silmäneula kulttuuri on muutosta

Kaikki blogit puheenaiheesta Riikka Slunga-Poutsalo

Perussuomalainen umpisolmu

Ymmärrän puolueestani irtaantuneiden toimien välttämättömyyden ja hallituslinjausten jatkamisen, myös minä pidän Suomen tarpeita puoluepolitiikkaa painavampina. Poliittinen epäkorrektius antaa tilaa poikkeuksellisille toimille poikkeuksellisena aikana. Kiitos yhteisistä perusvuosista, siitä mitä olitte ja teitte, mitä itsestänne annoitte. Kohtuullista menestystä valitsemallanne tiellä. Seteliselkärankaisia ette ole, nähtäväksi jää oletteko suoraselkäisiä (perus)suomalaisia sydämeltänne ja luovutte vapaaehtoisesti niistä luottamustoimista, pl.

Nuivien vallankumous tapahtui virallisesti jo eduskuntavaaleissa 2015

Tänään iltapäivällä on sitten käynyt selväksi, että Keskustan Juha Sipilän johtama kolmen suuren puolueen hallituspohja ei jatka. Mitta tuli täyteen perussuomalaisten puoluekokouksessaan viikonloppuna tekemien johtajavalintojen myötä. Äärinationalistiksikin luonnehdittu Halla-aho ei mahtunut enää yhteisten pöytien ääreen, sillä edustetut arvomaailmat törmäsivät toisiinsa pahasti kipinöiden, vaikka kuinka sivistyneeksi ja analyyttiseksi puoluejohtajaksi Sipilä tiedotustilaisuudessaan Halla-ahoa kehuikin.

Kolme syytä, miksi Perussuomalaiset on miesten puolue

Perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo vastasi Ylen A-studiossa toimittajan kysymykseen, miksi perussuomalaiset on miesten puolue, näin: ”Perussuomalaiset on aina ollut asialinjalla oleva puolue. Asiakeskeisyys erottaa meitä tunnepohjaisesta politikoinnista. Usein naisella tuntuu olevan se tunne vahva, jonka mukana mennään mieluummin, tai vahvemmin. Me ollaan ehkä kylmän tuntuisia, kun keskitymme asioihin.”

 

Keksitty juttu

Kaikkihan me olemme lukeneet näitä urbaanilegendoja siitä, miten maahanmuuttajat saavat sossusta 50- tuumaisia telkkareitakultapaikkoja hampaisiin tai 

Politiikko ja eri näkökulmat

HUS:n hallitus ei korota asiakasmaksujaan kolmasosalla. Asian tekee huomioarvoiseksi se, että että HUS:n hallituksen jäsenen perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalon ääni ratkaisi asian. Hän äänesti hallitusohjelmaan merkittyä asiakasmaksujen erilliskorotusta vastaan.

Slunga-Poutsalo muistuttaa, että hän on HUS:n hallituksessa lohjalaisena valtuutettuna, eikä perussuomalaisten puoluesihteerinä. Näkökulman vaihto ei ole hänelle kummallista. Kuitenkin hän myöntää, että joistakin muista se voi olla hassua.

Näin siinä kävi Tossavainen

http://www.lansivayla.fi/artikkeli/337478-jo-76-tappouhkausta-ps-pomon-h...

  Valtapuolue Perussuomalaiset ja sen valtamedia Perussuomalainen lehti ovat johdonmuksesti rohkaisseet kannattajakuntaansa käyttämään anarkofasistista MV-lehteä uutis- ja viihdefooruminaan. Omaa valtamediaa ei ole kehitetty kiinnostavaksi mediaksi. Tietoinen laiminlyönti minun mielestäni.

Pilkkaava nettipuhe levisi hallituksen riveihin

Suomalaista poliittista kulttuuria vaivaa tällä hetkellä kylmä ilmapiiri, jossa köyhyys, työttömyys, pakolaisuus ja muut ongelmat nähdään ihmisten omana syynä. Oli sitten kyse kotimaan tai kehitysmaiden köyhistä. Kaikkien on pärjättävä omillaan ja jos elämä kolhaisee, niin se on oma syy. Yhteiskunnan tukiverkkoja nakerretaan.

Perussuomalaisen kunnallispolitiikon kannanotto

Helsingin varavaltuutettu Olli Sademies ehdottaa rajuja toimia afrikkalaisten maahanmuuttajien lapsimäärän rajoittamiseksi. Sademies katsoo, että maahanmuuttajilla on liikaa lapsia "nauttimassa" suomalaisesta sosiaaliturvasta. Hänen mukaansa lapsimäärää pitää rajoittaa, vaikka pakkosterilisaatiota käyttäen.

Perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Poutsalo-Slungan mukaan kysymyksessä on yksityisajattelusta, eikä se ole perussuomalaisten linjan mukaista.

‘Älkää tuoko esille epäkohtia, sillä se ei ole keskustelua!’

 

http://m.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1424374863326.html

Riikka Slunga-Poutsalo kaipaa parempaa keskustelua, johon ei kuulu tympeä epäkohtien saati virheiden kaivelu.

Minä olen hetken hiljaa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä