silmäneula kulttuuri on muutosta

Mediakverulantin kommunikea

  • Jussi Halla-aho
    Jussi Halla-aho

              Kansanjohtaja Halla-aho on antanut kommunikean jossa bresneviläiseen tyyliin ilmoittaa runsaalle seuraajakunnalleen "mitä mieltä me nyt olemme".

               Taustalla on että vaikka Suomen mediakriittiset Steve Bannonin henkeen leninistiset establishmentin ja valtion kaatajat vuosien ajan ovat muistutelleet Päivi Lipposen liiallisen kiireellisistä johtopäätöksistä hakaten Lipposen virhettä kaikkialle ja kaikkiin yhteyksiin, niin juuri tämä sama mediakriittinen establismentvastainen Suomen alt right ei ole ottanut Päivi Liposen virheestä opikseen. Ei myöskään Jussi Halla-aho.

               Halla-aholle kävi päivilipposet.

          No Mestari päätti erheensä jälkeen antaa kannnattajilleen ja miksei kriitikoillekin kommunikean joka menee näin:

"Koen tarvetta noteerata julkisesti, että tämänhetkisten tietojen mukaan stereotyyppinen äärioikeistolainen on hyökännyt moskeijaan Kanadassa ja tappanut siellä ihmisiä.

Merkitsen myös pöytäkirjaan, että mies ja teko ovat perseestä.

Ja senkin haluan noteerata, että suomalainen media on ollut ihmeellisen pidättyväinen tapahtumien saaman yllättävän käänteen jälkeen. Ehkä sielläkin on opittu jotain. Esimerkiksi se, että olisi outoa soveltaa tähän tekoon täysin erilaista logiikkaa kuin vaikkapa Orlandon homodiskoiskuun, joka päällisin puolin vaikuttaa hyvin vertailukelpoiselta."

               Mestari siis antaa kommunikean jossa ensin tuo myönnytyksenä kauhealle "valtamedialle" esiin Kanadan terrori-iskun tekijän poliittissosiologisen taustan.

                Minkä jälkeen merkitsee pöytäkirjaan että teko on p....estä. Niin. Onhan tuo tapa käsitellä terrorismia. Kaikkeen terrorismiin ensireaktio on tuollainen manaus. Poliitikon tehtävä breshnevin ajan jälkeen ja ennen hommaforumbreitbar aikaa taisi olla se että käyttää julkista asemaansa ja kansalta saatua korvaa siihen että sanoittaa eliittiasemastaan käsin ilmiöiden monimutkaista ja pinnan alla piilevää muotoa. No breitbar-homma-mitävittuakultturissa se on ylimääräistä. "P....e" riittää. "P...e" voi tulla hienon solmion takaa ja hienosta kansainvälisestä arvovaltaisesta asemasta käsin ja silloin "p...eellä" on kultakehykset ja me olemme fiksuja kun toistamme poliitikon sanoja. 

                 No teko on "p...eestä" mutta sitten nousee karttakeppi. Kummalliseen pikku kiemuraan osoittava karttakeppi. Näin:

                 "Ja senkin haluan noteerata, että suomalainen media on ollut ihmeellisen pidättyväinen tapahtumien saaman yllättävän käänteen jälkeen. Ehkä sielläkin on opittu jotain. Esimerkiksi se, että olisi outoa soveltaa tähän tekoon täysin erilaista logiikkaa kuin vaikkapa Orlandon homodiskoiskuun, joka päällisin puolin vaikuttaa hyvin vertailukelpoiselta."

                    Miksi ei Mestari avaa yhteyttä johon hän viittaa. Eikö Mestari halua että edes seuraajansa ymmärtävät mistä puhutaan? Jos nyt kaksi iskua ovat vertailukelpoisia nii hyi hyi media. Halla-ahon fb-sivu on valtamediaa joka itse ei avaa vertausta jota vaatii muulta medialta!!!!!  Kunhan on vihjaileva kommunikea. Yhtä vaikeaselkoinen kuin Bresnevin vähän pitemmät luritukset.  

            

                Mestarista kuoriutuu jotenkin vaikeaselkoisiin koukeroihin takertuva mediakverulantti sillä hetkellä kun häntä kuten muita auktoriteetteja kuunnellaan.   Hän heristää sormea mediaa kohti koska media ei avaa yhteyttä jota hän itse ei viitsi avata. Vaikea kunniottaa.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Mediakverulantti = Nillittää mediasta uhripositiosta käsin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset