silmäneula kulttuuri on muutosta

Lempiaiheeni turkkilamedia taas kerran

  • Kommunikaatiota aktiivisen epäoppimisen puolueessa.
    Kommunikaatiota aktiivisen epäoppimisen puolueessa.

             

          Perinteinen työväenliike oli emansipatoorinen. Yksilöitä kannustettiin sosiaaliseen nousuun ja kohennukseen, ei nousten toisten yläpuolelle vaan nousten yhdessä toisten kanssa. Oli sivistystyötä ja oli raittiustyötä ja ziljoonaa vapaa-ajan toimintaa esim urheilua.  

         Myös porvarillinen Suomi sivisti ja harrastutti yhdistystoiminnan kautta. Lukemalla puoluelehtiä laidasta laitaan suomalaiset oppivat politiikasta ja yhteiskunnasta. Puoluetyö sisälsi kurssittamista ja muuta osaamisen kartutusta.

         Ajat ovat muuttuneet mutta tämä on perintö ja traditio johon kaikki puolueet nojaavat. Suhteellisen uudessa puolueessa vihreissä tunnutaan erityisesti panostettavan jäsenten osallisuuteen ja hyvään keskusteluttamiseen.          

         Nuorpuolue persut ovat valinneet suoraan päinvastaisen linjan. Puolueen lehdistömagnaatti Matias Turkkila on aktiivisesti ollut käyttämättä työhistoriansa runsaita oppeja ja tietotaitoja media- alalla. Viittaan tietysti hänen luomukseensa Hommaforumiin. Hän on välttänyt, voi sanoa estänyt, kiinnostavan keskustelun ( mikä  aina on sivistävää) juurtumista hallinnoimaansa puoluerahoitteeseen Suomen Uutisiin.

             Turkkila itse on hakeutunut Us-Puheenvuoroon silloin kun on etsinyt keskustelua! Sen aktiivisempaa keskustelun poisohjausta omasta mediasta ei ole ennen nähty. 

             Turkkilalle lehden lukijat ovat karjaa, jota informoidaan kuohuttavista maahanmuuttokysymyksistä tai liturgisin tiedonannoin kunnon bresneviläiseen tyyliin. Ei ainoatakaan alustusta puolueväkeä mahdollisesti jakavista kysymyksistä. Ei ainoatakaan. Niin toimii totalitaristinen media. Niin hukkaa myös kyvykäs toimittaja kykynsä. Niin tuhlataan voimavaroja.

           Voi verrata Vihreään Lankaan jossa esim vihreitä jakavia ydinvoimakantoja on vuosien varrella keskustuletettu. Se on tapahtunut niin että lehti on antanut tilaa puoluejohtoa haastaville kirjoittajille. Niin toimii lehti joka ei pidä lukijoina massana jota manipuloitakoon. Samalla puolueen sisällä kehittyy taitoa keskustella ja kokemusta ristiriitatilanteista.

       Nyt kun persupuolueessa on selkeitä linjaeroja siellä ei sitten osata keskustella. Puheenjohtaja ei osaa muuta kuin suomeksi sanottuna, eli v-alkuisesti, kuittailla kriitisille puoluetovereille. Persujen eliittivastaisuus siis tarkoittaa että sen lisäksi että rikollisia nostetaan eduskuntaan oikein urakalla, sitä että poliittisen keskusteluun syötetään ehdoin tahdoin roskaruokaa kunnes yhteiskunta sairastuu.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (75 kommenttia)

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Ei ole ilmeisesti kevätaurinko vielä helpottanut kylmää vetoa kryptassa, kun noin äkäiseti hyökkäilee.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Nyt näyttää siltä, että jopa paatuneimmat persutrollit ovat häpeissään persujen sekoilusta. Ehkä tästä Kotro-kohusta alkaa jonkinlainen kansallinen eheytyminen.

Kotron fb-sivuilla syytetään mediaa, mutta aika ontosti homma kolisee. Ja tämä Hautamäki uskaltaa tosiaan kyseenalaistaa Puolueen Linjan. Halla-aho ei voi ehtiä kaikkialle v***uilemaan ihmisiä hiljaisiksi.

https://www.facebook.com/OlliKotroPS2019/posts/236...

Käyttäjän EsaMPaloniemi kuva
Esa M Paloniemi

Tuleva pääministerimme Antti Rinne ehdotti jo 2014 Kalevassa viisumivapautta Suomen ja Venäjän välille.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Menet pikkuisen ohi aiheen. Mutta persuthan harrastaa masinointia ilman sävelkorvaa. Nyt on kai tarkoitus levittäytyä someen kaiken maailman whataboutismin kanssa. Mutta kun tänne eksyit niin : ole hyvä, yllä oleva blogitekstikin on luettavissasi.

Käyttäjän mhatakka kuva
Markku Hatakka

Työväenliikkeestä - Kevennys, saa nauraa ...

IL kommenteissa eräs yksilö kysyy

”Minkälainen ihminen tappaa kissan?”

Toinen yksilö vastaa:
”Demari”

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Ilonaiheet on pienet kun pohjoismainen työväenliikkeen rakentama hyvinvoiva konsenssusyhteiskunta kaadetaan jotta venäjä pääsisi kakun ääreen.

Käyttäjän MikaRiik kuva
Mika Riikonen

Sitä ei pysty ymmärtämään, ei kykene mitenkään käsittämään miten ja miksi nämä persut niin suomalaista yhteiskuntaa vihaavat.

Yhteiskuntaa joka on heillekin kaiken antanut, ja joka on parasta mitä ihmiskunta on kyennyt saamaan aikaan.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #8

Joku "proletariaatin diktatuuria" vastaava häämöttää. Siinä pitää olla vähän puhkuva ja vihainen niin saa pisteitä. Kunnollisuus ja tunnollisuus taas ovat loukkaavaa käytöstä.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #8

Vakavasti ottaen olen miettinyt että systeemimme luontoviha purkautuu myös illojaliteettina suomalaisia arvoja vastaan. Onhan tuhotut metsät ja haisevat järvet kuolleine kaloineen kriisin aihe. Yksi keskeinen elämän perusta on uhattuna niin muutkin menettävät arvonsa?

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman Vastaus kommenttiin #8

Persus vihaavat kaikenlaista suomalaista, poliisia, koululaitosta, metereologialaitosta, vähemmistöjä, enemmistöä jne.

Käyttäjän JuhaniKleemola kuva
Juhani Kleemola

Työväenliike on vain rakentanut verorahoilla vuokra-asuntoja, joita se vuokraa verorahoista vuokratuen saaville henkilöille ja samalla vie verorahoilla rakennetut vuokratalot pörssiin, minkä kymmenien miljoonien voitosta ei maksa senttiäkään veroja.

Vasemmisto duunarille: "Voi lapsi parka. Ei hyvinvointiyhteiskunta tarkoita sitä että sinä voit hyvin. Se tarkoittaa sitä että yhteiskunta voi paksusti".

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #10

Voi hyvin olla. Ja siksikö luovutetaan koko roska Kremliin?

Käyttäjän JuhaniKleemola kuva
Juhani Kleemola Vastaus kommenttiin #12
Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #13

En.
Tarkoitan venäjämielisen autoritäärisen äärioikeiston mutaleikkejä.

Käyttäjän JuhaniKleemola kuva
Juhani Kleemola Vastaus kommenttiin #14

SAK:n johtajistolla on perinteet Kremlin hyväksi työskentelystä:

https://yle.fi/uutiset/3-5525910

Kannattaa Sini pysyä faktoissa, eikä feminiinisen hupsakkaiden aivojen tuottamassa mielikuvitusmaailmoissa.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #15

Kannattaa jättää whataboutismi ja tulla keskusteluun ilman sen sisältämää agressiota.
Mikä sinuun postauksessani osuu? Sehän ei ole Sak'sta missään mielessä.

Käyttäjän JuhaniKleemola kuva
Juhani Kleemola Vastaus kommenttiin #16

Katsos, Sini-neito: todistetusti NL-vakoijoina on lähes poikkeuksetta löytynyt aina vasemmistotaustaisia maanpettureita. Erityisesti SAK on kunnostautunut tässä. Siksi toin SAK:n esille.

Sinulla on paksujen väitteittesi takana vain oma, naisen mielikuvitus, ja se tunnetusti on kevyttä tavaraa.

Whatabouttismi tarkoittaa sitä, että rikollinen toiminta reflektoidaan muualle. Kysyn: onko joku persu tuomittu vakoilusta Venäjän hyväksi?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #17

Persuthan ovat oikeistopuolue. Siihen sisältyy lupaus pienemmästä suomettuneisuudesta. Siihen sisältyy suurempi petollisuus kun Kreml alkaa kalastaa sen sisällä. Etkö ole samaa mieltä?
Luitko Arja Paanasen kolumnin?
Harrastat myös sukupuoleeni kohdistuvaa ekstra-agressiota. Eikö nolota?

Käyttäjän JuhaniKleemola kuva
Juhani Kleemola Vastaus kommenttiin #18

Itse asiassa sosialismi - konservatismi- akselilla persut ovat varsin keskellä. Pitää olla melko vilkas mielikuvitus, jos väittää persujen kannattavan äärimarkkinataloutta.

Persut on käytännössä keskustapuolue, vaikka kuinka hameväki kiljuisi muuta.

Apropos: oikeistokonservatismiin kuuluu valtion omaisuuden yksityistäminen. Käynnissä olevissa hallitusneuvotteluissa tämä vaihtoehto on sosialisti Rinteen temppuvalikoimassa. Kuinkas se nyt näin.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #20

Mikä h...etin hameväki? Justhan ne oli äärioikeiston pippaloissa ja Salvinin vieraana. Ne oli myös edellisessä hallituksessa joka oli oikeistohallitus ohjelmaa myöten.
Ne kyllä käyttää leninististaistolaisia menetelmiä siinä mielessä ne on 1800-1900-luvun vassareita.

Käyttäjän JuhaniKleemola kuva
Juhani Kleemola Vastaus kommenttiin #21

Jussi Halla-ahon persut eivät ole päivääkään ollut oikeistohallituksessa. Arvopohja ei ollut oikeistolainen. Soinin persut oli riittävän oikeistolainen.

Onhan Putinkin ollut Halosen vieraana, niin eihän se Halosesta putinistia tee, vai tekeekö?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #24
Käyttäjän JuhaniKleemola kuva
Juhani Kleemola Vastaus kommenttiin #25

Halla-aho olisi halunnut mennä oikeistohallitukseen kyseisellä ohjelmalla, mutta oikeistohallitukseen Halla-ahon persut eivät kelvanneet. Eikö Sini olekin hassua, ettei sinun mielikuvitusoikeistopuolue ei kelvannut oikeistohallitukseen...

Et sitten vastannut Halosen putinismista mitään. Onkohan Halinenkin Lappalaisen feminiinisessä mielikuvituksessa myös persujen kaltainen?

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #24

Vai ei päivääkään? Perussuomalaiset oli hallituksessa 29.5.2015-13.6.2017 asti. Halla-ahosta tuli puheenjohtaja 10.6.2017.

Käyttäjän JuhaniKleemola kuva
Juhani Kleemola Vastaus kommenttiin #27

Tarkoitat varmaan tulevia uuvatteja. Hehän eivät olleet Halla-ahon persuja. Kysypä vaikka Timpalta tai Simon Elolta.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #30

Kunhan korjasin asiavirheen. 13.6 alkaen voit kutsua heitä miksi haluat, mutta siihen asti olivat perussuomalaisia. En muista Simon Elon olleen koskaan ministeri?

Käyttäjän JuhaniKleemola kuva
Juhani Kleemola Vastaus kommenttiin #36

Tuossa olet teknisesti ottaen oikeassa. En tarkoittanut, että Elo olisi ollut ministeri, vaan sitä, miten hän on 13.6 alkaen jyrkästi ilmoittanut Halla-ahon persujen olevan täysin eri puolue kuin Soinin. Ja tätä levyä Simon soittaa edelleen.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #41

Kyllä, sama levy kiertää. 10-13.6.2017 Elokin tosin kuului Halla-ahon kipparoimiin perussuomalaisiin.

Käyttäjän JuhaniKleemola kuva
Juhani Kleemola Vastaus kommenttiin #42

Yritätkö sanoa, että kun Halla-ahon johtama puolue on ollut teknisesti neljä päivää hallituksessa, osallistumatta kertaakaan hallituksen päättäviin palavereihin, ovat he niinku 100% vastuussa hallituksen tekemisistä. 4 päivää = 4 vuotta.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #44

En minä yritä sanoa muuta. Sanoit etteivät ole olleet päivääkään hallituksessa. Osoitin väitteen vääräksi. Ei mitään dramatiikkaa. Ei piilotettuja viestejä.

Käyttäjän JuhaniKleemola kuva
Juhani Kleemola Vastaus kommenttiin #45
Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen Vastaus kommenttiin #36

Tuollainen on joutavanaikaista jaarittelua.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #56

Mikä sai tärkeän herran vaivautumaan tällaisen mielipiteen ilmaisemaan?

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen Vastaus kommenttiin #57
Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #59

Jaha. Klemola ja Stenbäck ovat mielestäsi tuhlaavaisia aikansa kanssa. Ja mitä aiot asialle tehdä?

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen Vastaus kommenttiin #60

Kommenttini ei ollut Klemolalle vaan Stenbäckille. Huomasit varmaan mutta tahallasi vääristelet.
En sille mitään aio enkä tekisi vaikka voisinkin. Jokainenhan viime kädessä vastaa itse tekemisistään.
Tuollainen vain ei ole mitään "keskustelua" vaan juurikin joutavanaikaista jaarittelua.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #62

Hm. En ymmärrä miksi pitää outata toinen keskustelija. Keskustelujen luonne rakentuu aina molempien osapuolien yhteistyöllä. Kieli on yhteistyötä.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #56

Niin on. Näemmä sinullakin riitti joutoaikaa.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman Vastaus kommenttiin #21

Älä nyt, Kleemolahan näyttää, mihin persu parhaimmillaan pystyy : D

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel

Olet osa jotain suurempaa...siinä ei vissi sovi muita kuin samanmielisiä? Niinkö surkeasti on nykytilanteemme?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen
Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel

Kyllä, ymmärrät. Kaikkihan olemme osana jotain suurempaa: väärin ajattelevat "paskijaiset"kin...

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Miten se liittyy tähän? Ollaanhan me osa luonnonkiertoa yms mutta ....?

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel

Niinpä, samaa luonnonkiertoa ja siitä huolimatta: he ja me/ pahat ja hyvät/ iänikuinen pottuilu toisilleen...sekä (ennen kaikkea) lähes uskomaton omahyväisyys.

Väsyttää..ihan oikeasti.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Harvoin olen kyllä Kärnän kanssa ollut samaa mieltä, mutta tässä on hyvin kuvattu Halla-ahon ja Huhtasaaren sanomisia.

https://www.suomenmaa.fi/?app=NeoDirect&com=6/3/50...

Käyttäjän MatiasTurkkila kuva
Matias Turkkila

Sini, my love, sinusta saisi erinomaisen muusan, jollet olisi niin armottoman kriittinen kaiken aikaa.

Ihan parhaani teen. Mutta en kaiken tämän härdellin keskellä millään ehdi perustaa raittiusliikkeitä, en urheiluseuroja, enkä kurssittaa sivistyksellisesti.

Brežnevistä en tiedä mitään, paitsi sen että hän kävi Yhdysvalloissa 1973. Synnyi tuolloin, mutta silloin minua kiinnosti enemmän äidinmaito, pikku-kakkonen ja helistimet kuin Neuvostoliiton into pysähtyneistyä.

Kun olin muutaman vuoden vanha, sain tulipunaiselta sukulaiselta Lukukirja-nimisen aapisen. Siinä luki: ""Lenin on meidän johtajamme ja opettajamme. Hän on kaikkien työtätekevien ystävä." En onneksi osannut tuolloin vielä lukea.

Brežnevin aikaan kuulemma tehtiin Tupoleveja, Ladoja ja Wartburgeja, jotka olivat kaikki huonoja. En ole koskaan ollut yhdenkään kyydissä, paitsi kerran Unkarin pustalla, jolloin olin ysiluokkalainen. Satoi, ajoimme liian kovaa, Warre tärisi, pelkäsin.

Ehkä perinteinen tannerilainen työväenliike tosiaan oli emansipatorinen, joskin nykyisessä olen aistivinani vähän muita tonaatioita. Mutta koska olisimme kuitenkin tässä asiassa eri mieltä, ja sen erimielisyyden purkamisessa menisi kovin paljon aikaa, eikä välttämättä onnistuisi, joka johtaisi pahaan ajanhukkaan ja siihen, että entistä useampi urheiluseura jäisi perustamatta, päätän pohdintani tällä kertaa tähän.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Parempi onkin, että miettii yleismaailmallisia asioita, sillä kun omassa pesässä haisee mahorkka, on kiva välillä mennä raittiiseen ilmaan ja pohtia syntyjä syviä.

Käyttäjän JuhaniKleemola kuva
Juhani Kleemola

On tämä liikuttavaa, kun jokin aika sitten impivaarafeministit kiljuivat, että persut on trumppilaisia ja nyt ne kiljuu että persut on putinisteja.

Ja kaiken kukkuraksi: persuillahan ei pitänyt olla perätuvistaan minkäänlaisia yhteyksiä ulkomaille ja simpsalapim: nyt persuilla on yhteydet suurvaltojen johtoon.

Tää on viihdyttävämpää kuin Korkeasaaressa! :)

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #39

Ei kai trumpilaisuus mitenkään sulje pois putinismia? Siellähän se Donald-poika on Putinin taskussa, kuten Olli ja Laurakin.

Ilkka Huotari Vastaus kommenttiin #43

Et ole ilmeisesti seurannut asioita kovin tarkkaan, kyseinen salaliittoteoria ammutiin jo alas.

Tai ehkä jotkut uskovaiset uskovat siihen edelleen.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #47

Koska se ammuttiin alas, oletko lukenut raportin, kun asian noin hyvin tiedät?

Ilkka Huotari Vastaus kommenttiin #48

M.O.T.

Esittäkää todisteet siitä, että Trump on "Putinin taskussa". Todistustaakka on teillä.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #49

Kommenttia kirjoittaessani mietin, että tähän varmasti Ilkka tarttuu. Hienoa, että joihinkin asioihin voi luottaa. Et ilmeisesti nähnyt kyseisten herrojen esiintymistä kauniissa pääkaupungissamme.

Todisteita ei kai tarvitse esittää, kun asia on kuulemma debunkattu.

Ilkka Huotari Vastaus kommenttiin #50

Mahtavaa. Mukavaa, että en tuottanut pettymystä!

Näköjään kaikesta voi tehdä omia odotuksia tukevia päätelmiä (viittaus Trumpin ja Putinin tapaamiseen).

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #51

Kyllä voi. Villien johtopäätösten tekeminen on itse asiassa helppoa. Kuten vaikka sen, että sanoin kolmen poliitikon olevan Putinin taskussa, mutta kyseenalaistit vain yhden... Joskus se mitä ei sanota on merkittävämpää, kuin se mitä sanotaan. Jätän itse johtopäätöksen roikkumaan ilmaan...

Ilkka Huotari Vastaus kommenttiin #52

Olisi ollut vaikea kommentoida niitä kahta muuta, kun niistä ei ole edes samanlaisia "todisteita" kuin Trumpista, eli feikattua Steele-Dossieria.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #53

Se ei estänyt minua vetämästä johtopäätöstä...

Ilkka Huotari Vastaus kommenttiin #54

Eipä tietenkään. Omat päätelmät pitää liimata kaikkeen, mitä näkyy, ja mitä ei näy. Vaikka ne olisivat kuinka vääriä.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

#34 Et ole ainoa täällä joka välttelee aihetta sillä keppihevosella että satuin aloittamaan punaisista.
Se että et ole tehnyt mediastasi keskustelevaa, syventävää foorumia oli kuitenkin pääasia. Mutta kiitos huomiosta kuitenkin.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Epäilen tuota tarinaa ihan vain siksi, että Warrella olisi muka päässyt liian kovaa.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Hyvin kirjoitettu, vaikka Wartburgit tehtiinkin DDR:ssä. Läskiksi lyöminen kuitenkin alleviivaa Sinin viestiä. Mutta siitä olen samaa mieltä, että Sinistä tulisi hyvä muusa. Jos adepti suostuisi kuuntelemaan.

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen

Tarkkaan ottaen Turkkila ei sanonut että Wartburgeja tekivät venäläiset vaan että Brezhnevin aikaan tehtiin....
Tarkkuutta Max, tarkkuutta.

Ja kyllähän Warrella pääsi liian lujaa, Warreksi. Pelotti monesti niin ......sti.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #63

Totta, tehtiin myös Rolls Roycea. Tuota varmasti Turkkila tarkoitti!

On kaksi eri asiaa osata lukea sanoja ja ymmärtää lukemansa.

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen Vastaus kommenttiin #71

Mainitsiko Turkkila Rolls Roycen?
En sitten huomannut.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #72

Ihan suoralla suomenkielellä ja blogistiemännän ominaisuudessa minä sanoisin että Max Wartburghuomautuksellaan ei mitenkään
arvostellut Turkkilaa vaan kohteliaasti maisteli yhtä Turkkilan suurehkolla vaivannäöllä tekemän väistöpakinan karamellia.
Mutta jos Turkkilan väistöpakinan sisältöihin nyt sinun, Jocke, tarkkasilmäisyytesi innoittamana on tässä ryhtyminen niin ryhdynpä minäkin.
Turkkila jotenkin maalaa antamani referenssin " bresneviläinen" jonkinlaiseksi DDRnostalgiamatkamuistoksi (Jocke, tiedän että DDR ei sijaitse Unkarissa, käytän kielikuvaa).
Turkkila onnistuu saamaan minut tuntemaan itseni vanhaksi ja menneen maailman termistöön viittaavaksi. Vaan minä tarkoitan että Suomen Uutisten ote on se vanha. Itsekin olen vanha mutta en sillä tavalla että kaipaisin niitä aikoja kun kansaa paimennettiin ja pidettiin puolipimennossa.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Kuten jo aiemmin sanoin, kirjoittamalla perussuomalaisista blogisti Lappalainen runsaasti lukijoita ja suosiomittarit kaakkoon.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Joo. Kiitos vaan sinunkin suosiollisesta vierailustasi. Taidan olla huonompi vastavuoroisessa visiteerauksessa.
https://twitter.com/guyverhofstadt/status/11305214... Mitäs pidät tästä? Minusta mies on jotenkin vaikuttava.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Salaliittoihin uskova mies, joka ei näe EU:n virheitä.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #68

Aika huolissaan vaikutti olevan mutta jotenkin urhea. Sellainen tekee vaikutuksen.
Laitoin sen siksi.
Mikä sinusta siinä oli salaliittopuhetta?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Jääskeläiselle ja persuille ei ole väliä, miten Suomen käy, pääasia on vaalivoitto.

Siellä sitten kolme persua isossa venäjämielisessä ryhmässä koettavat saada ääntään kuuluviin.

Jääskeläinenkin haluaa ilmeisesti venäjämielisempää politiikaa, sillä se tulee tapahtumaan, jos populisteilla on suuri ryhmä

Turha sitten itkeä jälkeenpäin, että ei me tätä haluttu.

Sitä saa mitä tilaa, ja tässä tapauksessa saa kaupanpäälle Venäjän.

Kolmella persulla on tuossa ryhmässä hyttysenpaskanverran valtaa, Salvinin ja Le Penin linjalla mennään,

No Hakkaraista ei paljon muualta löydy kuin baarista ja Huhtasaari pitää Salvinia kädestä.

Jos halutaan muutosta, niin on ehkä parasta, että nuo saavat paljon ääniä, sillä sitä kautta, kun hommat menevät persiilleen, huomaavat suomalaisetkin, että persut ovat pettäneet taas kerran kansan.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Äh, toi viimenen on kyllä turhan optimistinen ennuste. Persut kylpee pian ruplissa ja pystyy yhä tehokkaammin sumut...eiku suomettamaan suomalaisia.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Nyt kuitenkin paluu aiheeseen. Twitteristä sen poimin mutta se oli tähän sopiva. Puolue joka ei ollenkaan päästä julkisuuteen keskustelua sisäisistä kysymyksistä on Bunkkeripuolue.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Suomen Uutiset ei vieläkään ole uutisoinut Ibitzan tapauksesta.
Sanoisin taas kerran: bresneviläistä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset