silmäneula kulttuuri on muutosta

Putkonen huseeraa vieläkin persuissa

         Missä on rahaa siellä on kähmintää. Juuri siksi erilaisilta kassoja vartioivilta ihmisiltä vaaditaan tarkkuutta ja valppautta.

      Oikeistoon on nyt liittynyt puolue joka mielellään hyödyntää ilmiötä jossa pahiksista tehdään lellikkejä. Timo Soini nosti Matti Putkosen puolue-eliittiinsä. En tiedä miettikö hän koskaan toimintaansa eettisistä näkökulmista käsin. Ratkaisujaan hän mainosti 'rosoksi'. Ensi töikseen Soinin nostama kovanaama rupesi puuhaamaan tunnetulle talousrikolliselle Peter Fryckmannille ohituskaistaa Haagin tuomi-istuimeen. 

     Omalle puoluekaverilleen Lindströmille Putkonen ei selostanut mitä puuhasi vaan käytti sumutuspuhetta kuten Fryckmannin kaverille sopii.

      Äärioikeisto on luonut allianssin fyrkkamannien ja kulmien pahiksien kanssa.  Minulle ei kannata tulla pepettämään mitään ay- liikkeen mahdollisista kavalluksista tai muista entä-vasemmistokauhutarinoista. En ole missään tekemisissä ay- liikkeen kanssa. Kirjoitan lähtökohtaisesti oikeistolaisesta näkökulmasta lähtien ainakin tässä tapauksessa jossa on kysymys oikeiston moraalista ja kotimaan eteen toimimisesta tai sitä vastaan.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

12Suosittele

12 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (40 kommenttia)

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Se on hauska kuva myös esteettisesti. Persujen käyttämä räikeä signaalityyli on siinä vangittu. Persut onnistuvat tekemään sinisestä väristä rämisevän rummun äänen kaltaisen. Ja suomalaisesta vaaleasta ihmisestä ruotsalaisen 50-luvun raggarigimman perikuvan. Herkkyys ja ilmavuus on persuille vain potkimisen kohde.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Sen kommenteista:

Kyllä nyt on törkeästi menetelty oppilaitoksessa! Eikö keisarinna Huhtasaari jo aiemmin ilmoittanut mahtikäskyllään oppilaiden poliittisten kannanottojen olevan törkeitä?! Kysympähän vaan!

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Mm koska kokoomus ja keskusta niin mielellään kaveeraavat Soinin eri fraktioden kanssa voi sanoa että koko oikeisto tänään leimautuu epäprofessionaaliseksi tunarisakiksi.
Juho Eerola teki niin huonon lakiesityksen että se piti vetää pois juuri ennen käsittelyä. Puolustusministeri askartelee ideologiakysymysten parissa. Parhaiten on selvinnyt Pirkko Mattila pysymällä kokonaan piilossa.
Tai eräs edeltäjänsä joka lähetettiin jonnekin EU-virkaan vähin äänin.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

"Parhaiten on selvinnyt Pirkko Mattila pysymällä kokonaan piilossa.
Tai eräs edeltäjänsä joka lähetettiin jonnekin EU-virkaan vähin äänin."

Hahhah..!:D

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Jos hanke olisi mennyt läpi ja tuottanut Fryckmanille kymmeniä miljoonia euroja rahaa, niin eiköhän siitä persukaveruksille olisi lohkaistu tuntuvat bonukset.
Perussuomalaisilla ei kannata tämän jälkeen puhua enää mitään jostain vanhojen puolueiden kähminnästä kavereilleen, vaikka tämä yritys sattuikin epäonnistumaan. Putkonen osaa kyllä haistaa tilaisuudet, siitä on annettava tunnustus.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Tilaisuuksia on maailma täysi. Kuka tahansa joka sille tielle lähtee pystyy kähmimään ja ryöstämään ammatikseen.
Jouni Snellman kirjoitti jossain kommentissa että Fryckman on ollut lähellä Itsenäisyyspuoluetta.
Persujen etäkeulakuva ja korea käärepaperi Jussi Halla-aho on redusoitu pitämään yllä valhetta että puolue ei olisi putinilainen. Todellisuudessa fyrkkamiehet Putkosen johdolla vie suomalaisia kuin pässiä narussa Putinin rahoilla kieltämään syvimmät suomalaiset arvot eli tahdon kuulua länteen.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Se taisi olla Juha Kuikka joka kertoi kommentissaan Fryckmanista. Tällainen löytyi Fryckmanilta nopealla haulla Usarin syövereistä: "Minä ymmärrän Venäjää ja presidentti Putinia."

http://peterfryckman.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1736...

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #15

Kiitos.
Kuva tarkentuu. Persutpuolue on Putinin valtapyrkimysten instrumentti. Halla-aho on vain peitefunktio. Mutta kuitenkin myynyt myös itsensä Putinille. Tai bakom flötet.

Käyttäjän MarttiHaverinen kuva
Martti Haverinen

Frycman oli eduskuntavaaleissa muutoksen riveissä ja katsokaapa ulkopolitiikkaa koskevat vastaukset. https://vaalikone.yle.fi/eduskuntavaalit2015/uusim...

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #22

Kyllä nyt polttaa polttaa persuilla (ja sinisillä). Kulissit kaatuvat.

Käyttäjän MarttiHaverinen kuva
Martti Haverinen Vastaus kommenttiin #23

Kulisseista hieman taustaa: Johan Bäcmannin kaveri Janus Putkonen (ent. Verkkomedia, IPU nyk. Donetskin tiedotuskiho) on Marco de Wittin (vieraillut Donetskissa) kaveri, jonka kaveri on Janitskin ja muut odinit sekä suomi suureksi öykkääjät persuista. Huhtasaari leikki pressanvaaleissa Suomen Marine le Peniä joka sai rahnansa Venäjältä...

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #25

Huhtasaaren plagiointokohussa ilmennyt suomalaisen rehellisyyseetoksen tuntemattomuus kyllä sopii kuvaukseesi.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Niinpä huseeraa.

Matti Putkonen PS:n eduskuntavaaliehdokkaaksi Uudellemaalle – avautui itse vanhasta raiskaustuomiostaan

https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/741616-m...

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Aika erikoiseltahan tämä vaikuttaa. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f3f2db22-bea...

En tiedä sitten, onko juttu nostettu esille siksi, että Putkonen on ehdolla vaaleissa, jonka lisäksi Lindström on nyt sinisissä.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Tämähän on nostettu esiin jälkikaikuna Fryckmannin ja Harkimon ja tän ulkolaisen kolmannen roiston ihme veivauksista joihin ei niihinkään heti vedetty ovea kiinni hallituksessa.
Joku riivaa näitä lobbarien kynsissä eläviä huippupoliitikoita. Niillä ei ole enää tavallista maalaisen vaistoa jolla huijari tunnistetaan sadan metrin päästä.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/listasimme-ka...

Ympäri pyöreästi kantaaottaen näihin asioihin .mutta.

Joskus mietityttänyt kun "tykinruoka" osastoon kuuluva/kuuluvat kovimmin hyökkäävät/räksyttävät upseeri hierarkiassa korkeimmalla olevien kimppuun ..

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #17

Eikös tuossa pistä silmään että otsikon väite pitää paikkansa keskustassa ja kokoomuksessa. Uraputki niihin alkaa uupeerikoulussa.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio Vastaus kommenttiin #18

Niin huvittava tavallaan ajatella että sodan aikana eduskunnas keskustal menis pääasiassa komento . Nojoo joku kapteeni kokoomukseltakin löytyy ..Ja suurisuisetkin tietävinään olevat möykkääjät olisivat sotarikostuomioistuimes josseivat tottelis ..

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Jos Perussuomalaisten hajoaminen vaikutti asian etenemiseen, niin se luo uudenlaisen näkökulman poliittisista peleistä ja kaveruuksista.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Sitä ei voi tietenkään tietää, mutta ajankohta eli nyt, vaikuttaa siltä, että vaalipelistä on kysymys.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Suomen valtio olisi joutunut maksamaan Fryckmannille vain siinä tapauksessa, että hän olisi voittanut oikeudessa. Sellaisessa tapauksessa voitaisiin kai katsoa oikeuden tapahtuneen?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Miksi hänelle olisi pitänyt ohituskaista järkätä? Mitä hyvää hän on tehnyt. Narrannut tavallisia ihmisiä kiinteistökaupoissa? Ei kai sellaisesta pitäisi palkita.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Äärioikeisto ihan loogisesti valitsee kovanaamoja riveihinsä. Heidän valtansa rakentuu osittain huliganismille esim nettivihalle. Äärioikeisto on ideologisesti vahvan puolella heikkoja vastaan. Ihmisten matalamielisyys on sille voimavara.
Kysymys on miksi perinteinen oikeisto ei kavahda äärioikeistoa.
Edit. Nyt Sammallahti sentään tykitti vähän. Hyvä.

Käyttäjän SeppoPajunen kuva
Seppo Pajunen

Soini oli varmaan palkannut Putkosen valtaamaan osan ay-liikkeestäkin-silloin kun Soini vielä mainosti PS:n olevan "Suomen suurin työväenliike."
- Nyttenmminhän siniset ovat ilmoittaneet tavoittelevansa "keskiluokkaa", mutta näköjään turhhaan...?

Aikanaan eduskuntaan ilmestyi lobbari rahasalkun kanssa lobbaamaan suunnitteilla olleen ydinvoimalan puolesta.
- Vihreän napin painamisen "palkkio" olisi kuulemma ollut 20 000 markkaa...?
Itse olen epäillyt että lobbari olisi ollut metalliliiton silloinen junttamies Putkonen, mutta ehkä tapauksen kertonut kansanedustaja muistaisi tarkemmin...?

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

"" ”Totta kai me halutaan käydä asiat totuudenmukaisesti läpi. Henkilökohtaisesti kannatan samanlaista ajattelutapaa kuin Yhdysvalloissa, että jos olet tehnyt konkurssin, olet oppinut jotain. Meitä kiinnostaa, mitä ihminen on tänään”, Huhtasaari vastaa. ""

Ihan täysin oikealla asialla Huhtasaari tuossa on . -90 luvun laman rytinässä oikeus murhattiin Suomalaisia yrittäjiä tuhansia . Ajettiin umpikujaan tekemään itsemurhia .

Väitän jopa että tuhansia yrityksiä Suomeen jäänyt perustamatta koska tiedetään miten systemaattisesti "tapettin" -90 luvul yrittäjiä .

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Jutussa kerrotaan kuitenkin kuinka myös talousrikolliset hyötyvät noista pyrkimyksistä. Kun heille lisäksi auotaan ovia hallitukseen suuntautuneeseen vaikuttamiseen niin siitä eivät hyödy ketkään konkurssin tehneet rehelliset yrittäjät.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio Vastaus kommenttiin #28

Seura lehti nyt ei ole mikään totuuden torvi .. kaikkea voidaan kääntää eri valoon jotta raflaamaan päästään . Mut en ota noihin frykmaneihin jne mitään kantaa .. sanottasko ympäri pyöreästi että se on yks ja sama saako joku yksittäinen just oikeutta .

Tärkeintä olisi tulevaisuuden luottamusta saaha UUSIIN yrittäjiin ettei IKINÄ -90 luvun laman perverssioita yrittäjiä&yksityishenkilöitä kohtaan tehdä enään .

Yrittäjien konkurssi oikeusturvan ajaminen on kokoomuksenkin aihelistoilla ollut . Ihan järki asioita jotta puhtaalta pöydältä pystyis Amerikan malliin alkaa vaikka konkurssin olisi joku tehnyt .

Eikä 30 vuotta ulosoton hirttosilmukassa pidettäisi .

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Persujen parhaat suomalaiset elävät Thaimaassa toisin oikeuksin ja vailla verovelvollisuuksia mutta äänioikeutta hyödyntäen. Kreivi Halla-aho siellä paraikaa todistaa lojaalisuuttaan ihannekansalaisilleen.
Sitähähän me olemme olemme väsyksiin asti kuulleet persuilta/soinilaisilta: Suomi on paska maa missä
on kielletty olla 'karvaperse'.

Käyttäjän anakonna kuva
antti salmi

Onnex rkp ja kokoomus ovat täysin synnittömiä..Niin ihanan
empaattisia ja meitä köyhiä ajattelevia.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Ottaen huomioon Putkosen vasemmistolaisen taustan täytyy vaan todeta, että kaikenlaista porukkaa sinne perussuomalaisiinkin on vuosien mittaan ajautunut.

Ettei vaan olisi viidennen kolonnan miehiä.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

No mikä olisi viidennen kolonnan mies jollei Putkonen? Johan se ketjussa ilmenee.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Heitetään nyt tämmöinen ajatus tähän ketjuun. Viidennen kolonnan edun mukaista olisi esim jotta lihan ja maitotuotteiden käyttöä vähennettäisiin . Koska silloin jäisi tärkeitä proteinin ja kalsiumi lähteitä syömättä . Omavarais maatalous vähenis jne.Sekä estrogeeni tuotanto miehil soijaa syömäl lisääntyis jne. Ydinperhe olisi tärkeä rikkoa setan propagandalla jne. Niin isännillä ei olisi lapsia ja perhettä jota puolustaa jne.

Minkä puolueitten vaaliteemoja nämä ovat ?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #34

OMG. Tuo varmaan meritoi sinua Jussi Niinistön joukkoihin joissa Timo Soinin habitus on maanpuolustustae.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio Vastaus kommenttiin #35

Sanottasko näin . Tavallaan ihminen joka ei omien käsien ulottovillakaan omia asioita saa kuntoon (rasvamaksa,hengenvaarallinen ylipaino jne) Ja tulee toitottaa äänestäjille kuinka hän asioita osaa laittaa "kuntoon" .

Niin aika tyhmä pitää äänestäjän olla jos äänestää menee .

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Uusi likaisen rahan kasti vie Suomea kuin pässiä narusta. Luulisi että edellisen kommentin linkissä kuvatun sähläyksen jälkeen luulisi että Fryckmannille olisi kaikki ovet kiinni. Ei ollut. Lisäksi olivat ammoisillaan. Olisihan hän silloin jäänyt kotiin ja lähettänyt pelkän ulkomaangangsterin ja Harkimon.
Maassa on tämän hallituksen jäljiltä hätätilatunnelma.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Mulla lapsena viekkaudella tuli jytkyt housuun monesti ..

Mihinhän muuhun paperiin on nimi käyty töhrityttää "viekkaudella" . Vai typeryyttä suostuttu ..

Soinil oli neljä (4) vuotta aikkaa palautus sopimuksia Irakiin jne järjestää .

Yrittikö edes kunnolla ??

Tuskinpa .

Käyttäjän paavonevalainen kuva
Paavo Nevalainen

Katson tämän epäsuoraksi kunnianosoitukseksi persuille ja ex-persuille. Tässähän kautta rantain annetaan ymmärtää, että kun vastassa on sangen flegmaattinen valtapuoluemassa, aloittelevan puolueen on etsittävä rekrytoinneissaan sangen kovaa pokkaa.

Voi olla, että todellisuuden ilotulitus pehmentää monissa asioissa hallitus-potentaatteja (niitä, jotka siellä ovat, ja niitä, jotka voisivat siellä olla). Silloin myöskin persut voisivat pehmetä. On myös mahdollista, että saamme vapauttavan vaalifarssin, onhan edessä kaksi näytöstäkin, ja kunnon koiratappelulle aikaa.

Mitä tulee puolueiden kauko-ohjaukseen ulkomailta, olisi järjestettävä puolueeton totuuskomissio. Uskonpa, että tätä nykyä useimmat puolueet ovat vahvasti sidoksissa ja ohjailtuja ulkopuolisten tahojen suunnalta, eivätkä persut olisi tässä tilastossa ykkössijoilla ollenkaan. Nykymaailma manipuloi kansallisvaltiot itsetuhoiseen järjettömyyteen.

Muutoin antaisin kaksi neuvoa:
-persujen sininen käyntikorttipohja ei ole hyvä idea, pitäisi ottaa pesäeroa sinisiin ja jättää heidät teloitusriviin
-persujen ei kannata ottaa hepulia tästä kotoperäistetystä Venäjä -kortista, on hyvin vaikea rakentaa uskottava mediamyllytys juuri persuja vastaan.

Persujen puolustuksen voi rakentaa sen ympärille, että nykyisessä mediakentässä todellista isänmaallisuutta ei enää edes tunnisteta, vaan luullaan tai uskotellaan sen olevan vieraan vallan vaikutusta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset