kerroit hänen ammatistaan niin otin oikeasti minulle (divarikoluajana) läheisen ammatin yhden puolen esiin. Olihan se tavallaan vihaan linkittyvää. Olen vihainen tämän Leinon tviitistä ja siitä että Niinistöllä on avustaja joka tviittaa noin. Kuten olen vihainen Niinistön mediaesiintymistyylistä. Näiden tunteiden takia toin tietämäni ja monen muun tietämät ilmiöt divari- ja keräilytavaramaailmasta esiin. Vihtiläisen lehden sivuilla oli joku vuosi takaperin yleisönosatonkirjoitus jossa samaa ilmiötä kritisoitiin Vihdin torilla. Ja olen satavarma että sinäkin olet ilmiötä havainnut. Mutta siinä olet oikeassa että sen esiintuominen tässä yhteydessä oli hieman agressiivista. Itse ilmiötä ei voi kuitenkaan kieltää kun se nyt tuli puheeksi.
Torkkelinmäellä ollut antikvariaatti Ervasti on kai ollut tuhansille ihmisille ihana ja unohtumaton paikka kuten moni muu suomalainen divari. Ala on jo tuoksussaan ihana. Se että sen liepeillä myös on erilaisia ei niin kivoja ilmiöitä vaan on niin.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #30

En edelleenkään ymmärrä tuota "ilmiötä"

Varmaan jokainen antikvariaatti ja antiikkiliike myy sitten mielestäsi epäilyttävää tavaraa, olen käynyt Suomessa useassa antiikkiliikeessä ja divarissa, ja kaikista löytyy kuvailemaasi tavaraa.

Olen hämmästynyt edelleen ettet ymmärrä, että tavara jota myydään ei edusta mitään kauppiaan ideologiaa tai suuntautumista.

Huomaa hyvin, että et ymmärä asiasta yhtään mitään.

Ebaykin onsitten varmaan epäilyttävä, kun myy paljon vastaavaa tavaraa.

Suosittelen hieman ajattelua ja rauhoittumista

Petteri Leino on avustajana oman onnensa seppä, mutta se ei minula lainkaan kiinnosta. Kauppias muiden joukossa.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #31

Joo mutta kauppias aina profiloi itsensä ja pitää yllä etiikkaa ja estetiikkaa. Minun ei tarvitse pitää liikkeestä joka kuukausikaupalla pitää muutenkin tylsässä ikkunassa Vihtori Kosolan korkokuvaa joka on kaikenlisäksi relieffinä huono. Huono laatu ja tylsä estetiikka tuo mieleen äärioikeiston. Äärioikeisto ei ole useinkaan laatutietoista. Äärioikeisto viihtyy mv-tasolla mutta hakee, lähes vaatii kuitenkin hyväksyntää niiltä jotka kavahtavat mv-tyyliä. Neuroottista.

Käyttäjän JuhaMerentie kuva
Juha Merentie

"Kansainvälisen äärioikeiston alusmaa", en ole aikaisemmin kuullut Sini Lappalaisesta, mutta korkealla tuntuu kierrokset olevat.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Sinin jutut on tämän foorumin parhaita, niitä kannattaa odottaa, saa sellaisia salaliittoteorioita, että hiukan jo hirvittää :)

Käyttäjän MarttiHaverinen kuva
Martti Haverinen

Trumpin voittoa juhlitaan Donetskin tasavallassakin... lienevätkö lähettäneet "viralliset onnittelut"?
https://dnipress.com/fi/posts/trumpin-voitto-saa-k...

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Kyllä varmaan. Ja Petteri Leinolla on näitä juhlivia hengenheimolaisia sielläkin. Puolustusministeri on varmaan ylpeä avustajastaan.

Käyttäjän vinettoa kuva
Juhani Penttinen

Aika luokatonhan tuo Petteri Leinon tviitti on asemansa huomioiden. Näin sanoisin
riippumatta hänen puoluetaustastaan.

Ennen suomalaiset politiikot törttöilivät kännissä ,A.Karjalainen etunenässä, mutta nykyisin munaavat tviiteillään.

Kuinkakohan mahtaisi kriisiajan viestintä luonnistua puolustusministeriössä ? Pelkäämme hakkereita mutta pahin riski lienee näytön ja penkin välissä edelleen.

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto

Vastenmielistä etsiä Suomalaisi politiikoja tai yleensä ihmisiä, jotka ovat ilmaiseet kannattavansa Trumpia. Osoitella syyllistävästi sormella. Älytöntä.

Clintonin piti voittaa ylivoimaisesti tai niukasti. Ei voittanut. Kaikesta Suomessa tehdystä vaalityöstä huolimatta :). Olisiko Suomen gallupeissa samanlainen yllätys. Ihmiset eivät uskalla kertoa kantaansa. Viime ylen gallupissa kantansa ilmoitti vain 58%. Yleensä eduskunta vaaleissa on äänestänyt noin 70% kansalaisista. Ilmapiiri on todella vihamielinen. Ainakaan luotettavaan mediaan emme voi luottaa. Yleen kaikkein vähiten. Vaihtoehtomediaankaan ei ole sen paremmin luottamista jo sen olemuksen vuoksi. Tavallaan ne ovat kuitenkin aika rehellisiä. Sitä tietää mitä saa kun avaa sivun.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Usassa on harvinaisen kova vastakkainasettetelu tällä hetkellä. Usan pressanvaalit vaikuttavat konkreettisesti myös meidän elämään ja tulevaisuuteen. Kysymyksessä ei ollut mikään idolskilpailu jonka tuloksia voi surutta ilmaista kuka tahansa ministerinavustaja.
Sitäpaitsi Valavuoren tuore tapaus lienee ollut tämänkin herra Petteri Leinon tiedossa. Kyllä ministerinavustaja on tehnyt tyhmän vetonsa ihan tietoisesti.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

Sinulle tuntuu Sini olevan ylitsepääsemättömän vaikeaa keskittyä asiaan. Salaliittoja joka puolella. Ne tulee ja jyrää meitin....

Itse en arvosta Li Anderssonia pätkän vertaa hänen mielipiteidensä ja ideologiansa vuoksi. Clintonia pidän amerikkalaisen valtakoneiston tuotteena. Trump, no Trump on Trump. En pidä hänestäkään. Se, että hän sai aktivoitua sinun kovasti inhoaman kansan ryhmän (typerät, työttömät ja/tai kouluttamattomat valkoiset miehet) on demokratian kannalta vain ja ainoastaan positiivinen asia. Mielipiteen ilmaisuun jokaisella on oikeus.

Valtakoneisto vallan huumassaan tahtoo unohtaa hiljaisen, ehkä aiemmin passiivisen, kansan osan. Työtön, sairas, rahaton, jopa asunnoton ihminen ajattelee itseään. Niin se vain on. Kun on nälkä, silloin ei kiinnosta monikulttuurisuus tai maailmanparantaminen. Silloin ihminen ajattelee itseään ja omia etujaan.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

En edes lukenut loppuun vihapuhettasi. Nyt Outi jos vielä pistät kierosti jotain minun kontolleni tyyppiin "sinun kovasti inhoaman kansanryhmän......" niin banni lentää heti ja myös saat olla vastuussa siitä että provosoimalla lisäät eripuraa ja hämäryyttä ja ikävää tyyliä. Lopeta Outi heti tuollainen. Tuollainen on sikamaista.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Haluatko Outi todella että kommunikaatio menee tuollaiseksi. Haluatko että alan puhua sinusta " sinä joka ...." ja sitten keksiä jotain tyhmää. Mikä sinuun on mennyt Outi Mara?

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

KTS omat kommenttisi ketjussa vastatessasi minulle ja Petterille. Mukavaa päivän jatkoa!

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #41

Ei ole vastaavaa. Samoin sinulle mukavaa päivänjatkoa.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Rikkaiden asioita hoitavat persut ratsastavat köyhillä ja vievät suomalaisilta viimeisenkin ylpeyden eli SOTE Yksityistäminen.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset