silmäneula kulttuuri on muutosta

Kaarina Hazard nostaa kissan pöydälle

Eurooppatuomioistuin on antanut hyväksynnän Ruotsin valtiolle joka tuomitsi miehen homovastaisesta kampanjoinnista. Mies oli jalkanut lentolehtisiä Hälsinglandilaisen koulun pihalla.

http://svt.se/2.22620/1.2704252/europadomstolen_gav_sverige_ratt_i_hatbr...

Entäs me täällä Puheenvuorossa. Miksi me luulemme että täällä Suomessa voi olla kuinka törkeä tahansa. Täällä oli vaalien aikaan miljoonittain vihjauksia siihen yhden kandidaatin yhteen ominaisuuteen. Täällä oli useaan otteeseen nimityksiä kuten eräänvärisen reiän ritari; jätin siis nimityksen ensimmäisen sanan arvattavaksi mitä Puheenvuoron ahkerat kommentaattorit eivät suinkaan jättäneet.

Kaarina Hazard, mainio kolumnisti on nostanut kissan pöydälle kolumnissaan.

http://blogit.iltalehti.fi/kaarina-hazard/2012/02/09/ylipitka-ja-muhkura...

Entä miten me reagoimme? Näihin vaaleihin liittynyt halos- ja homousmollaus on muuttanut tämän maan räikeämmäksi ja rumemmaksi.  Kaikkea homovastaisuutta kohtaan aion jatkossa suhtautua hyökkäävästi kuten olen tänään tehnyt useammallakin palstalla. Ja presidentti Halosta kohtaan aion aina suhtautua suojelevasti.

Minun haloskulttini on jo alkanut. Tervetuloa mukaan!

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (63 kommenttia)

Ilkka Järvelä

Elämäntehtävä tuokin. Eipä muuta kuin onnea valitsemallasi tiellä.

Ruotsista puheenollen, tiesitkö että Ruotsin vankiloissa kärsitään tilanahtaudesta. Siellä saattaa olla yhdessä sellissä jopa kolme miesvankia per seinä!

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Kiitos. Onko Suomen vankiloissa paremmat olot? Sehän on sitten hyvä.

Käyttäjän Kira kuva
Kira Arn

Tärkeä tuo tuomioistuimen päätös! Täällä Usarissa ylläpito on kyllä aktivoitunut ja poistaa pahimmat ylilyönnit, esim. pedofiileihin ja eläimiinsekaantujiin vertaukset kyllä nykyään lähtee.

Ennen wanhaan se vasta Williä menoa oli, muistatko Ilkka!

Hazard on hyvä ja kommentit tuovat hauskaa hupia, sillä suuri osa kommentoijista ei tajua ollenkaan häntä. Nytkin 4. kommentti alkaa tyypillisesti: "Mikä on tämän kirjoituksen tarkoitus ?".:-D

Ilkka Järvelä

No niin oli, ennen. Mutta meni myös moni "lapsi pesuveden mukana", juuri kaipailin kirjoittaja Jussi Vaaralaa. Ei kylläkään liity aiheeseen kuin sen aasinsillan kautta että Jussi tuli mieleeni kun mietin wanhoja aikoja....

Aki Mönkkönen

Kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta! Ritarien vala.;)

Harri Rautiainen
Harri Rautiainen
Markku Toivonen

Harri, Herran tähären jätä se saksofoni rauhaan. Jotain häpyä.

Käyttäjän moro kuva
Markku Tyry

Minä tuen sinua Sini.

Pitäisi ymmärtää, että homous yhteiskunnan ongelmalistalla sijoittuu kauas, kauas, kauas.

Ennen sitä ongelmalistalla, kun koko yhteiskuntaa tarkastellaan, on sellainenkin ominaisuus kuin heterous.

Minä, kun vasemmistolainen kristitty olen, olen tuon asian Jumalani kanssa selvittänyt.

Olen muuten selvittänyt kaikki muutkin asiat, jotka täällä esille tuon.

Mikäs tässä.... ei muuta, kuin antaa palaa.....

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Jännästi sanottu. Kyllä se heterous paljon ongelmia teettää ja iloakin!

Heikki Ylönen

"Minä, kun vasemmistolainen kristitty olen, olen tuon asian Jumalani kanssa selvittänyt".
Niinpä...

Kristityn asiat, olkoonpa vasemmistolainen tai muu, jopa homo tai hetero, on Jumala selvittänyt yhdellä ainoalla uhrilla selvittänyt, Jeesuksessa Kristuksessa Golgatan keskimmäisellä ristillä, yhden ainoan kerran ja yhdellä ainoalla uhrilla.

Sinun selvittelysi, eikä minun, voi koskaan tuoda siihen mitään uutta lisäarvoa. Se on vain otettava vastaan, tai ei, ja lopetettava tyhjä urputus.

Jussi Heino

Minua se jaksaa ihmetyttää tämä Golgatan ristillä kuollut ihminen(varmutta koko hepusta ei ole sillä 600 vuotta aiemmin toisessa kultuurissa oli samanlainenen satu heppu neitysyestä syntynyt yms, mutta silloin noin tekijänoikeus asiat olivat vielä retupeällä) mukamas sovitti synnit miljardeilta ihmisiltä. Ja millä tavalla? Sillä sammalla tavalla kuin tuhannet muut olivat saman kohtalon kokeneet. 2 muuta jopa samanaikaisesti? Mikä ihmeen paremmuus siinä oletetussa kuolemassa oli? Eikö kuolema ole ihan samanarvoista? En koskaan lopeta ihmettelemistä tästä voihkaamisesta joka on keksittyä puppua mutta puree heikkolahjaisiin, jotka eivät kykene itse ajattelmaan vaan uskovat manipuloivia satuja. Tähän samaan magiaan ja satukirjaan perustuu eräiden mieleltään ei niin vaikaiden tarve hyökätä omassa homofobiassaan ja piilohomoudessaan viattomien ihmisten kimpuun ja jopa tappaa heitä kuten Afrikassa. Millaisia järjen jättiläisiä nämä heput ovat? He vouhkaavat mukamas arvoista, mutta piunpaut veisaavat oikeille arvoille. Vain heidän sepitettyt tarinat joita ei ole tarkoitettu edes heille, vaan paimentoilaiskansoille Palestiinassa, saavat heidät käyttymään ja kohtelemaan lajitovereitaan epäkunnioitavasti ja joskus loukkaavasti sekä väkivaltaisesti.

Jyri Terttu

Halosmollaus? Oliko Halonen ehdokkaana?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Halosmollaus vaan sattui kulminoitumaan samaan aikaan kun oli vaalit....

Markku Toivonen

Kiitos, Sini. Tämä vanha kääpä on mukana kultissa. Olkoon taisteluhuutomme muumien tavoin Pi-hoo!

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

http://suburbian.vapaavuoro.uusisuomi.fi/vapaa-aik...
Pii-hoo mä lasken mäkeä toi takki päällä täälä Koivukylässä ja huudan Pii-hoo. Ja mitä tässä vielä keksii. Monet ilahtuu mun takista mutta jotkut eivät....

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu

Minäkin kannatan Sinin päätöstä. Hyvä! Itseasiassa en edes tiedä mitä nuo vaikeat sanat tarkoittavat, mutta tiedän muutenkin niin vähän..

Tytär ihmettelee vieläkin joskus, kun en tiennyt muinoin mitä keskisormen näyttäminen tarkoittaa. Hän sentään ajoi silloin jo meidän autoa kun joku ilkimys sen kyseisen sormen näytti... tuli ihan paha mieli kun kuulin sen merkityksen. Ihmisille ja ihmisistä pitää kirjoittaa nätisti.. ihan aikuusteen oikeesti.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Taidetaan olla saman ikäisiä suht. Joo sitä oppii koko ajan ; )

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu

Kyllä minä olen vielä vanhempi, mutta ehkä vähän nätimpi kuin sinä:) Ehkä et olisi muuten laittanut tuota puunukkea kuvaamaan sinua?

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu

Heh, enpä tätä muuten muista, mutta sen sinun puupölkystä tehdyn "kuvasi" muistan kyllä vieläkin. Siihen aikaan se kai vielä kelpasi kirjoittajan kuvaksi. Nykyinen kuvasi on muuten ihan nätti ja voittaa vauhdilla sen vuosien takaisen puuveistoksen.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #1

Mulla on se puunukke us- uutispuolella vielä. Se liittyi Pekka Haavistoon, eli tunnollisen poliitikon hahmoon. Mietin juuri tänään että persuillakin oli yksi sellainen hahmo Anssi Joutsenlahti. Nykyään ollaan menossa irvokkaaseen trumpprofilointiin. Irvokkuus ja räikeys ja falskius tyyppiä kankaanniemi on päivän sana. Kallion getto tulee olemaan ahdas paikka kun tolkut ja tolkuttomat rulettavat ja joutsenlahdet on lopulliseti unohdettu. Pelottaa. Ja sinäkin vähän pelotat.

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu Vastaus kommenttiin #2

Kuka minua pelkäisi, kilttiä ja ystävällistä vanhaa naista? Minua kyllä ärsyttää tämä vihapuhe, joka kumpuaa jostain ala-arvoisista nimettömistä linkeistä, joita itse en koskaan lue, mutta täällä niitä jaksetaan aina jauhaa uudestaan ja uudestaan ihan loputtomiin.

Täällä Tapiolassa minulla on pieniä ja vähän isompia lapsia koulussa 7, 9, 12-vuotiaita ja yksi jo 18-vuotias lukiolainen. Heiltä olen kuullut millaista rumaa kieltä koulussa välitunnilla puhutaan ihan joka päivä. Se on tosi surkeaa kehitystä.

Onkohan nyt ikävästä, ilkeästä puhetavasta tullut jo normi meidän keskustelukulttuuriimme? Täällä Puheenvuorossakin sitä kuulee jo ihan liikaa. Miksi meidänkin pitäisi puhua kuin keskenkasvuisten koululaisten? :)

Muistan vielä hyvin tuon meidän yhteisen alkutaipaleen täällä Usarissa ja koin sinut silloin hyvin sympaattiseksi järkeväksi naiseksi. Nyt koen toisin, kun olet aina moittimassa muita ihmisiä ja varsinkin noita persuja. Asetun itse helposti puolustuskannalle, jos muita ihmisiä haukutaan kohtuuttoman paljon ja kaikkia vielä samaan nippuun yleistäen.

Onhan heidän joukossaan monta täysin typerää ihmistä, mutta minusta aika moni täällä on varsin fiksuja koulutettua ja järkevästi ajattelevaa ihmisiä. Heitä ei voi samaan joukkoon niputtaa typerysten kanssa, kuin vain pahalla tahdolla. Kuten sanoin, en lue myöskään koskaan mitään persujen omia lehtiä tai muita blogeja. Se on tietoa, jota en itse tarvitse.

Minä olen lähes koko elämäni ollut sitoutumaton, vaikka useimmiten olen äänestänyt kokoomusta ja tai muinoin myöskin vihreitä - tosin jälkimmäistä en enää äänestäisi.
Kuitenkin toivotan sinulle Sini kaikkea hyvää ja myöskin onnea uudelle vuodelle.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #3

Minä olen poliittisesti orientoitunut somessa ja vähemmän irlissä ja sinäkin olet poliittisesti orientoitunut täällä. Kokoomuslaisissa (olen joskus äänestänyt Niinistöä nyt kaduttaa vanha juttu ) on se piirre että koska edustavat perinteistä valtaa kokevat itsensä epäpoliittisemmiksi kuin mitä ovat. Olen aina inhonnut taistolaisia ja nykyään kok on uusi taistolaisporukka joka paikan päällepäsmärit. No pistän vähän puolileikillä tätä dialoogia joka kuitenkin on hyvä juttu. Hyvää kehää alkua sullekin.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #3

Minä olen poliittisesti orientoitunut somessa ja vähemmän irlissä ja sinäkin olet poliittisesti orientoitunut täällä. Kokoomuslaisissa (olen joskus äänestänyt Niinistöä nyt kaduttaa vanha juttu ) on se piirre että koska edustavat perinteistä valtaa kokevat itsensä epäpoliittisemmiksi kuin mitä ovat. Olen aina inhonnut taistolaisia ja nykyään kok on uusi taistolaisporukka joka paikan päällepäsmärit. No pistän vähän puolileikillä tätä dialoogia joka kuitenkin on hyvä juttu. Hyvää kehää alkua sullekin.

Käyttäjän saraskari kuva
Marja Saraskari

Sini, mitä tämä haloskultti tarkoittaa? Sitäkö, että hän oli yhden kauden Setan puheenjohtajana 30 vuotta sitten? Kyllä hän on tehnyt jotakin muutakin elämässään.
Mä olen kyllä äänestänyt Halosta molemmat kerrat. Ajatuksena oli silloin ja nytkin äänestää paremman vaihtoehdon puolesta.

Risto Uimosen asennetta häpesin alusta asti.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Esim tätä tarkoittaa minun kohdallani haloskultti: http://suburbian.vapaavuoro.uusisuomi.fi/vapaa-aik...
Mulle oli Halonen aika yhdentekevä kunnes mä huomasin kuinka paljon sitä vihataan. Sit mä tajusin että ei se mulle yhtään yhdentekevä vaan tärkeä henkilö.

R. Tyyne Kuusela

Hän on ääliö puoskaritieteen gansterikummitäti.

Heikki Aalto

Halosta vihataan syystä.

Homottelijat taas olen tavannut jättää omaan arvoonsa.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Jaaha ja sitten sitä saa haukkua ihan miten vaan, vai? Se on silmitöntä naisvihaa.
Homottelijat saavat myös koko ajan pahaa jälkeä aikaan koko yhteiskunnassa.

Markku Toivonen

Halosta myös rakastetaan monista syistä.

Käyttäjän suuronen kuva
Janne Suuronen

Muistuipa mieleeni Kaarina Hazardin oma erittäin törkeä kirjoitus vasta kuolleesta Toni Halmeesta. Ei edes muutaman päivän suruaikaa omaisille antanut sikaniska kirjoituksineen.

Myöskään Sini Lappalainen itse ei ole Uuden Suomen kauniin puheen kermaa ollut. Oikeastaan päin vastoin.

Että siinä meillä on kaksi malliesimerkkiä jeesustelemaan törkeistä puheista.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Anna Aholalle tasapuolisuuden nimissä linkki vielä vähän lähempää.
http://suburbian.puheenvuoro.uusisuomi.fi/97132-ka...

Jussi Heino

Toni Halme oli juuri sellainen kuin Kaarina kirjoitti. Sikaniska. Toki ehkä ajankohta ei ollut parasmahdollinen kirjoitukselle, mutta täyttä asiaa. Siitä hänelle pisteet! Hän oli juuri pahimmillaan sitä mitä Persulainen mafia voi olla.

Käyttäjän jojalonen kuva
Jussi Jalonen

Muistuipa mieleeni Janne Suurosen halventava ja valheellinen kirjoitus jo kauan sitten ajasta iäisyyteen siirtyneistä isovanhemmistani. Siis se sama kirjoitus, jonka poistamisesta hän nosti helvetinmoisen metelin ja peräti pirautti Puheenvuoron toimitukseen.

Niin että kukahan tässä jeesustelee? En silti viitsi käyttää "sikaniska"-ilmaisua, koska Suuronen nyt on enemmänkin kynäniska.

Markku Toivonen

Janne heittää isoa vaihdetta päälle aika ajoin. Kannattaa kuitenkin panna merkille todelliset mittasuhteet: Kaarinan kanssa kynämiehet jäävät helposti toiseksi niin fyysisten kuin henkistenkin ominaisuuksien osalta.

Käyttäjän suuronen kuva
Janne Suuronen

Ensiksikin:
Vai että "isovanhemmistasi halventava ja valheellinen kirjoitus"...mistähän taas tämänkin tempaisit.

Olen yhdessä tai kahdessa puheenvuorossa muutamassa kommentissa todennut Jussi Jalosen olevan punikkien pentu. Muutama kuukausi sitten, joitakin kirjoituksia parin päivän ajan. Että sellainen Jussin Jalosen väittämä "isovanhempien halventaminen" ja mikä ei siis edes koskenut "isovanhemmista". Punikki-sanallekin löytyy monta eri tulkintaa.

Tässä vielä se alkuperäinen poistettu kommentti ja poistetun kommentin kopioi Jussin omassa vastauksessa. Todella törkeää panettelua "isovanhemmista" :)
http://jussina.puheenvuoro.uusisuomi.fi/91702-juss...

Ehkä sekoitat pidempiaikaiseen kränään jonkin toisen henkilön kanssa ? Sinusta kieltämättä löytyy netistä aika paljon ikävän sävyistä tekstiä.

Toiseksi:
Minä en ole koskaan jeesustellut olevani mikään korrekteinta kieltä käyttävä kirjoittaja.

Kritiikkini kovasta kielenkäytöstä jeesustelevaa Sini Lappalaista ja Kaarina Hazardia kohtaan ei siis ole mitenkään jeesustelua. Sinin ja Kaarinan tulisi ensin katsoa peiliin omien tekstiensä osalta.

Kolmanneksi:
Jussi Jalosen olisi syytä vastedes keskittyä tarkastelemaan omaa kielenkäyttöään toistuvan riidanhaastamisen sijaan. Olet nyt usean kuukauden ajan mollannut ja kirjottanut ikävän sävyisiä asiaan liittymättömiä kommentteja allekirjoittaneesta. Valitettavasti tiettyjä narsistisia piirteitä ja huomionhakua joskus paistaa tekstisi lävitse.

Käyttäjän simomakela kuva
Simo Mäkelä

Presidentti kuuluu kolmeen viralliseen ritarikuntaan. Yksi tällainen on mm. valkoisen ristin ritarikunta.

Haavistoa varten olisi voitu perustaa vielä neljäs ritarikunta; erään värisen reiän ritarikunta,jossa Haavisto siis suurmestarina.

Markku Toivonen

Simo, olet kyllä katkera, ikävystyttävä ja ilkeä ihminen. Tiedän, että nautit siitä. Muistan sinua iltarukouksessani.

Käyttäjän Kira kuva
Kira Arn

Sopisi paremmin tulevan pressan pirtaan. Anaaliseksiä kun harrastavat eniten heteroseksuaalit:-)

Koska olet osoittanut suurta ja jatkuvaa kiinnostusta tähän aiheeseen, ritarikunnan komentajan-arvo olisi varsin perusteltua myöntää juur sinulle Simo.

Markku Toivonen
Jukka Johansson

Hauska kirjoitus Hazardilta. Ja varsin osuva.

Kalle Lehtonen

No jos jotain on tehty Ruotsissa niin täytyyhän sen olla oikeus ja totuus, vai mitä? Kuinka olisi sitten esim sikäläinen kielilaki?

R. Tyyne Kuusela

" Näihin vaaleihin liittynyt halos- ja homousmollaus on muuttanut tämän maan räikeämmäksi ja rumemmaksi. "

Ruma on kohdekin...

Jarmo Linkosalo

Mielestäni Hazardin ulostulo oli täysin ennalta arvattava, näinhän pitikin käydä, kaks kärpästä yhdellä iskulla. Niinistö voittaa niinkun sovittiin ja se antaa hyvän syyn mollata suurinta osaa suomalaisista järestään homofoobikoiksi. Moni äänestäjä oli varmaan kiikun kaakun, mutta äänestäminen on joko tai, mitä ehdokkaat eivät olleet toisiinsa nähden kun siinä yhdessä epäolennaisuudessa. Mitä jos Haavisto olisikin ollut nato- ja eurokriittinen kivihiilihomo? Tai ehkä äärisivistyneen sijaan enempi Tom of Finlandin tyylinen juntti-nahkahousu-kalapuikko, niinkun tässä (vähän sovinistisessa) videossa:

http://www.youtube.com/watch?v=8hYtUYiuzkw

Tommosilla vaalivideoilla saattaisi kuiteskin olla arvaamattomia seurauksia. Jos hinttaritkin voivat heilua miten sattuu, humoristisella itseironialla, miksi sitten heteroiden pitää vetää naama totisena sitä Mikki-Hiiri merihädässä roolia Minni-Hiiren roolimallin pelastaakseen. Kansanliike voipi äityä myös väärän kansanosan liikkeeksi. Todellisuudessa Haaviston hyvä tulos osoitti, että suomalaiset eivät ole oikeestaan paskan vertaa homofobisia, siitä tuo Hazardin aggressiivinen paniikki. Media, joka Hazardinkin elättää, elää fobioista, kuolee kansalaisyhteistyöstä. Itse ovat rahan- ja vallanhimossaan itsensä tähän tilaan ajaneet.

Käyttäjän simomakela kuva
Simo Mäkelä

Lappalainen: "Kaikkea homovastaisuutta kohtaan aion jatkossa suhtautua hyökkäävästi kuten olen tänään tehnyt useammallakin palstalla."

Joku on ajanut perkeleitä Lappalaisen sisään. Tarvittaisiin joku sovitteleva Haavisto, joka ajaa ne sieltä pois.

Markku Toivonen

Sellaista vaikutelmaa ei synny. Minä puolestani iltarukouksessa toivoin, että Herra antaisi sinulle, Simo, mielenrauhaa ja kylväisi sinuun vihreän siemenen.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Aivan. Mutta sovittelijaa ei nyt kuudeksi vuodeksi saatu.
Kaikkea hyvää on 2. Silvia Modig Tarjan työn jatkajaksi!

kari iivari merenko

... luulisin-, ett Tarjakin vois taas alkaa tulla kaapistaan, ja ainakin palata Outin luo... taidan taas vaatii liikoja; kuten tunnettuu totuudenpuhujilla... vähenee kaverit...

Käyttäjän matiasriiho kuva
Matias Riiho

Sehän olikin jo alusta lähtien selvää, että tämän kirjoituksen kommentteista tulee taas suomalaisen matalamielisyyden näyteikkuna. Tähän saakka on mennyt oikein hyvin.

Käyttäjän pekkalampelto kuva
Pekka Lampelto

Liberaalissa yhteiskunnassa mollaaminen on sallittua, sillä voidaan nähdä, että mollaaminen pilaa myös mollaajan oman maineen. Lailla asiaan puttuminen on askel kohti kontrolliyhteiskuntaa, mutta koska Suomen valtio on yksityinen organisaatio, niin sehän saa tehdä mitä se haluaa rajojensa sisällä.

Peter Hallberg

"..koska Suomen valtio on yksityinen organisaatio, niin sehän saa tehdä mitä se haluaa rajojensa sisällä."

Valtio ei ole yksityinen organisaatio. Koko julkisen vallan käsite on johdettavaissa valtiosta.

Asian kannalta oleellisempaa on valtion suvereniteetin käsite. Tässä tapauksessa suvereeni valtio Suomi (tai Ruotsi) on oman suvereniteettinsa nojalla sitoutunut sopimukseen (Euroopan ihmisoikeussopimus). Sitoutumalla sopimukseen Suomi (tai Ruotsi) on itse rajoittanut oikeuttaan tehdä rajojensa sisällä, mitä se haluaa.

Käyttäjän pekkalampelto kuva
Pekka Lampelto

No, joo, paistsi, että kuten orja voi lähteä kapinoimaan isäntäänsä vastaan, voi Suomi rikkoa sopimukset myös. Omistaminen ja lainsäädäntövalta lähtee viimekädessä väkivallan ylivoimasta maa-alueella. Suomessa väkivaltamonopoli on Suomen valtion armeijalla ja poliisilla.

Matias Gerlich

Nyt kun euromaat ovat kriisin pyörteissä ja perinteinen vasemmisto (tai sen modernisoitu versio: punavihreät) ovat globalisaation kourissa aivan sanattomia onkin syytä siirtyä käsittelemään joutavanpäivisiä marginaalikysymyksiä kuten lietsomaan aidolla voodoomenetelmällä rasisminvastaisuutta (vaikka rasismin suosio on länsimaissa romahtanut) sekä peittelemätöntä heteromiesvihaa etsimällä suurennuslasilla heinäsuovasta jotain onnetonta homokammoista, joka voitaisiin hirttää Helsingin Senaatintorilla 40 000 hurraavan feministin ja chequevaran läsnäollessa. Lynkkauksen jälkeen "mob" voisi jatkaa bileitä Kaapelitehtaalla Ultra Bran tahdittamalla musiikilla.

http://wn.com/rauhaa

Kuunnelkaa tuon laulun sanat - ja miettikää, onnettomat.

Käyttäjän simomakela kuva
Simo Mäkelä

Sini Lappalainen: "Mulle oli Halonen aika yhdentekevä kunnes mä huomasin kuinka paljon sitä vihataan. Sit mä tajusin että ei se mulle yhtään yhdentekevä vaan tärkeä henkilö."

Soiniakin vihataan kovasti. Jonakin päivänä sä tajuat senkin ja huomaat Soinin tärkeäksi henkilöksi itsellesi ja aloitat Soini-kultin. Sitä päivää ja aamua odotellessa.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Kuule nyt sä olet väärässä. Mä olen puolustanut Soinia usein ja kauan asiattomuuksia vastaan. Olen just miettinyt Soinia tässä mielessä.
Haluatko linkin mun varhaisista Soini-puolustuiksista niin etsin!
Mä en ole antipersu (vaikka melkein).
Must on kiva että sä yrität keskustella tällai.
Mulla on muuten kotona tekemäni piirustus Soinista joka myös kertoo että en vihaa häntä.
Soinin profiilikuvasta en kyllä yhtään tykkä kun se heristää etusormea opettajamaisesti.
Meistähän tulee vielä ystäviä, Simo.

Käyttäjän simomakela kuva
Simo Mäkelä

Lappalainen: "Mä olen puolustanut Soinia usein ja kauan asiattomuuksia vastaan."

No kuulostaa vähän paremmalta...ja reilultakin.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Soini ja Halonen edustavat jossain määrin sellaisia ihmisryhmiä jotka ovat helppoja maalitauluja. Ja ehkä molempiin rajautuu joitakin yhteiskunnan syvempiä arvoristiriitoja.

Jaakko Anttila

Mitään "Eurooppatuomiostuinta" ei ole olemassa.

Mainitun tuomion on antanut eli päätöksen on tehnyt Strasbourgissa toimiva "Europadomstolen för mänskliga rättigheter", suomeksi "Euroopan ihmisoikeustuomioistuin".

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on Euroopan neuvoston alainen tuomioistuin.

Euroopan neuvosto on ihmisoikeusjärjestö, jonka päämaja on Strasbourgissa.

Matti Jalagin

Ja Ruotsi on Euroopan Neuvoston perustajajäsen v:lta 1949, kun taas Suomi liittyi siihen nipin napin ensimmäisenä Neuvostoliiton entisenä satelliittina v. 1989 ja esim. Venäjä vasta v. 1996, jolloin me olimme olleet jo vuoden se ns. länsimaa eli EU:n konkurssipesien liiton jäsen ja matkalla kohti sitä syvää ja vahvaa ydintä; kohti pöytiä, joissa asiat päätetään. Nauraisin, ellei surettaisi tämä valheen ja propagandan määrä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset