silmäneula kulttuuri on muutosta

Uusi mediastandardi on luotu

            Nyt kun Suomen mediaa manipuloiva taho on passiivinen saamme seurata minkälaista raportoinnin ja lööppijulkisuuden ja asiantuntijoille tilaa antamisen kuuluu olla tälläisen kuohuttavan tapauksen tullessa esiin.

             Median on nyt muodostettava tästä standardi ja tiedostettava se kuinka ja minkälaisin seurauksin se on mennyt persujen ohjattaviksi. Suomi on sivuistysvaltio ja on kaikkien harteilla pitää se sellaisena.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

"Median on nyt muodostettava tästä standardi ja tiedostettava se kuinka ja minkälaisin seurauksin se on mennyt persujen ohjattaviksi."

Tällainen salaliitto tänään.

Tuli mieleen hauskat avautumiset kuinka facebook on vihervasemmiston ohjauksessa.
Nyt loppumedia on persujen ohjauksessa.

Jännä kamppailu media-alalla... vihervasemmiston facebook vs persujen media.

Jännä nähdä kuinka käy.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Perusviestini on positiivinen.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

"Median on nyt muodostettava tästä standardi ja tiedostettava se kuinka ja minkälaisin seurauksin se on mennyt persujen ohjattaviksi. Suomi on sivuistysvaltio ja on kaikkien harteilla pitää se sellaisena.
"

Mikä standardi?
Keskityt liikaa persuihin kuten ennenkin. Media muutenkin on ollut lähes kauttaaltaan perussuomalaisvastaista - ja millä tuloksin. Vastakkainasettelu toi Soininkin ajan jytkyt. Kyllä niistä silloinkin varoiteltiin... mutta muut väittivät toisin eli lisää mediavastaisuutta niin kannatus laskee persuilla lopulta - NOT.. se kannatus lisääntyi. Hassua.

Noh, lisää vastakkainasettelua ja se pelaa nykyäänkin perussuomalaisille (osin mm. vihreille myös). No miksipä ei - jatkakaa.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Ai että sinä ja minä tällä palstalla ollaan välillä suukovussa pelaa persujen pussiin. Keksi lisää.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Pelaat perussuomalaisten pussiin. Valitettavaa ettet näe moista ilmiselvää asiaa. Sopii katsoa gallupeihin tänäänkin. Et ole yksin tuossa omaan maaliin potkimisessa.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #13

No ainakin olen yksin tästä aiheesta kirjoittamisessa.
Ei tässä pelata kenenkään pussiin. vaan keskustellaan. Mitä gallupeilla edes on minun kanssa tekemistä. Kun kirjoitan täällä, kirjoitan tälle yleisölle koska saan ajatuksen jota haluan testata ja saada palautetta. Persun on kai vaikea ymmärtää että joku kirjoittaa ilman että haluaisi koko ajan vaikuttaa gallupeihin. Siksi he myös madaltavat keskustelun tasoa pumppaamalla trolleilla (putinin avulla tai rinta rinnan putintrollien kanssa) palstalle kuin palstalle samaa materiaalia.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

"Nyt kun Suomen mediaa manipuloiva taho on passiivinen..."
En millään pääse kiinni, mistä puhutaan, kun ei ole linkkejä lähteisiin eikä mitään.
Olettaisin, että puhutaan Johanna Vehkoosta, mutta voin olla väärässäkin.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Kyllä se on ihan hyvin ilmaistu.

Pasi Rantanen

Nyt on kyllä niin kryptinen postaus, että vaikka en ole aiemmin kommentoinut postauksiasi, niin toivoisin, että avaat vähän enemmän tätä postaustasi. Puhutaanko tässä Halla-ahon polkupyörästä?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Ei ollut tarkoitus olla kryptinen. Ehkä vaan itsekeskeisyyttä kun oletin että kaikki heti oivaltavat että viittaan lapsiin kohdistuvan seksuaalisen väkivallan uutisointiin. Olen tyytyväinen siitä miten pedofiiliringin paljastumisesta on uutisoitu. Erityisesti siitä että asiantuntijalle on annettu paljon tilaa.
Lapsiraiskaukset ovat aihe jota voi käyttää asiattomien asioiden ja tunnelmien esiin piiskaukseen. Tässä ei media ole syyllistynyt sellaiseen, eikä muutkaan tahot. Tästä pitäisi muodostua standardi. Hyvä media!
Edit Kommenttisi oli ilmoitettu hyväksyttäväksi. Johtunee kuvattomuudesta. Jos haluat jatkaa keskustelua kirjaudu palveluun samoilla avoimuustekijöillä kuin muut. Trollaus on yhteiskuntavastaista.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

Mikä tässä on erilaista kuin aikaisemmissa median uutisoimissa tämän kokkoluokan pedofiilirinki jutuissa?

On kerrot mitä on tapahtunut... milloin....uhreista se mitä niistä voidaan kertoa....tekijöistä se mitä tiedetään.

Mikä tässä on sellaista mikä saa sinut hyväksymään tämän uutisoinnin verrattuna aikaisempiin?

Ettet nyt vaan sekoittaisi mediaa ja somen öyhötystä keskenään ja näkisi jälleen kerran salaliittoja siellä missä niitä ei edes ole.

Sekään ettei poliitikot ole kilvan keräilemässä irtopisteitä ... kuka mitenkin... ei vielä tarkoita persujen mediaohjausta.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Ennen kaikkea media antaa asiantuntijoille näyttävän roolin, niinkuin kuuluukin.
Tämmöiset tapaukset herättävät tunteita. Silloin on tärkeätä että asiantuntijoita pidetään esillä. Yhteiskunta on olemassa ja se kertoo ja saa kertoa asiallisesti esim mahdollisuuksistaan saada kiinni rikolliset.
Tämä tapaushan lisää luottamusta yhteiskuntaan. Persut haluavat epävakautta ja nyt he eivät voi käyttää tätä tapausta koska se ei sovi heidän strategiaansa.

Käyttäjän anakonna kuva
antti salmi

Missä luuraa pöyristyjä Ritala, syvä analyyttisin gommentein .

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Tämähän ei ole pöyristymisblogi. Minähän kehun mediaa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset