silmäneula kulttuuri on muutosta

Onko Kokoomuksessa Halla-ahokultti?

                             Hyvin poliisivoimiin ankkuroitunut kokoomuspuolue katsoo hiljaa vierestä kun äärioikeistointernationaalin Suomen päällikkö, tohtori Jussi Halla-aho, repii auki maahamme vaivoin kansalaissodan jälkeen luotua yhteiskuntasopimusta jossa poliisi toki kaikkien yleisessä tietämyksessä on taustaltaan useimmiten oikeistolainen mutta ensi kädessä neutraliuteen pyrkivä.

                              Kokoomuspuolue katsoo hiljaa vierestä kun äärioikeistointernationaalin Suomen päällikkö, tohtori Halla-aho yhtyy Viktor Orbanin kampanjaan Suomen oikeusjärjestelmää vastaan.

                              Vallitseeko Kokoomuksessa sama mestarikultti kuin PSpuolueessa vai mistä voi olla kysymys?

                              Miten Kokoomus aikoo vastata syntyneeseen tilanteeseen jonka laatuisia skandaaleja meillä ei ole nähty sitten Lapuan Liikkeen aikojen?

                               Poliisijohto on siis suostunut äärioikeistointernationaalin Suomen päällikön tohtori Jussi Halla-ahon vaatimuksesta selvittämään tutkivan poliisin mahdollista jääviyttä.

                             Poliisijohto on osoittanut epäitsenäisyyttä äärioikeistointernationaalin edessä. Poliisi johto on tehnyt itsensä naurettavaksi. Poliisijohto on avannut pandoran lippaan jossa nousee esiin vanhat haavat "lahtaripoliiseista" ja oikeistolaisesta valtion väkivaltakoneesta. 

                            Äärioikeistointernationaali haluaa juuri tätä. Se haluaa aiheuttaa sekasortoa ja lohkeilua ja eripuraa ja sisäistä turvattomuutta etenkin niihin maihin jotka ovat lähellä Venäjän vaikutuspiiriä. Niinpä äärioikeistointernationaalin Suomen jaosto on ottanut käyttöön ns Suomi-Maidanilla luodun termin Polpo (poliittinen poliisi) .

                             Kokoomus katsoo sivusta kun monet erilaiset kansalaisryhmät nyt tuntevat pelonväreitä ja ajattelevat Persujen Polpo. Kokoomuksen Polpo.

                             Kokoomus katsoo sivusta kun Suomesta tehdään äärioikeistointernationaalin repimä pihvi jota himokkaasti katsotaan Moskovasta käsin. 

                             Suomimaidan oli avoimesti venäjämielisten maahanmuutosta räyhäävien taannoinen perfomanssi. Näitä venäjämielisiä maahanmuutosta räyhääviä on aikoinaan hyysätty Hommaforumilla. He ovat muuttuneet sittemmin tarpeettomiksi kun maahanmuutosta salongeissakin räyhäävä PS liittyi Venäjän asiaa ajavaan Salviniryhmään.  

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (64 kommenttia)

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

Kokoomus kaukaa viisaasti varmistelee Persujen kanssa yhteistä hallituspaikkaa.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Näin on. Tai suunnitelee puolueensa alasajoa ja yhtymistä persuihin.
Kokoomus on tilanteessa jossa sen on tehtävä valintoja.
Luultavasti emme enää näe suurta kokoomusta. Siltä jää jonkinlainen perintö joka siirtyy kuka minnekin.
Ainakin on selvää ettei kokoomus mitenkään profiloidu vastapooliksi persuille.

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä

Jos, ja kuten näyttää, kun kokoomus käy peesaamaan liikaa perussuomalaisia ajaa se itseään kurimukseen. Se tuskin voittaa montaakaan perussuomalaista ääntä olemalla kevytperussuomalainen, mutta toisella puolella kärryä alkavat liberaalimmat hylätä kokoomuksen kyytiä. Jos kokoomus todella haluaa säilyttää asemaansa suomalaisessa politiikassa, niin sen pitäisi johdonmukaisesti säilyttää se linja jolla se on suosionsa hankkinut. Keskustan tapaus osoittaa hyvin miten käy jos peruskannattajat kokevat puolueensa hylänneen heidät.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Joo, ja sinisten kohtalo näyttää minkä verran kevytpersuille on todellista kysyntää.

Käyttäjän SimoHyytinen kuva
Simo Hyytinen

Vasemmistolaista liberaalinurkkaa äänesti noin 40% viime ek-vaaleissa. Voiko Keskustapuoluetta enää pitää oikeistolaisena? EI. Lähinnä Kokoomuksen arvokonservatiivit ovat loikanneet Perussuomalaisiin.

Jos nyt ajattelee, että liberaalivasemmistolla on 40%:n potentiaali äänistä, niin perempihan se on Perussuomalaisille, että Kokoomuskin lipuisi sinne; jäisi 60%:n äänestäjäpotentiaali vain Persuille.

Kannatan ajatusta, että Kokoomus ottaisi vielä liberaalimman linjan ja luopuisi konservatiumismistaan kokonaan, sillä koti-isänmaa-uskonto -linja ei enää kyllä sovi Kokoomuksen propagandaksi.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Kokoomukselle on ok antaa tukensa puolueelle joka tietoisena ja ideologisoituna taktiikkana käyttää valehtelua.
Kokoomukselle on ihan sama että poliisista levitetään valheita kunhan poliisi ei ole kok tai ps.
Kokoomus on puolensa valinnut. Putin kiittää.
Kokoomus alistuu persujen edessä.

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Miksi kirjoittaja on huolissaan siitä ettei Kokoomus tee mitään estääkseen Persujen "Lapuanliikkeen poliisivaltio-hankkeen"?

Pitäisi kai olla huolissaan siitä jos vasemmisto ei tee mitään, vaikka heillä on kaikki valta 4 vuotta.

Ehkä tilanne ei ole vielä niin vakava, että vassarit heräisivät. Ehkä sitten muutamien "muilutusten" jälkeen heräävät.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Etkö huomaa miltä kuulostat! Olet pelottava.
Juuri yhteiskunnan valta-asemissa oleville osuu suurin vastuu järjestyksen ja vakauden ylläpidossa.

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Ja Kokoomus on se valta-asemassa oleva puolue, jonka pitäisi tehdä jotakin. Mitä sitten pitäisi tehdä? Nyt vihapuheeksi epäillään "vieraslajista" puhumista mutta se ei ole vihapuhetta, että "kaikki persut ovat rasisteja".

Ellei Juha Mäenpää pyydä anteeksi asiatonta kielenkäyttöään toivon, että Mäenpään juttu menee Valtakunnan Oikeuteen ja hänet erotetaan Eduskunnasta. Hussein al-Tae sai "synninpäästön" juutalaisvastaisista kirjoituksistaan kun pyysi anteeksi.

Mitä eroa on ilmaisulla "vastaisuus" ja "kriittisyys".
Ehkä olemme liian herkkiä tulkitsemaan persujen puheita vihapuheeksi. (Selvyyden vuoksi kerron, etten ole persu, enkä ole koskaan äänestänyt persuja).

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #57

Eihän tämä juttu ole ollenkaan Mäenpään kirjoituksesta.
Tämä on siitä että poliisi lähti nöyränä persujen äärioikeisointernationaalin ohjeiden mukaiseen valtamanifestaatioon jonka tarkoitus on murentaa luottamusta poliisiin kaikilta muilta kuin ps ja horjuttaa vallan kolmijakoa ja viimekädessä aiheuttaa yhteiskuntamme heikkenemisen.
Kokoomus on onnistuneesti ollut sävellajin määrääjä poliisissa sitten viiskytluvun. Dealiin on kuulunut että poliisit eivät politisoi työtään ja pyrkivät kohtaamaan asiakkaansa lain eikä esim luokkavihan silmälasein. Kokoomus on hoitanut tonttinsa tässä esimerkillisesti. Nyt kokoomus katsoo sivusta vihellellen kun vastenmieliset fasistit ajeeraavat rikki suomalaisen yhteiskuntarauhn perusteen.
Mäenpään ei mihinkään eduskuntatyöhön liittyvä puhe oli laadittu tämän skenaarion laukaisijaksi. Persut pelasivat tämän shakin niinkuin halusivat. Panokset olivat kovat. Kokoomus menetti eniten.

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari Vastaus kommenttiin #58

"Nyt kokoomus katsoo sivusta vihellellen kun vastenmieliset fasistit ajeeraavat rikki suomalaisen yhteiskuntarauhn perusteen."

Sinulla on varmaankin ehdotus mitä Kokoomuksen pitäisi tehdä. Riittäisikö esim. se, että Kokoomus julkaisi manifestin, jossa se sanoutuisi irti "vastemielisten fasistipersujen" yhteiskuntarauhaa rikkovasta politiikasta, jota johtaa heidän fasistifyyrerinsä, tri Halla-aho.

Olen ollut siinä (virheellisessä?) käsityksessä, että Kokoomuksella on aivan oma puolueohjelma, joka eroaa aikalailla persujen vastaavasta.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #60

Tulee aina eteen hetkiä jolloin jonkun on korotettava ääntään.
Kokkareiden kannattaisi miettiä miten Soinille kävi.
Soini ei ollut tarkka valinnoissaan.
Kun oodinin soturit joita hän oli edesauttanut tekivät (1 oodini teki) fyysisen hyökkäysyrityksen Soinin päälle vaalitilaisuudessa Soinilla ei ollut kanttia kuin sanoa " ikävä tapaus".
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/9b3e17e7-30a...

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Suomessa oli, kuten Sini-mummu hyvin tietää, poliittinen poliisi, jota johdettiin Moskovasta käsin, vuosina 1945-1948.Siitä ei hyvä seurannut.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Yrj%C3%B6_Leino

https://fi.wikipedia.org/wiki/Pekkalan_hallitus#Si...

Väitökset nykyisestä poliisin poliittisesta ohjailusta ovat suoranaista houruilua. Sisäministereitä tulee ja menee ja jokainen heistä haluaa jättää sormenjälkensä poliisi työhön. Poliittisesti he eivät kuitenkaan pysty vaikuttamaan poliisiin. Muut poliitikot kuin sisäministeri vielä vähemmän.

Vaarallisin virkamiehistä lienee sisäministeriön virkaatekevä kansliapäällikkö. Hän voisi politisoida poliisia halutessaan, mutta myyräntyö vaatisi aikaa vuosia.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Mutta mitä mieltä olet tästä persujen ajeerausskandaalista?

Käyttäjän IlkkaNielsen kuva
Ilkka Nielsen

Sitäkään ei pidä unohtaa, että Lapuan liikkeen aikoina poliisi vallesmannien johdolla sulki lukuisia työväentaloja muka siinä pelossa, että jos ei viranomainen sitä tee, niin Kosolan porukka tekee.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Eli tavallaan ajattelivat että repressio on parempi kuin väkivaltainen konfrontaatio?
Persujen puheissa kuulee välillä että jos kukaan ei sanoisi persuille poikkipuolista sanaa niin yhteiskuntarauha säilyisi.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Persujenkin olisi hyvä pysähtyä joskus miettimään, mihin vihapuheet saattavat johtaa. Jopa pohjoismainen demokratia on haavoittuvainen ja manipuloitavissa.

Äärioikeistolainen ajattelu tarvitsee pelkoa ja vihaa polttoaineekseen, ja niiden lietsominen johtaa pian väkivaltaisiin tekoihin. Harva persu on ymmärtänyt, millaista vihapostia poliisien ammattikunta joutuu vastaanottamaan. Vihaposti on uhka oikeusvaltiolle.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Se toive kai on yksi syy miksi heille jaksaa suunnata viestejä.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Tuossa vihreän poliisin maalittamisessa olisi jotakin järkeä, jos poliisilla olisi jotakin todellista vaikutusvaltaa. Syyttämisestä vastaa aina syyttäjä ja mahdollisista tuomioista tuomioistuin. Poliisilla ei ole mitään jakoa tuossa sopassa.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Niin. Järki on siinä että äärioikeiston internationaali teki onnistuneen valtamanifestaation suhteessa poliisitoimeen . Manifestaatio onnistui koska poliisitoimi pelasi oman roolinsa internationaalin antaman ohjeistuksen mukaan.
Meille jotka emme ole persuja tai pesunöyriä tai persujen kelvottamia on nyt viestitetty että PS internationaalin jäsenenä hallitsee Suomen Poliisia sen lisäksi että olemme aina tieneet että persut js persunöyrä kokoomus ovat hyvin edustettuina poliisissa.

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen

Kyllä hyvin tehdyllä esitutkinnalla on merkitystä koko prosessin kannalta.
https://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/1074062201/Huono...

X

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Tässä kyseisessä tapauksessa poliisin puoluetaustalla tuskin on merkitystä. Todisteethan ovat olleet julkisesti kaikkien näkösällä.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #19

Aivan. Mutta tilanne toimii ulospäin. Tämä kohu on alunperin suunniteltu. Jokainen askel on etukäteen mietitty.
Tämä menee niinkuin on suunniteltu.
Hätönen oli jo valmiiksi persujen odotus tutkivaksi poliisiksi. Jo 2016 he kampanjoivat häntä vastaan. Tynkkynen twiittasi että hätöset js taposet eivät voi estää heitä julistamasta kansallismielisyyttä.
Minua kiinnostaa se espoolainen virkaihminen joka on unohtanut toimittaa perille persujen jo silloin merkinneen Hätösen puolueestaeroamispaperin.

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen Vastaus kommenttiin #19

Enpä silti lähtisi vähättelemään hyvän työn merkitystä alusta alkaen.

X

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen Vastaus kommenttiin #23

Oikeassa olet. Esim. Anneli Auer-jupakka olisi hoitunut ihan toisin, jos esitutkinta olisi hoidettu kunnolla.

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä Vastaus kommenttiin #23

Onko mitään oikeaa syytä epäillä, etteikö työ olisi kunnolla tehty? Halla-ahon politikointi?

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #32

Jos Halla-aho kitisee, on se varma merkki siitä, että jotain on tehty oikein. Jos se kehuu, on syytä olla huolissan.

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen Vastaus kommenttiin #32

S. 137:
"Yleislausekkeen keskeiseksi merkitykseksi on muodostunut sen arvioiminen, miltä esitutkintavirkamiehen toiminta näyttää ulospäin. Yleisön luottamus esitutkinnan puolueettomuuteen ei saa vaarantua. Kohdassa tarkoitetun syyn on oltava ulkopuolisen havaittavissa ja sen puolueettomuutta vaarantavan vaikutuksen tulee olla suunnilleen samanasteinen kuin erikseen määritellyissä esteellisyysperusteissa."
https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/HallituksenEsity...

Jos luet esitöitä eteen päin, "politikoida" osaavat muutkin tahot.

X

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä Vastaus kommenttiin #40

Anteeksi, mutta vertaatko tosissasi lainsäädäntötyötä ja poliisin uskottavuutta horjuttavaa puolueen puheenjohtajan tekemää julkista hyökkäystä keskenään? Pidätkö näitä jotenkin samanarvoisina?

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen Vastaus kommenttiin #54

"Yleisön luottamus esitutkinnan puolueettomuuteen ei saa vaarantua."

Kyllä minä tosissani lainaan lainsäätäjän tahtoa.

X

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

Nonii ....peli on menetetty....nyt se on jo kokoomuskin bannonilaisen äärioikeistointernationaalin Suomen jaoston alaisen kultin jäsen.

Olisikohan Sini aika ottaa pieni aikalisä netin käytössä.

Jotenkin tuntuu että näin syksyn lähestyssä voisi olla hyvä idea käyttää ylimääräinen vapaa-aika vaikka villasukkien kutomiseen ja antaa sen tietokoneen olla vähän aikaa kokonaan kiinni.

Nyt alkaa olla harhat jo sillä tasolla, että jossain vaiheessa vaan tulee se kauan pelätty oikosulku.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Topuuttele sinä nyt vaan itse tuollaista tyyliä. Osaat parempaakin.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Yritähän käyttäytyä Raatikainen, tuossa ei ole mitään harhaista. Kokoomus lipsuu liberaaleista arvoistaan, koska Orpo on opportunisti ja jees- mies. Stubbin kaudella tuota ei olisi tapahtunut.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

Nyt jos jompikumpi kertoo minulle yhden perustelun miksi kokoomuksella on velvollisuus ottaa minkäänlaista kantaa persujen toilauksiin sekä sisällyttää perusteluun myös sen, mikä liittää kokoomuksen tähän "mikälieinternationaalikulttiin", mikäli he eivät tätä velvollisuuttaan täytä.

Mikäli tämä peruste tulee, niin suoritan illan pimennyttyä itseruoskinnan sekä harjoittelen käyttäytymistä....yksi peruste riittää jos se on oikeasti hyvä.

Lukekaa kysymys kahteen kertaan että vastaatte oikeaan kysymykseen.

Jos Jouni tai Sini ei tehtävään pysty, niin kuka tahansa saa auttaa.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #22

Minun pointtini oli siis että toimiva rikotaan koska se palvelee sitä agendaa mitä persut palvelee.
Poliisin vakiintunut asema vaarannetaan millä on koko yhteiskuntaa hajoittava vaikutus.
Koululuokassa on 1. Paikkoja hajoittava Pera Salo.PS 2. Opettajan poika Konsta (K.) 3. Kaikki muut.
Sinun mielestäsi opettajan pojan olisi vaan kstsottava vierestä kun Konsta laittaa luokan pirstaleiksi.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen Vastaus kommenttiin #26

#26

Ei taida tuossakaan luokassa kukaan tietää mitä tapahtuu ja mitä kukakin tekee.

Niin tai näin...

Eiköhän se järjestyksen pito esimerkissäsi kuulu ensisijaisesti opettajalle....kunhan selviää kuka mitäkin tekee.
Tosin voihan siellä kuka tahansa mennä väliin jos näkee ongelmia.

Mutta missään nimessä kenelläkään oppilaalla ei ole sellaista velvollisuutta toimia, että häntä voitaisi syyllistää toimimattomuudesta.

Samoin kokoomuksella ei ole mitään velvollisuutta ottaa kantaa persujen toilauksiin, mutta saa jos haluaa...ei se kiellettyä ole.

Pahoittelen karkeaa kieltäni.
Se vaan tuntuu tarttuvan...pyrin parempaan itsekuriin.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #27

Opettajan poika menettää enemmän kuin muut oppilaat kun luokkahuone hajoaa. Opettajanpojan vaiston pitäisi sanoa että riehujatoveri pitäis nyt saada lopettamaan.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen Vastaus kommenttiin #29

#29

Velvollisuus velvollisuus...siinä avainsana.

Saat uuden yrityksen :)

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #37

Mikä ihme. En puhunut velvollisuudesta. Poliisitoimi on kokkareiden omaa tonttia yhdessä persujen kanssa.
Pera Salo on koulun rehtorin rakastajatten poika ja Konsta siis opettajan poika. Pojat ovat luokan mahtimiehiä ja suosittuja mutta hieman epävarmoja koulupärjäämisestään.
Konsta menettää enemmän luokan irtaimiston hajoamisesta. Mikä tässä on vaikeaa?
Konstalla on intressi jatkaa koulun suosittuna ja luotettuna oppilaana. Miten hän saa Peran lopettamaan?

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Tämä kaikki sekoilu jakaa Suomen kansalaisia jo nyt ja jatkossa enemmän. Siitä hyötyvät muun muassa vihreät ja persut ainakin kannatuksen muodossa. Mutta sehän on jo tiedetty vuosikausia. Kok/demarit/kepu lienevät hieman tuskissaan - tai ainakin ne joita oman puolueen jatkomenestys kiehtoo.

Ja mitä nyt taas somessa tehdään puolin ja toisin kiihtyvällä tahdilla.. No tuplataan ja triplataan panoksia - osa jopa kai aidosti uskoo kaikkein älyttömimpiinkin väitteihinsä ( puolin ja toisin) . Näillä pelimerkeillä mennään sitten kohti uljasta tulevaisuutta. Korostaisin sitä ettei vittuiltaisi suoraan toisillemme tai väitettäisi toisia läpikotaisin pahoiksi ja/tai tyhmiksi, mutta sen aika taisi mennä jo. Toivon olevani väärässä, mutta tuskin olen tuossa kohtaa ( mennee vähintään vuosikausia ennen kuin keskustelukulttuuri parantuu eli tähän lienee mukauduttava tavalla tai toisella).

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Sini on kyllä oikeassa tuosta Kokoomuksen suunnalta tulleesta hiljaisuudsta, hämmästyttää, että esim. kansanedustaja Kari Tolvanen, siviliammatiltaan rikosylikomisaario on hiljaa kuin k..i sukassa vaikka Halla-aho ja esim. Jani Mäkelän ulostulot ovat harhaisuudessaan poliisia kohtaan ainutlaatuisia suomalaisessa politiikassa sitten 50-luvun.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Kokoomuksella on heikko johto. Orpo ei ole mikään visionääri eikä oikein johtajakaan. Puolue on ihmeissään agressiivisen oppositio kumppaninsa kanssa, eikä tiedä mitä tehdä.

Täytyy toivoa, että puolue vaihtaa johdon ja tilalle tulee joku jolla on ajatuksia ja näkemystä.

Käyttäjän PenttiValokari kuva
Pentti Valokari

Koko "vieraslaji"-keissi jää historiaan yhtenä surkuhupaisimpana esimerkkinä keskustelukulttuurin ja oikeuslaitoksen poliittisen ohjauksen rappiosta. Poliisi keskeytti viime vuonna 140 000 rikosilmoituksen tutkinnan. Ja tälläiseen typeryyteen poliisi käyttää vähäiset resurssinsa.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Koko Vieraslajikeissi on persujen suunnittelema alusta loppuun. Kysymys on enään oliko papereiden hautaaja Espoon kunnassa myös persujen järkkäämä.

Käyttäjän PenttiValokari kuva
Pentti Valokari

"KESKUSRIKOSPOLIISILLA on avaamatta yli 2 000 vihjeviestiä lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista verkossa, kertoo rikosylikomisario Sari Sarani HS:lle.

Saranin työpaikalla kyberrikostorjuntakeskuksessa tutkitaan muun muassa äärimmäisen raakaa videomateriaalia, jossa lapsia käytetään hyväksi. Vihjeitä erilaisesta verkossa tapahtuvista seksuaalirikoksista alkoi tulla yhä enemmän jo joitakin vuosia sitten."

Keskusrikospoliisin toimipiste on Vantaalla. Turkkilaisen n. 30 vuotiaan lyhyen aikaa Suomessa, Espoossa, asuneen miehen tekemät 52 lapseen kohdistuneet seksuaalirikokset eivät olleet niiden 2000 tutkimatta olevan tutkintapyynnön joukossa eivätkä niiden 140 000 rikosilmoituksen joukossa jotka keskeytettiin.

Tuskinpa tutkijan puoluekanta vaikuttaa heidän haluunsa tutkia em. rikosilmoituksia. Poliittinen päätöksenteko vaikuttaa kylläkin siihen mitä rikoksia tutkitaan. Sinäkin haluat kiinnittää huomion vain "mielipiteisiin" ja leimata ne rikoksiksi ja tärkeämmiksi tutkia kuin mitkään muut rikokset. Edustat kylläkin sitä joukkoa joka on onnistunut tavoitteissaan.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #47

Nyt meni ohi aiheen. Laita oma blogi omasta aiheestasi.

Käyttäjän PenttiValokari kuva
Pentti Valokari Vastaus kommenttiin #51

Enpä taida haaskata aikaani tähän enmpää. Siirryn seuraamaa elokuvaa Spehen Hawkingsin elämästä. Sinukin kannattaisi keskittyä johonkin järkevämpään.

Esa Ojanlatva

Mitä poliisin toimintaan niin kaikki mahdollinen hämmentäminen on pois poliisin oikeasta työstä. Poliiseista suurin osa on juuri persuja ja korkkareita. Mikä lieneekin päätarkoitus asialla. Oikeisto hallitus sai lakien avulla poliisit pois veroparatiisien kimpusta ja muutenkin verojen kierrosta. Nyt HA painostaa omia puolue kavereita siirtämään syrjään väärää puoluetta edustavan tutkijan. Ikään kuin poliittisella ohjauksella. Siinähän sitä lööppiä riittää taas ja puheenaihetta.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Laita kuva tunnistaudu asianmuksisesti tälle alustalle. Kommenttiisi en osaa sen kummemmin vastata.

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola

Salaliittoteoriat on mahtava juttu. Suomi on täysin hukassa, viherpunaiset eivät selvästi uskalla täällä enää edes asua kun ne persut on vallannu jo poliisinkin. Sosialistinen Ruotsi on hyvä vaihtoehto.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Poliisissa on siis vihreiden myyriä, jotka yrittivät kaapata poliisin vihapuheyksikön. Yksi paljastui, mutta heitä on siellä vielä monta jäljellä. Ajatelkaa, että kansanedustaja ihan oikeasti uskoo tällaista vainoharhaisuutta lähentelevää höpinää. Hän ei ole läheskään ainoa, sillä viime päivien keskustelusta päätellen hänen edustamassaan puolueessa tämä usko on vahva ihan puolueen puheenjohtajasta alkaen.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Miksiköhän myyrät edes tulee mieleen?

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #44

Kukapa noita vainoharhaisia ymmärtäisi.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Niin tuohon pyritään ja hieman on onnistuttu. Ja kuka vetää pitemmän korren. No persujen puolue-eliitti on ainoa voittaja tässä skabassa. Heidän osakkeensa nousevat Moskovassa.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Ei ole olemassa niin paksua valhetta tai järjetöntä väitettä tai syytöstä, ettei sitä joku uskoisi tai muuten vaan eteenpäin levittäisi. Kaikista asioista pitää pystyä keskustelemaan avoimesti ja rehellisesti. Saa kyseenalaistaa ja olla eri mieltä. Itsekään en taatusti saisi kunniamainintoja ylenpalttisesta poliittisesta korrektiudesta tai itsesensuurista. Ilkeys valehtelusta puhumattakaan ei kuitenkaan ole rohkeutta, eikä hyvääkään asiaa edistetä valheilla ja loukkauksilla. Kunnioitus toisiamme kohtaan on kaiken kanssakäymisen lähtökohta, rehellisyys ja faktoissa pysyminen perusta vastuulliselle politiikalle.

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Luulisin kuitenkin, että Kokoomuksessa on enemmän Tuure Junnila-kultin kannattajia...

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #49

Kumma kun ei täällä Suomessa sitä huomaa.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Koko stoori vihreistä myyristä ja valehtelevasta myyräpoliisista leviää nyt kv äärioikeiston saiteilla. Salvinis Mission completed.
Eikä kokkareilla mitään rotia pistää kaveria
ruotuun.

Käyttäjän vanhatarvot kuva
Vapaasana Kaikille

Miksi et samalla tavalla kysy Antifan ja vihervasemmiston yhteyksistä? Saksassa, Ruotsissa ja Yhdysvalloissa, sekä pian Suomessa palaa kokonaiset korttelit autoja palaa ja kaikki tuhotaan. Kansallisvaltioiden lakkauttamiseen Antifa pyrkii ja kun marssivat tahdissa Vasemmistoliiton samoissa kulkueessa, niin ei jää paljon arvailujen varaan. Äärijärjestöistä, jos haluat puhua, niin puhu oikeista äärijärjestöistä.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen
Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Noh niin. Minun linjani saa vahvistusta ihan min värissäni, sinitskkisilta.
https://www.kaleva.fi/mielipide/paakirjoitukset/ei...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset